למה "הדג נחש ולהקתו"?
F FunkyGiraffe New member 14/3/05 #4 שימו לב לעמוד הראשי של הפורום ולטקסט הנלווה אל "מה חדש", "מכתב פתיחה" ותמונה.. גבירותי ורבותיי - רטרו לשנות התשעים! בקרוב עוד הפתעות
שימו לב לעמוד הראשי של הפורום ולטקסט הנלווה אל "מה חדש", "מכתב פתיחה" ותמונה.. גבירותי ורבותיי - רטרו לשנות התשעים! בקרוב עוד הפתעות
P parnar New member 14/3/05 #6 בקשר להפתעות דברים שאני ועידו לא ציפינו בכלל שיהיה, והם יקרו בקרוב... אני בעצמי הופתעתי מהדברים שיהיו כאן. אני לא יכול לחכות...
בקשר להפתעות דברים שאני ועידו לא ציפינו בכלל שיהיה, והם יקרו בקרוב... אני בעצמי הופתעתי מהדברים שיהיו כאן. אני לא יכול לחכות...
ט טיפקסית New member 14/3/05 #8 מה הולך עידו וערן החלטנו לעשות רטרו או שחגיגות השתן עלו למוחכם הקטן והמופרע ותקפו אתכם כמו חיידק אלים [טפו טפו טפו ושלוש נקישות על עץ]. וואי איזה רטרו חחחחחח עידו יכול להיות שאני אצליח להשיג לך עוד שוטים של גיא מהקליפ של סמי וסומו תהיה איתי בקשר
מה הולך עידו וערן החלטנו לעשות רטרו או שחגיגות השתן עלו למוחכם הקטן והמופרע ותקפו אתכם כמו חיידק אלים [טפו טפו טפו ושלוש נקישות על עץ]. וואי איזה רטרו חחחחחח עידו יכול להיות שאני אצליח להשיג לך עוד שוטים של גיא מהקליפ של סמי וסומו תהיה איתי בקשר
ק ק ר ח New member 15/3/05 #9 למה השם של הפורום שונה? למה הדג נחש ולהקתו? למה לא הדג נחש? למה לא להקת הדג נחש? למה לא הרכב הדג נחש? למה לא מעריצי הדג נחש? למה הדג נחש ולהקתו? מנהלים,אני דורש הסבר!
למה השם של הפורום שונה? למה הדג נחש ולהקתו? למה לא הדג נחש? למה לא להקת הדג נחש? למה לא הרכב הדג נחש? למה לא מעריצי הדג נחש? למה הדג נחש ולהקתו? מנהלים,אני דורש הסבר!
P parnar New member 15/3/05 #10 שים לב לעמוד הראשי אנחנו עושים מעין פלאשבק וזה לא הסוף של הפלאשבק, זה יבוא לביטוי עוד בעתיד.
P parnar New member 15/3/05 #11 עוד משהו קטן על השם אתה יודע שהשם של הדג נחש היה בהתחלה "הדג נחש ולהקתו"?