שימו לב,

Ez sLeeP

New member
שימו לב,

הובא לתשומת לבי (תודה צפניה) - ש"סינדרלה רוקפלה" נכנס ל"קופסא" - מצעד הפזמונים הלועזיים של תפוז. פעם ראשונה שיוצרים ישראליים נכנסו למצעד. כבוד. לשיפוטכם, מה שנקרא.

jeackyh

New member
מגניב../images/Emo24.gif

מחכים לקליפ (ולישבנו של הכפיל)

Ez sLeeP

New member
אגב,

אני O-. אכן, מאחר ואישיותי המקסימה היא כה נדירה, הדם שלי החליט להזדהות. או ההיפך. לא ברור, עדיין עובדים על העניין. אחרי שסיכמנו בדיון משפחתי את כל האופציות, והחלטנו רשמית שהמצב אפשרי, ואינני מאומץ - התפנינו לדאגה. אין מספיק מנות דם בארץ. יותר אין (ותסלחו לי על העילגות הלשונית) מנות דם של O-. היחידות שאני יכול לקבל. אבל העיקר שאני יכול לתרום לכולם. על זה נאמר, <חבל>.

lollapalooza

New member
אני אנצל"ש

(כן נדבי, מנצל"שת אותך, מה תעשה
) מישהו ראת את הפרסומת של קרוקר
זה לא נשמע לכם כמו עברי ששר שם
(כן, כן, אני משועממת, ואם זה לא מספיק, יקירי ג'ון- תעשה- לי- ילד מהצ'ילי פפרז כיסח את שיערו הארוך והיפהפה ונשאר בקרחת מזעזעת, מה שגורם לי לדיכאון מוחלט ומוציא ממני צדדים גרופיים מפתיעים.)

את צודקת.

זה עברי שר את זה, אבל קראתי שצינזרו את הפרסומת. בכל אופן, הנה קישור (ואפשר לראות שם את הפרסומת):

Arielcohen

New member
זה ממש שווה!

אני חייב להשיג את השיר הזה של עברי! מישהו יודע איך קוראים לו או מאיפה מורידים?

ראיתי את הקליפ

לדעתי הקליפ לא יצא משהו אבל נחמד ועברי וריטה ממש יפים וחמודים יחד בקליפ. הסוף כשהוא נופל הוא די מזעזע ולי היה קשה לראות את זה במיוחד כשאני יודעת שזאת נפילה אמתית הא ראיתי את זסה בגיא פינס

adi777

New member
../images/Emo39.gifשאלה חברים!../images/Emo157.gif

בקליפ>>> עברי לא נראה לכם מוזר? חיוור יותר? רזה יותר? הכול טוב איתו?
<<אזרחית מודאגת!>>

lollapalooza

New member
הוא באמת נראה רזה לאללה

אבל לא חושבת שיש סיבה להיות אזרחית מודאגת.

נדב

השמעת על ההצעה המפתה של 7.5 מיליון שקל לגיא פינס כדי שיעבור ליס? יש לך תקווה

סנטה

New member
לא ראיתי עוד את הקליפ ../images/Emo10.gif

גרררררררררררררררר והצבעתי

למעלה