שימו לב!

OFIRB9

New member
שימו לב!

בעיקבות משחק נורא מצחיק בפורום דג'ימון החלטתי לעשות משהו דומה! טלנובלה של פוקימון שכולנו נכתוב יחד! אני אתחיל בפרק הראשון עם המשך יבוא כמובן ואנסה למצוא תמונה מהסידרה שתתאים לפרק הזה, זה מן משחק. אבל תעשו המשך לפרק האחרון, שלא כל אחד יעשה משלו, זה לא שווה! אוקי? אז הנה זה מתחיל אגב הטלנובלה לא קשורה לסדרה אוקי???? אפילו אפשר לשנות שמות ולהוסיף דמויות, לי בנתיים יש את הראשונים פרק ראשון אש הצעיר(לא קשור לסדרה! רק שתדעו מי זה!) מגיע לביתו בעיר מהגוני. אש:אמא, סיימתי לאמן את בלסטויז והונטאר, מה יש לאכול? אמא של אש:יש הרבה אוכל במקרר אש, אני חייבת ללכת למרכז הפוקימונים, יש שם הרבה עבודה ואנו חוששים מגנבי פוקימונים שיהרסו את חברת מרכזי הפוקימונים, ואז לא יהיו למאמנים איפה לשהות בדרכם אל הליגה (קצת מרחתי, כמו בטלנובלה) אז אני חייבת לזוז אש (אמא יוצאת מהבית) אוף, אמא שלי אף פעם לא נשארת בבית כשאני חוזר מאימונים, למה היא חייבת לעבוד דווקה בעבודה כה קשה? ומדוע אבי עזב אותנו בתקופה קשה כל כך, כשכנופיית הדרגונייט מאיימת על עתיד הפוקימונים שלנו? אש מתיישב ומוצא מעטפה פתוחה, על העטיפה כתוב "לגברת---שמישו אחר יתן לה שם---סודי ביותר!" אש התפתה לפתוח את המעטפה, אך החליט לא לעשות זאת, במקום זאת יצא שוב החוצה לכיוון אגם מהגוני, לאמן שם את הפוקימונים שלו, כמו תמיד, הוא נכנס לפתח המוסתר שלו בעצים, כדי להגיע לאי קטן שבוא לרוב רק הוא מתאמן אז יש לו פרטיות, אך הוא ראה מישהו עומד על האי שלו, זו הייתה נערה יפיפייה עם שיער ג'ינג'י עשוף בקוקו והיא ליטפה אזומריל קטן שעמד לצידה אש ניגש לילדה אש:מה את עושה כאן??? הוא היה מבולבל ולכן צעק, הילדה הייתה בטוחה שהוא כועס עלייה הילדה:מה אכפת לך??? זה לא האי שלך! אש מיד הרגיש שהיא לא מחבבת אותו, ואבן נפלה לא על הלב אש:זה שטח פרטי! תסתלקי! הילדה כעסה והוציאה לפרס שלקחה אותה חזרה לחוף אש הרגיש קצת רע עם הריב שלו עם הילדה היפה, ולא היה לו חשק להתאמן, הוא הוציא את בלסטויז וחזר לביתו, אימו חיכתה לו שם וקראה את המכתב שראה כודם, אבל היא בכתה, אש:מה קרה אמא? אמא של אש: זה...כלום אמרה והלכה לחדרה אש ישב באותו יום בערב מול הטלויזיה וראה את טכסי תחרויות הסרט, ואז נשמעה דפיקה בדלת אש: מי זה? אישה:השכנים החדשים! באנו לומר שלום! אש פתח את הדלת ומולו עמדה אשה גבוהה ולידה עמדה... אש:לא, זה לא יכול להיות! ואותו דבר גם היא הרגישה, כל מה שיכלו לראות זה את קוקו השער שלה בצד המשך יבוא טוב הה? שילבתי בין רמת אביב גימל למורדים עם כל השנאה אהבה הזה, אתם מוזמנים להמשיך! עם אף אחד לא יכתוב המשך מחר אני אשים פרק חדש

moon flower

New member
המשך, אני מתה על טלנובלות...

אש בלע את רוקו ואמר שלום בחיוך מזויף מהול בבישנות, הילדה הציצה מבעד לגבה של אימה ומבטה קפא לפתע, היא פתחה את פיה אך המילים פשוט סרבו לצאת, אמא של אש (דליה שם בדוי) הציע לאש ולמאמנת הצעירה (שהסתבר ששמה היה מיסטי) לעלות לחדר של אש, הם עלו ביחד לחדר ואיך שנכנסו מיסטי החלה לסקור את המקום, היא נכנסה לכל פינה אפשרית וכשסיימה היא נעמדה מול אש ושאלה בתמיה: נו, אתה אפילו לא תאמר לי שלום? אש נאנח ולחץ את ידה, היד שלו רעדה, מיסטי הביטה בו בסקרנות ושאלה: מה קורה לך? אש מיהר לענות תוך כדי שהוא מתחיל להסמיק ששום דבר לא קרה, פשוט הוא קצת מרוגז מזה שמשהוא פלש לאי הסודי שלו, מיסטי ענתה לו בטון מרגיע שהא לא התכוונה להפריע לו, ושהיא רק חיפשה מקום בו היא תוכל להוציא מליבה את הכעס והעצב, היא נעצה את מבטה בשידת העץ שהייתה ליד המיטה, קרה משהוא? אש שאל בטון מהסס,לא לא זה כלום רק ש... טוב לא משנה, אתה לא תרצה לשמוע, כי זה סיפור ארוך ומשעמם ענתה מיסטי, אש הבחין בדמעה שנצנצה בזווית עינה של מיסטי, למה את בוכה? אש שאל, פגעתי בך הבוקר, אם כן אז אני נורא מצטער... מיסטי:לא זה לא זה, אני מתגעגעת לבית, לחברים ואפילו לגארי, הילד החתיך והשחצן שכל בת שנייה בעיר שייכת למועדון המעריצים שלו... אש: אה אני מבין אותך... גם לי היה קשה לעזוב את סרוליין... מיסטי: באת מסרוליין? אש: כן למה? מיסטי: אני גרתי שם! אש: חשבתי שאני מכיר אותך, וצדקתי!, את לא היית מאמנת מכון המים? מיסטי: כן, ואתה היית היחיד שהביס אותי! אש:כן, להודות היה קשה לנצח בחורה יפה כמוך... מיסטי מצמצה בלבול ואש מיהר לתקן את הבחורה היפה לבחורה יחפה, יחפה?! שאלה מיסטי בתדהמה, כן יחפה אמר אש בביטחון בעודו משלב את זרועותיו על החזה, טווווב אמרה מיסטי בעודה מסתכלת באי הבנה ביצור המסמיק והמוזר שעמד מולה... סוף

K00lVulpX

New member
אני מתעב טלנובלות ואופרות סבון...

כזה מטומטם... אבל אולי אני אוכל לעשות תפנית במה שמנסים לעשות כאן... ... מיסטי חשבה לעצמה שעבר הרבה זמן מאז שנלחמה מולו, וזה היה ההפסד היחיד שלה אי-פעם, אפילו את גארי היא ניצחה... "אז מה שלום הסקוירטל שלך? זה מה שהיה לך, לא?" שאלה מיסטי. אש ענה בגאוותנות:"סקוירטל? פפפפ.... הוא כבר התפתח לוורטרטל ולבלסטויז, הוא הפוקימון הכי חזק שלי... כן, עברנו הרבה מאז... ואיך הפוליוואג שלך?" שאל לבסוף אש. "הפוליוואג שלי הוא עכשיו פוליווירל... אני לא מצליחה לגרום לו להתפתח לאחת משתי ההתפתחויות האחרות שלו, לא משנה כמה ניסיון הוא צובר, זה מתסכל..." ענתה מיסטי. "לא צריך אבן מים בשביל שהוא יתפתח?" שאל אש. "כן," ענתה מיסטי "אבל אבן המים הדרושה להתפתחות נדירה מאד, וקשה למצוא כאלה באיזור הזה... אבל בכל זאת, אני אוהבת את הפוליווירל שלי, לא משנה אם הוא מפותח או לא". "כן, אבל בכל זאת, הוא יותר חלש ככה" ציין אש בגאוותניות, ומיסטי ירתה מיד "מה פתאום! פוליוורל שלי מנצח את רוב המאמנים, אם לא את כולם!". "באמת? רוצה לנסות אותו בקרב?" שאל אש, ומיסטי ענתה בהתלהבות "בטח!". אש ומיסטי רצו מבעד לדלת האחורית בשביל לערוך את הקרב בחצר האחורית. "אני אשתמש בפוליווירל" אמרה מיסטי, שלפה פוקדור וממנו יצא פוליווירל, שלמראית עין נראה קשוח". מול הפוליווירל שלך, אני בוחר אותך! צא האונטר!" אש שלף פוקדור וממנו יצא האונטר. "האונטר!" נדהמה מיסטי. "כן, האונטר... חשבתי שלא יהיה הוגן להוציא פוקימון התפתחות שלישית מול פוקימון התפתחות שניה..." אמר אש. "טוב, זה לא משנה," אמרה מיסטי " אני אנצח בכל מקרה..." "עוד נראה" אמר אש, "מתחילים!". מיסטי פקדה על פוליווירל להשתמש בסטירה כפולה, אך הסטירות של פוליווירל עברו מבעד להאונטר. אש ציווה על האונטר להשתמש בכדור צל, פגיעה ישירה בפוליווירל, והוא ניזוק קשות."טוב מאד!, צעק אש, "תמשיך פוליווירל!" עודדה מיסטי, "קרן בועה!" פוליווירל הוציא בועות מפיו שפגעו בהאונטר, והוא נפגע גם הוא. "לא נורא האונטר, זה כלום" אמר אש, "מתקפת צללים, עכשיו!" פוליווירל לפתע נעצר, ומתוך הפחד שהיה שרוי בגלל המתקפה, התעלף. "גדול!" צעק אש. ,לא נורא פוליווירל, עשית כמיטב יכולתך..." אמרה מיסטי, "צא אוקטילרי" הוציאה פוקדור נוסף וממנו יצא פוקימון התמנון. אוקטילרי, קרן על-חושית!" לפתע יצאה קרן סגולה מראשו של אוקטילרי אל עבר האונטר, האונטר לא הספיק להגיב למתקפה, והוא נפגע קשות, והתעלף. "לא, האונטר! טוב, תחזור.." אמר אש, "צא אריאדוס!" שלף פוקדור וממנו יצא פוקימון העכביש. מיסטי צרחה לפתע "אהההה!!!! פוקימון חרק! אני שונאת חרקים!!! אה!!!". "אריאדוס, מתקפת צללים!" ציווה אש ואוקטילרי ניזוק מן המתקפה. אוקטילרי חיכה למיסטי שתגיד לו מה לעשות, אך מיסטי עוד היתה בהלם וצעקה "תכה אותו, תכה אותו!" אז אוקטילרי התכונן לעשות תיקול, אך אש ציווה על אריאדוס לטוות קורים סביב הזרועות של אוקטילרי, כדי שלא יוכל לתקל. אחרי זה אש ציווה לחסל את אוקטילרי באקדח קוצים, ובזאת התעלף אוקטילרי. "מצוין אריאדוס, חזור." לבסוף מיסטי יצאה מן ההלם וראת שאוקטילרי מעולף, ולפתע היא הבינה שהיא הפסידה. "אוי לא," קראה מיסטי, "הפסדתי... חזור אוקטילרי אתה בטח נתת קרב מצוין...". אש גיחך, ולפתע מיסטי צעקה עליו "יא רמאי! אתה ידעת שאני שונאת פוקימוני חרק, ובגלל זה השתמשת באריאדוס! לא פייר!". אש החזיר לה "מצטער, הפסד זה הפסד..." ובדיוק לפני שמיסטי רצתה להחזיר לאש קראה אמא של אש "אש! מיסטי! ארוחת ערב!" "עכשיו אני צריך\ה לסבול איתך ארוחת ערב..." אמרו אחד לשני. הם נכנסו הביתה והתישבו לאכול, כשלפתע נשמעה דפיקה בדלת. אמא של אש הלכה לפתוח את הדלת, אך כשפתחה את הדלת נהיתה חיורת והמומה... יאללה, תמשיכו...

haunter

New member
המשך:

ואז מיסטי אמרה לאש: "שמע, אש, אני הולכת לספר לך את הבדיחה הכי מצחיקה שהומצאה אי פעם. אתה פשוט תתגלגל מצחוק. זו פשוט ה-בדיחה! אתה מקשיב? שמע: " ושמישהו ימשיך מפה.

מיסטי סיפרה לאש ש:

אש אתה הולך להיות מאסטר פוקימון כי היוצרים החליטו להפסיק ליצור מליון פוקימונים ועכשיו תתפוס את כולם:!

ה מ ש י ח

New member
המשך:

זה היה ירחמיאל בדלת, שוטה העיר סרוליין שהיה מאוהב בה קשות. היא לא הצליחה להבין אם הילד המשוגע הזה ברח מאיפשהו או שכל הניסויים הסודיים של הוריו בשתוף אמא של אש וצביקה פיק בקרן בלבול הצליחו להשפיע עליו. בכל מקרה, ירחמיאל עמד בדלת ואמר -"מיסטי אהובתי, הלכתי אחרייך מסרוליין ועד כאן ברגל, נעזר בבלספראוט בתור מקל הליכה רק כדי לגלות שיש לך מאהב חדש?! שברת את ליבי! בגדת בי! צאאאאאאא בלאזיקן!!!! הרוג אותה! הרוג את כל מי שנמצא בבית!!!" -"עצור!!!" קרא אש לפני שהבלאזיקן בכלל יצא מהפוכדור -"לא רק שמיסטי ואני לא ביחד, לא משנה כמה אתה אוהב אותה- אין לך שום זכות להתפרץ ככה ולהשמיד את כולם!!" ברגע זה ירחמיאל התמוטט על הרצפה. כולם התבוננו בו. היה משהו תקוע לו בגב... זה דמה באופן חשוד לצבת מלאת עובש ופטריות של פרסקט.. כולם הרימו את מבטם והסתכלו בתדהמה על (המשך) (ואל תגידו שאני לא יצירתית..)

Yurismaster

New member
שיפור ניכר! גם אני מתעב

טלנובלות! אבל אולי אם נמשיך בכיוון הזה, אפשר להגיע לאינשהו...

haunter

New member
../images/Emo67.gif אש:

אפשרות 1) "אמ... מיסטי, הכל בסדר איתך? אולי תנוחי קצת?
" אפשרות 2) "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
" אפשרות 3) "המעיים?
"

שסק לבן

New member
אפשרות

4: אש מרים גבה, בוהה במיסטי קלות וצועק: "פיקאצ'ו, מכת ברק!" מיסטי מתה.

moon flower

New member
גררררר(בר סתאאם) המשך

זה ווידל! צעקה מיסטי הוא מגלה את כוחו האמיתי, יורישמאסטר צדק! ווידל עם עיניים אדומות יצא מהשיחים, ואחריו נגררו אלפי מכורים לשוקו יוטבתה, צחוק מרושע נשמע והווידל החל לזהור, הוא גדל וגדל עד שהגיע למימדי ענק, הוא החליט לתקוף את מיסטי, אבל אש (המתאבד) חסם את ההתקפה, למראת שאפו דימם ומיעיו כמעט נשפכו החוצה הוא הוציא את בלסטויז והורה לו להשתמש במכת גולגולת(?), בלסטויז פגע בווידל הענקי והווידל החל להתנוענע, פתאום הופיע אייל ענקי עם קרניים מעץ ופנים של אדם (כן ההוא מהנסיכה מונונוקי) והתחיל לנשוף/לנשק (עדיין לא ביררתי מה זה) את ווידל שהתעלף, אח"כ הוא החל לנשוף על אש שזה קם לתחייה, אתה נרפא! אתה נרפא! צעקה מיסטי וקפצה עליו תוך כדי שהיא נותנת לו ברכייה (אאוץ') את עולה לי על השכל את יודעת, אש מילמל תוך כדי קולות חניקה, נו כן אמרה מיסטי תוך כדיי שהיא נשענת על אוזניו של אש ברגלייה, היא קפצה ממנו (תוך כדיי עשיית פליק-פלק ובורג משולש ), משהוא רשרש מאחור, ומיסטי ואש הפנו את ראשם אל עבר מקור הרעש, צעקה אדירה פילחה את האוויר ומתוך השיחים יצא לא אחר מאשר... המשך יבוא!

OFIRB9

New member
אכזבתם אותי

רק הפרק הראשון היה הצלחה מסחררת רק רציתי לעשות משחק יצירתי! אתם לא רצניים אז על תשחקו יפה מאוד למי שעשה תפרק השני! אתם מוזמנים להמשך אבל גם עם מישהו ימות (בצורה גועלית במיוחד אגב בררר צמרמורת בגב) אז לפחות תמרחו קצת, זו טלנובלה זוכרים??????? רק בפרק 533262565642 מישו בכלל אמור לגלות סוד מהפרק הראשון!!! תהיו טובים יותר בכיית זה כיף אני אכתוב עוד פרק בקרוב אני רוצה שאתם תמשיכו תעלילה שהכותב של הפרק השני יצר זה משהו משהו הוא המוביל במשחק! לפחות עד הפרק הבא.... כל השער לא נחשבים אוקי?!

OFIRB9

New member
פרק שלישי

אש: מי זה אמא? דליה:אף אחד, סתם מכתב שקיבלתי היא סגרה את הדלת בחופזה ולקחה את המעטפה לחדרה, אש הציץ בפני המעטפה שם היה כתוב באותו כתב את אותם הדברים שהיו כתובים על המכתב הראשון, ועל זו היתה מדבקה ירוקה עם פוכדור שחור מיסטי:אני הולכת, ביי ביי היא אמרה את זה מהר מאוד ומיהרה לבית מימול, משאירה את הדלת מעט פתוחה אש שכב באותו לילה במיטתו, וניסה להזכר בקרב הרשון שלו עם מיסטי, וניסה להבין איך זה שלא שם לב אז שהיא יפה כל כך? הוא הצליח להרדם רק בשתיים לפנות בוקר והתעורר בצהריים הוא רץ לאי שלו , אבל לא היה לו חשק לאמן, הוא עדיין חשב על מיסטי אז הוא נתן לפוקימונים שלו לשחק, ואז שמע צעקה מכיוון העצים, מהחוף ממנו הגיע, הוא רכב לשם על גבי בלסטוייז, וראה שני אנשים גבוהים בבגדים שחורים שליידם עמד הונדום צוחקים בקול, וליידם מיסטי בוכה על הריצפה. אש:מי אתם?? מה עשיתם לה??? האיש הראשון:תיזהר ילד! אנחנו מכנופיית דרגונייט הידועה לשמצה! ולקחנו את הפוקימון הזה! והוא צחק בקול, משחק בידו בפוכדור רשת מיסטי:זה הפוכדור של לפרס! תחזירו אותה! אבל ההונדום נגח בבטנה של מיסטי והעיף אותה לשיחים אש שלף אולטרה בול אש:צא הונטר! מתקפת צללים! הונטר חיסל את הונדום, וחטף את הפוכדור חזרה, שני האנשים ברחו יחד עם ההונדום שלהם והבטיחו לחזור אש ניגש למיסטי וראה שיש לה מעט דם ביד ימין, הוא נעזר בבלסטויז לקחת אותה לבית החולים ואז חזר לביתו מלא דאגה לה אבל כשנכנס לביתו ציפתה לו הפתעה... תמשיכו מכאן אבל בלי איכסה פיכסה אוקי???? אני אמשיך רק מהפרק הנורמלי! תודה!

למעלה