שימו לב .. :)

Pikachuit!

New member
שימו לב .. :)

קניתי היום בובות חמודות וקטנות של פוקימון .. (יש תמונה לכל המעוניינים) אבל יצאתי פרייארית !!! לעזאזל !! שילמתי על כל הבובות האלה 120 שקל !! ואני יכולתי להזמין מהאינטרנט 60 כאלה בעשר דולר !!! לעזאזל ... אז מחר אני הולכת לדרוש את כספי חזרה ... נראה אם אני אצליח .. :) נ.ב התמונה צולמה על ידי ... עצמי ! (Digital Camera) בחדר הקט שלי שעובר כרגע שיפוצים על ידי .... עצמי !

איזה חדר יפה...

למה בחרת דווקא את הבובות האלה? או שלא בחרת בכלל? נ.ב קני הוא פוקימון? איזה סוג הוא? הוא אגדי? הוא נדיר? כי אף פעם לא ראיתי אותו בסדרה או במשחק. אני חייב לתפוס לעצמי אחד כזה!

mr. man

New member
מה הקשר באמת קני?

ואם את כבר מצלמת, שלחי לנו תמונה שלך!

Pikachuit!

New member
לא הייתה לי בחירה ..

קניתי מה שהיה , לפני שזה ייגמר .. :) נ.ב חחח .. בקשר לקני .. אין קשר, סתם הוספתי אותו כי הוא מזכיר לי איזה פוקימון .. אבל אני לא זוכרת מי .. :)

לדעתי הוא התפתחות של שלדר

דומים לא? מעניין איך גורמים לשלדר להתפתח לקני... רעיונות? מישהו?

The Genius

New member
רעיון

כדי לפתח את שלדר לקני נותנים לו להחזיק את ה-Orange Coat ומחליפים אותו למשחק אחר, וכדי לפתח את סנורלאקס לקרטמן נותנים לו להחזיק Upgrade ומחליפים אותו למשחק אחר :)

charmander

New member
אוקיי אז ככה

קני הוא בעצם ההתפתחות האחרונה של דרגונייט (כן כן) כדי לפתח אותו הוא צריך להחזיק downgrade שמחליפים אותו מה שקורה לו: הוא מאבד את איכות הדרקון לחלוטין והופך למשהו עם איכות של מג`יקרפ. כוח: אין. :p אבל הייחודיות שלו: ברגע שהוא מתעלף הוא קם ישר שוב לחיים! נטי בלטי

ופוריאן

New member
בואי נראה......

איזה פוקימון יש לו פנים מוסתרות כמו שיש לפוקימון ``קני``: זה יכול להיות טנגלה, שלזר, קלויסטר או גסטלי שדומים לעיגול שחור! איזה מהם מזכירים לך את קני?

Pikachuit!

New member
אני מתלבטת ...

בין שלדר ולטנגלה ... :) שניםה עגלגלים עם פנים מוסתרות .. מה אתם חושבים ? בברכת Ho My God! They Killed Kenny! Pikachuit

**פרינסס

New member
לי נראה שטנגלה

יש להם את אותו המבט {הדבילי} בעיניים. פרינסס---,--`-{@

למעלה