שימו לב

שימו לב

כפי שהובהר לכולם בעבר, זהו אינו פורום "אקטואליה", פורום "רוחות מלחמה" או פורום "השמאל שלנו". שלושת הפורומים הנ"ל קיימים במערכת תפוז ואתם מוזמנים להשתמש בהם. הודעות אקטואליה יכתבו מעתה רק בשרשור אקטואליה. הודעות אקטואליה שיכתבו מחוץ לשרשור זה ימחקו.

pikov

New member
הגיע הזמן לשנות את שם הפורום

מפורום מרץ לפורום ההטפה לסרבנות ואנטי ציונות הצעה משלימה למנות את "ישגבול" למנהל הפורום. ותודה שלא הצבעתי מרץ, אלא שינוי.

smile2life

New member
הצעתך לא התקבלה

ולשינוי יש פורום (מספרו 232) ומנהלו גרשון צור

שמוצקין

New member
../images/Emo10.gifשאלה

מה הרקע להגבלות האלה? לא גלשתי כאן הרבה לאחרונה ואיני מצוי בהתרחשויות. על פניו זה נראה לי כפגיעה מיותרת בחופש הביטוי שמעמיד את המפלגה שאני תומך בה באור לא יפה.מה הנימוק?

iceviper

New member
חופש הביטוי מעל הכל?

לדעתי לא. ברגע שתומכי מרצ חשים שאינם יכולים להביע את דעתם בפורום שלהם בלי שיצעקו עליהם מימין ומשמאל,זה די מחמיץ את המטרה.אז יש לנו חופש ביטוי,יופי.מה זה תרם לנו?

וי לי אותך לזהבה ולכל השאר

טוב סליחה כמובן שחופש הביטוי הוא חשוב רק כל עוד הוא משרת את זהבה וחבריה כאשר הוא משקרת אחרים אזי אין לו מקום טוב הדו פרצופיות הזו של מרצ ידועה [דוקא לך אינני מיחס זאת בינתיים] ומצביעיה בפורום זה

smile2life

New member
ישראל ישראל ישראל

מרצ היא יותר מזהבה גלאון ויוסי שריד. ישנם אנשים במרצ (כמוני) שחושבים שזהבה גלאון גורמת נזק לתנועה בקיצוניות פעולותיה והתבטאויותיה המדיניות (למרות שהיא הייתה הח"כית שאימצה אל ליבה את נכי צה"ל הלומי הקרב). נכון שהיא מביעה את רחשי הלב של חברי מרצ אך בהחלט היא עושה זאת בצורה מאוד לא חכמה מכיוון שניתן להגיד כל דבר בכל מקום ורק צריך לדעת איך. לגבי יוסי שריד - גם הוא אינו נמנה על מנהיגיי ופעילותי במרצ היא לא בשבילו אלא למען הרעיונות החברתיי-אקולוגיים-מדיניים ובזכות אדם שקוראים לו אילן גילאון. אז אנא ממך אל תכליל

שמוצקין

New member
תראה

אמרתי שאני לא מצוי במתרחש כאן. אני חוזר לכאן אחרי תקופה שכמעט לא הייתי בפורום, כי לא מצאתי סיבה לשכנע את המשוכנעים ולהחליף דעות עם מי שממילא חושבים כמוני.לא תקפתי ,רק רציתי להבין למה ננקטים צעדים כאלה שאולי יכבידו עליי ככותב בפורום וגם ככותב בפורומים של מפלגות אחרות.

smile2life

New member
שמוצקין יקר

הנקודה היא שלדיוני אקטואליה יש פורומים מתאימים. הפורום הזה אמור להיות ערכי, משמע בדיקת האידאולוגיות של מרצ אצל חברי מרצ. זה שהוא פורום פתח זו טעות בסיסית, לדעתי , מכיוון והדבר פוגע ברציפות הדיונים אצל חברי מרצ. דוגמא לדיון כזה: סניף תל אביב של מרצ הצביע על שריון המקום הראשון ברשימה המוניציפלית לח' יעל דיין. לחלק מהחבריפ הדבר נראה לא תקין ודיון כזה יכול היה להתרחש בפורום ולהיות פורה לולא היו כאן ה[URL='http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=553&art_id=17']טרולים[/URL] (כדי להבין מהו טרול ע"ע הלינק שבחתימה שלי). עושה רושם שחברי שינוי שמו להם למטרה להפיל את הפורום הזה, אחרי המפלה שנחלנו בבחירות (הסיבות אינן חשובות) כאשר הם שוכחים שיש להם פורום משלהם (צרפתי לינק בסוף הודעה). תורם לכך מנהל הפורום מר גרשון צור, ששכח שבזכותי -בתור ממליץ- קיים הפורום שלהם. חברי שינו שכחו את המשפט הידוע "אל תשמח בנפול אויבך" למרות שאיני רואה את שינוי ומרצ כאויובות - בדיוק כשם שאיני רואה את הליכוד\עבודה\מפד"ל\איחוד לאומי\ש"ס\חד"ש או שאר המפלגות כאויבות של מרצ. מלחמת הפורומים הזו עברה כל גבול וגובלת בילדותיות ואוויליות משרישה; הדבר דומה ומשול לילדים שרבים על ארגז חול, כאשר יש כמה וכגמה ארגזי חול באותה הצורה ובוותו הגודל. די כבר
תתבגרו ***שימו לב שהפניה היא אל כל חברי הפורום הפעילים ולא רק אל ה[URL='http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/articles.asp?id=553&art_id=17']טרולים[/URL]***

שמוצקין

New member
אני חושב שכל הפורומים בתפוז

הם פתוחים בעיקרון ומאפשרים דיון בין אנשים עם דעות שונות. בפורום שינוי היה מי שהתגולל עליי שאני טרול.מה שהצעתי לו ואני חושב שמתאים גם כאן זה להקים ביאהו פורום סגור.פורום שהכניסה אליו היא ברשות המנהל.פורומים כאלה מוקמים אוטומאטית ואין צורך לבקש אותם מהנהלת האתר.

שמוצקין

New member
אפשרות

נוספת היא להשתמש בפורום של אתר מרצ. אם אינו קיים אפשר להקימו זה נראה לי מקום טבעי לפורום שמיעד רק לתומכי מרצ.

Neta558

New member
אין קשר בין הדברים

העובדה שהפורום פתוח אינה אומרת כי ניתן לכתוב בו כל מה שרוצים בכל נושא. בתפוז יש למעלה מ700 פורומים, ובודאי לא היית מצפה שיאפשרו בכולם את הכתיבה בכל הנושאים. לשם כך קיים מגוון גדול של פורומים, על מנת שאפשר יהיה להתמקד בכל פורום בנושאים אחרים. לדוגמה, אני מנהלת את פורום צמחונות וטבעונות. אם תפורסם שם הודעה על הבחירות הפנימיות של סניף מרצ ת"א, היא תמחק. כשפורום מרצ מתמלא בשרשורי אקטואליה, אין זה תקין. זהו פורום מרצ לדיונים על עניני מרצ.

pikov

New member
הציונות היא רכושי הפרטי

שילמתי עליה בשלוש שנות שרות סדיר ושירות מילואים עד גיל 51. בגיל 38 עשיתי מילואים אחרונים בלבנון ומאז ועד גיל 51 ביחידה עורפית. אז שום משתמט מחורבן לא ינכס לעצמו את הציונות. כל מי שנתן את חלקו בנטל כמוני, ניכס לעצמו את הציונות. כל סרבן שרות וכל מי שהענין הפלשתינאי קרוב ללבו מהענין הישראלי, אל יתהדר בנוצות לא לו. אתה רוצה שיתיחסו לדעתך, הילחם עליה תוך שאתה ממלא את חובותיך. אתה מזכיר לי משתמט מתשלום מיסים, המבקש לקבוע מה יהיה יעדם של הכספים שמס הכנסה גובה. כדי שתהיה לך דעה, אתה צריך להשתתף בעשיה. אינך רוצה להשתתף, זכותך. שלם את המחיר בכלא כחוק ושתוק.

iceviper

New member
לא רלוונטי.

הציונות שייכת גם לי כמו לישגבול וכמו לכל אחד אחר שרואה את טובת המדינה לנגד עיניו-האם פורסם איזה מניפסט ציוני מודרני שלא הובא לידיעתנו? מי שמך לשפוט אחרים?

yeshgvul

New member
יופי טופי לך

בין הסרבנים יש כאלה שלפי הקריטריונים המאצואיסטיים והרדודים שלך שמים אותך בכיס הקטן מבחינת שרות צבאי. אז בוא נסתום את הפה לבחורה ששירתה שנתיים כפקידה ותומכת בסרבנים, כי היא לא אכלה ח_א כמוך 33 שנה. הגברים יחליטו. היית יכול להיות אזרח טוב בהרבה אילו היית שואל את עצמך מה אתה עושה בלבנון, על מה נשלחו 1000 חיילים למות ועל מה נשלחו חיילים לטבוח , להטיל פצצות מצרר, לירות בילדים ("מחבלים") ולהקים עלינו גם את מי שבתחילה ראו בנו בעלי ברית (השיעים). אזרחים טובים ונבונים ממך אכן שאלו את עצמם את השאלות האלה וסירבו להשתתף במלחמת השולל ההיא.

pikov

New member
הכיס של הסרבנים

שמים אותי בכיס בסרבנות ובישיבה בבתי כלא צבאיים.

yeshgvul

New member
בזה בודאי שמים אותך בכיס

דמוקרטיה תלויה בשיקול דעת של האזרחים. ציות עיוור מאפשר לשלטון לעשות כרצונו. מי שהלך למלחמת לבנון רק כי "צריך לציית" למרות שהרגיש שזו מלחמה מיותרת הוא אזרח גרוע.

Asaf p

New member
וכאן המקום לשאול אותך

המטיף הגדול לסרבנות. מה אתה עשית בצבא?

למעלה