שימו לב למצגת שמצאתי בבאנר ב-ynet.
B blackcat2 New member 12/1/03 #4 על איזה בסיס אתה מסתמך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איזה קשקוש. על איזה בסיס אתה מסתמך? מה הגבול בין ביקורת לגיטימית להסתה? אולי אנחנו לא מעודכנים. האם כל מה שלא בעד שרון זו הסתה?
על איזה בסיס אתה מסתמך../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif איזה קשקוש. על איזה בסיס אתה מסתמך? מה הגבול בין ביקורת לגיטימית להסתה? אולי אנחנו לא מעודכנים. האם כל מה שלא בעד שרון זו הסתה?
A Asaf p New member 12/1/03 #5 התשדיר מנסה ליצר לשרון תדמית של שטן ולא להטיל ביקורת. על דברים כאלה רצחו את רבין.
י ישראלאחת New member 12/1/03 #6 שרון עולה בלהבות זו אמורה להיות קרי קריאה להציתו באש? וואלה כדור חי זה כבר מיתה מהירה וקלה יותר
M ManicStreetPreacher New member 12/1/03 #9 סליחה שאני אומר את זה נעמן אבל אתה מקשקש שטויות שזה ממש מרתיח, ואם הסרטון הזה היה על יוסי שריד או על מצנע היית זועק ´הסתה´. די לדו פרצופיות!
סליחה שאני אומר את זה נעמן אבל אתה מקשקש שטויות שזה ממש מרתיח, ואם הסרטון הזה היה על יוסי שריד או על מצנע היית זועק ´הסתה´. די לדו פרצופיות!
M ManicStreetPreacher New member 12/1/03 #8 הסתה מזעזעת! ואני אומר זאת בתור אחד שמאס בשלטון המסריח של שרון, ומסכים שהאיש פושע מלחמה מסוכן. הסרט הזה הוא הסתה פרועה, אני באופן אישי נגעלתי מהתמונה של שרון כשברקע להבות עם כיתובית ´הוא מלחמה´. ולכל כעורי הנפש שיגיבו עכשיו- זכרו מה הוביל לרצח רבין.
הסתה מזעזעת! ואני אומר זאת בתור אחד שמאס בשלטון המסריח של שרון, ומסכים שהאיש פושע מלחמה מסוכן. הסרט הזה הוא הסתה פרועה, אני באופן אישי נגעלתי מהתמונה של שרון כשברקע להבות עם כיתובית ´הוא מלחמה´. ולכל כעורי הנפש שיגיבו עכשיו- זכרו מה הוביל לרצח רבין.