שימו לב

עובדות?!

נעמן, להגיד ´הוא מלחמה´ עם פנים של שרון ואש בוערת ברקע, זו הסתה מבחילה לכל דבר, שלא טובה מההסתה נגד רבין ז"ל בזמנו. הסרט הזה הוא סרט הסתה לכל דבר, וחבל מאוד שאנשים כ´כ מתלהבים ממנו....

אלוהים ישמור...

כן נעמן, ורבין באמת קבר את הציונות, הא? אתה אפילו לא מפקפק במעט בסרט הזה? אני מציע לך למחוק את הציטוט של רבין ז"ל על אלימות מול דמוקרטיה מהחתימה שלך, אם זו דעתך... יש כאן סרט שמציג אדם באופן שלילי (ואל תתפוס ממני מעריץ של שרון, שהוא אכן פושע מלחמה ואדם מסוכן למדינה), מעבר למה שמעוגן בחופש הביטוי. בתור השטן במקרה הטוב, ובתור נאצי במקרה הרע. די לצביעות...

peregin

New member
לא ממש הסתה

זה לא כאילו מלבישים אותו במדים של נאצי... גם לא נותנים שם שום רמז שצריך להרוג אותו - אומרים שהוא רע.. וכשהוא למעלה בממשל העתיד שלנו נהרס יש בזה רק במעט מאין הסתה אבל אם תסתכל על התשדירי בחירות אתה תיראה שההשמצות שם מאוד דומות - והרי הן נחשבות לחוקיות.
*תליתי כבשת מרץ (לא הצאן של שרון) מהחלון שלי
רק חבל שהוא די משקיף לבניין הסמוך וזהו..
*

לא נכון...

קודם כל, אני לא ראיתי שום תשדיר בחירות שבו מציגים פרצוף של אדם מאחורי אש בוערת כשברקע כתוב ´הוא מלחמה´. כמו כן ההתקפות בתשדירים מביאות עובדות. מילא אם היו כוללים נתונים בסרט הזוועה הזה (ויש הרבה נתונים שיוכיחו ששרון הוא לא כזה סבא חביב), אבל גם זה לא. רק ססמאות והסתה, וססמאות והסתה. רעיון גדול, ביצוע זוועתי.

אבל יש עובדות

ואתה רואה אותן כל יום, אתה לא צריך את המצגת בשביל לדעת את זה. חוץ מזה מרצ מתקיפה בחריפות את שרון.

אבל יש הבדל ענק...

בין הסרט הזה לבין פלאייר שמזכיר את השחיתויות בליכוד, ואתה מספיק חכם כדי להבין אותו לבדך. ואם בכל זאת, אני אשמח להסביר- מחר, גם לי מותר להיות עייף לפעמים

peregin

New member
הסרט הוא קצת סתם, אבל לא הסתה

הוא כדי למשוך קצת אנשים לצד שלנו, בגלל זה אין עליו גם חתימה של אף מפלגה, ות´אמת גם אין לי מושג מי היוצרים. אם רצו שהסרט ימלא תפקיד של פלאיר, היו מכניסים שם את העובדות שיודעות גם ככה.
לילה טוב לך

Deathatred

New member
תראה

זה לא שערפאת והפלשתינים מתחננים לשלום ולא מבצעים שום רצח ושרון הרשע והאכזר החליט שהוא יקבור את השלום ולכן הוא שלח את צה"ל הפושע מלחמה כדי לרצוח ערבים תמימים חפים מפשע כמו איש נחמד שרץ לחבק חייל ולהראות לו את החגורה החדשה שקיבל מאביו החשמלאי ומאימו הכימאית.

ואני מניח ששרון הוא שיא הטוב?

אין ספק שהסרט הזה הוא הסתה וגועל נפש, אבל אני חושב שאפילו אתה יודע ששרון הוא לא הסבא התמים שהוא מנסה לבנות מאפס. ועזוב רגע את הנושא הבטחוני דיברנו כבר על השחיתות? על הקשר האדוק להון? מי שלחץ להכניס לליכוד את הליברלים אגב, וזה במיוחד בשבילך צחי כסוציאליסט, היה הסבא שרון.

Deathatred

New member
הוא לא סבא תמים

(ואך אחד מעולם לא חשב שהוא כזה) אבל הסרט הזה ונעמן גם חושב ככה נראה לי, מנסים להציג את שרון כפסיכופט שמתענג על הדם ועל המוות - כאילו הוא נלחם רק בשביל הכיף ולא בגלל שיש טרור רצחני נגדנו.

Deathatred

New member
צה"ל עוצר מחבלים רק בשביל הכסא

של שרון. כן בטח. כהתגייסו 100%+ לצו שמונה בחומת מגן זה היה רק בשביל הכיסא של שרון, לא בשביל לדאוג שמקרים כמו טבח ליל הסדר לא ישנו שוב. הרי מי נלחם כדי שמשפחתו לא תירצח ע"י מחבל? אף אחד. כולם נלחמים עבור שרון. צה"ל נלחם בטרור כדי להגן עלינו מפני הטרור. אני יודע שזה נשמע לך קצת מוזר. בכלל, הקונספט שיהודים מגינים על עצמם, או שבכלל יש מישהו שמגן על יהודים, קיים רק 55 שנה ולעולם דרוש עדיין זמן לעכל את זה. כנראה שגם לך.

צחי, למה אתה מחבר בין החיילים לבינו

נעמן דיבר על אדון שרון, לא על אותם חיילי מילואים שהתגייסו בצו שמונה (שאגב הצהירו לא מזמן שלא יתגיסיו יותר לצווים חריגים, תגיד תודה לכנסת הימנית שלך שטרפדה את הצעות החוק של מרצ בנושא)? החיילים לא התגייסו בשביל המנהיג, אנחנו (עדיין) לא מדינה פאשיסטית. החיילים האלה התגייסו כדי להגן על המדינה ואני מצדיע להם על כך. אבל להגיד ששרון נלחם בטרור הזה מתוך איזשהו מניע מלבד הכיסא שלו ואידיאולוגיה קיצונית, זו תמימות. הניצול של החיילים כדי להראות דמותו של שרון הוא די אדיוטי. מי שפעל נגד האינטרסים של אותם מילואימניקים היו אלה שהצביעו נגד חוק 90/65 (ליכוד, איחוד לאומי, ש"ס, קליינר ואחרים), נגד הצעת החוק להטבות לנשות המילואימניקים (כל הנ"ל, הפעם בצירוף שינוי), נגד חוק השוואת תנאי הביטוח (כל הנ"ל).

Alexco

New member
פלשתינאים ושלום

אין לי כוח לפרט כי אני נורא עייף עכשיו (כמו כל נוער מרצ
) אז זה ייראה קצת כמו כותרת משנה של פלייר או משהו: הפלשתינאים לא בעמדה כרגע להיאבק למען שלום, בדיוק כמו שתושבי עיירות הפיתוח לא בעמדה כרגע להיאבק למען מדינה רווחה וזכויות סוציאליות. בהזדמנות, ובעירנות, אני אפרט.

למעלה