תמונות שלי. *מתה מבושה*
ה הגלגל הספר New member 27/12/02 #16 וואוווו תירגעי.... צוחקים... וחוץ מזה מה את שמה עלי בכלל ??!! הנה תמונה שלי שתוכלי לרדת עלי חזרה : מחנ"ק 2002 לפני הסיבוב דאווין הגדול...
וואוווו תירגעי.... צוחקים... וחוץ מזה מה את שמה עלי בכלל ??!! הנה תמונה שלי שתוכלי לרדת עלי חזרה : מחנ"ק 2002 לפני הסיבוב דאווין הגדול...
ה הגלגל הספר New member 27/12/02 #17 נ.ב שימו לב אפילו בנעליים.! ואל תעלבי בת אדם אנשים לא חראות שמנסים להעליב הם חראות שמנסים לתת תגובות ...
נ.ב שימו לב אפילו בנעליים.! ואל תעלבי בת אדם אנשים לא חראות שמנסים להעליב הם חראות שמנסים לתת תגובות ...
צ צופיפניקית1 New member 29/12/02 #24 שבט סיתריה...../images/Emo13.gif איפה זה ביכלל? בטיול חנוכה כשהגענו לחניון, בא אלינו מישהו ושאל: אתם יודעים איפה סתריה? אז אנחנו עונים לו: לא, אנחנו לא מכירים אותה... נועה.
שבט סיתריה...../images/Emo13.gif איפה זה ביכלל? בטיול חנוכה כשהגענו לחניון, בא אלינו מישהו ושאל: אתם יודעים איפה סתריה? אז אנחנו עונים לו: לא, אנחנו לא מכירים אותה... נועה.
א אני רואה כפול New member 29/12/02 #25 אני דווקא מכירה משם שישיסטים... שהיו עם עדי בקורס מסכם. יערה, אלמוג, עדן....
א אני רואה כפול New member 29/12/02 #27 כן... קוראים לזה קורס מסכם כי זה טיול שמסכם לך את כל שנת הקורס...
א אני רואה כפול New member 29/12/02 #29 הסבר: לנו בעיקרון היה קורס מסכם+אתגר ביחד כי גם לנו ביטלו את האתגר שנה שעברה בפסח. אבל בעיקרון בקורס המסכם את עוברת כל מיני הפעלות, את נזכרת בכל הדברים שלמדת במהלך השנה (קתימבה נס וכו´) ואת עושה טקס אש ולומדת איך לפרסם אותו וכו´...
הסבר: לנו בעיקרון היה קורס מסכם+אתגר ביחד כי גם לנו ביטלו את האתגר שנה שעברה בפסח. אבל בעיקרון בקורס המסכם את עוברת כל מיני הפעלות, את נזכרת בכל הדברים שלמדת במהלך השנה (קתימבה נס וכו´) ואת עושה טקס אש ולומדת איך לפרסם אותו וכו´...