שימו לב

Kettercat

New member
../images/Emo51.gif!

אכן סרטון חמוד

mprb

New member
../images/Emo10.gifאוףףףףף../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif:

הקפצה. הודעה נחמדה- אולי תקפצי להנאתך????

talrv

New member
ופתרון לבעיה..

בחלון של הסרטון יש "שנו את מהירות החיבור".. בחירת המחדל של האתר היא WOW ובמצב הזה רק המחוברים ל-WOW יכולים לראות את זה.. מי שלא מחובר ל-WOW צריך ללחוץ על הכפתור ולכתוב למה הוא מחובר, WOW, ISDN, או MODEM... ו-ISDN עובד גם בשביל אנשים עם חיבור-מיוחד-ושונה-מהרבה-אנשים-שלא-יצא-בכלל-בארץ-אבל-החליט-ביום-טוב-לפתוח-לי-את-הסרטון-אבל-אני-לא-מתלוננת-כי-הוא-בדרך-כלל-סבבה... זאת אומרת, שראיתי את הסרטון והוא חמוד
בהצלחה למי שעוד מנסה לפתוח אותו, מקווה שעזרתי..

סולסיטה

New member
טלטול

התגעגעתי... :) חיבור-מיוחד-ושונה-מהרבה-אנשים-שלא-יצא-בכלל-בארץ-אבל-החליט-ביום-טוב-לפתוח-לי-את-הסרטון-אבל-אני-לא-מתלוננת-כי-הוא-בדרך-כלל-סבבה... מה שחשוב, שאת לא מתלוננת!
סולסיטה

talrv

New member
סול../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif גם אני התגעגתי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

אסור להתלונן! תסתכלי תמיד על חצי הכוס המלאה
.. ולא משנה שרשמתי את ההודעה כבר שלוש פעמים וזה לא שלח לי באף אחת (נקווה שזאת תצליח).. ואיפה נעלמת? מבחנים?? גם לי יש....
ואפילו הצלחתי להוציא 93 במבחן במתמטיקה! (כן.. אני מתלהבת קצת
) ותתחברי לאייסיקיו, את עוד צריכה להגיד לי איך את מסתדרת לך עם המירק.. love, Tal

~*~gaL

New member
בסוף הצלחתי לראות את זה,

עוד אתמול.
איזה יופי! חבל שאי אפשר להוריד את זה.. :(( תודה!
*שומעת את Everything I Do (I Do It For You) של בריאן אדאמס ונזכרת בקרטר ואבי... אההה.*

למעלה