שימו לב

לילית3

New member
רבי קדוש - פה אין פנקס פתוח ושום יד

לא רושמת שום דבר. נשמעת לחוץ במוצ"ש. תעזוב, זה באמת שטויות. תשאר עם אותו ניק ותמשיך לכתוב. אני ובטוח גם כל אלה שלפני - כבר שכחנו. נו...

דידית

New member
אני רוצה לספר לכם משהו.

אם תשימו לב ברוב השרשורים נגד רבי קדוש אני הגנתי עליו אתם יודעים למה? כי דיברתי איתו במסרים אישיים וניסיתי להבין אותו וגיליתי שיש לו בעית תקשורת קטנה וקצת קשה לו להביע את עצמו בצורה הרגילה שלנו כאן. אני מצאתי אדם נחמד גלוי ומקסים, והשתדלתי לראות את הדברים הטובים שלו מבעד לשורות ניסיתי למצוא את מה שהוא רוצה להגיד מבין המילים. לא כל אחד כותב כמו כל אחד לכל אחד יש את סגנונו הוא ולפעמים אנחנו קצת מפספסים כמה אנשים שצריכים רק קצת זמן כדי להפתח ולהסתגל. ממה שהכרתי את רבי קדוש הוא אדם נחמד ומקסים ובלי לדעת מה הוא בהלל ושל מי הוא חבר אני יכולה להגיד שהוא בשבילי משתתף נחמד ונעים ואני אשמח לראות אותו ממשיך בכתיבתו. דידית. <
שולחת פרח כי ככה בא לי!>

כמו תמיד.

כשצריך לומר, לא יודעים איך. פשוט גדול עלי להגיב לכזה שרשור. אבל מה שחשוב הוא שאני נשאר, ובאותו השם. אוהב אתכם נורא. שבתאי.

ועוד משהו חשוב אחד.

האדם הוא עולם ומלואו, מלא חדרים ותתי חדרים. פשוט מסובך. להכיר בן אדם לפי תגובות או אימרות בפורום, זה בדיוק כמו להכיר עולם ומלואו, מתוך הכירות עם רחוב צדדי בדרום הארץ.

איך זיהיתי אותך, רבי הקדוש?

זה היה די קל. סיפרתשהיה בארוע מסויים של הלל. חשבתי קצת ומייד היה ברור לי שהסגנון הפרובוקטיבי הזה מתאים לאיש יקר אחד שעושה רבות למען יוצאים בשאלה ואף הביא אחריו כמה חברים. למיטב זכרוני התראיינת לעיתון מקומי בדרום לפני מס´ חודשים. היתה פה בפורום הפניה לכתבה. מה שמאפיין אותך זה שאתה זורק כל מיני רעיונות אפויים למחצה אבל אחרי שאתה שומע דעות אחרות אתה בוחן את עצמו ומוכן לשנות את זווית הראיה. אגב, במפגש הראשון של הלל הוא היית נודניק אמיתי והתווכחת בלי סוף בצורה שהעידה על מוצאך הליטאי. אם תמשיך להשתנות ותמתן קצת סגנונך נוכל להכיר את האני האמיתי שלך.

בבקשה בבקשה לינק לכתבה!

וכל כולו של הרבי הקדוש הוא האני האמיתי שלו - בהשלתחות כבנינוחות. מורכבים אנחנו אוהבים!

אתה כבר מכיר את "האני האמיתי" שלי

אתה מדבר על מאפיינים שלי, שורשם מקורם וכ´ וכ´ וזה עוד כשאתה לא מכיר אותי, מה יהיה כשכן תכיר אותי? כבר תדע לבד מה אני רוצה, הא. מתאים לך גם לבוא עם הוכחות מוצקות לדבריך, כך תאמר, "תשמעו חברה, שבתאי עכשיו רוצה שמישהו יתן לו מכות - אני מכיר אותו, סמכו עלי - ולראיה, הנה נבואה, כשתתנו לו מכות, הוא יצעק וישחק אותה כאילו זה כואב לו". כמובן שהכל בקטע של ההומור. גם כשהכחשתי ואמרתי לך שאני לא שבתאי, לא חשבתי שתאמין לי, רק זה הייתה דרך טובה להעביר לך כמה חשוב לי שלא תספר. רק הקטע, שאיזה מישהו נכסך לך לבפנוכו של המסרים האישיים וקרא אותם (ע"פ עדותו) אז זה התחיל אט אט להתפרסם, פשטיסט? אבל הקטע איתך, שאתה זוכר נשכחות, בשבת הראשונה שלי בה.ל.ל הייתי עדיין בישיבה, את צידדי ראשי עיטרו פיאות, ובמרכז ראשי שלטו חוקים אחרים, דאאאי אתה יודע כמה דברים השתנו מאז? הלווו העולם הלוך קדימה, (או אחורה, אבל הולך) אני מבין שזה לא בקצב שלך, אבל... בכל זאת למרות זאת יחד עם זאת ובגלל זאת אני נורא אוהב אותך. באיי שבתאי

מוטלה1

New member
זה היה די מבאס

אני ידעתי מלכתחילה מיהו הרבי הקדוש, ומכיון שהתחייבתי לשמור על סודיות לא יכלתי לגלות מיהו, או אםילו שאני יודע מי זה. זה היה די מעצבן לראות כשהתקוטטו איתו, כשידעתי שהחברה ירגישו לא נעים כשיגלו מי הוא. אבל הכי נחמד היה, כשישבנו בסוף שבוע במלון ודיברנו, כל אחד זרק השערות מי הוא, עד שקם החוכמלוג והצהיר שהוא יודע מי הוא והוא הומו ועוד שלל שטויות, כשאנימ בקושי מצליח לא להתפקע מצחוק.

ימח שימו, אני עוד יטפל במניק.

שיחכה לי הערב בשוק הפישפישים נראה אותו גבר. ועכשיו ברצינות, זה מצחיק אבל זה נורא לא יפה מצידו, תאר לך שהייתי אני מגיע לשבת ושומע אותו, מה הייתי אומר לו, מי זה מה אתה מכיר בו, ישקרן, אני מכיר אותו אין מישהו שמכיר אותו טוב ממני אני יודע כל מחשבה שלו, אני תמיד אומר את מה שהוא חושב, אתה תספר לי? אם הייתי שם לא הייתי מצליח לשרוד, הייתי נחסף, ושואל אותו, למה אתה משקר?

למעלה