שימו לב

מוטלה1

New member
שימו לב

ידידנו משכבר הימים, הלא הוא רבי הקדוש, החליט לחשוף את עצמו. ממש במקרה, החלטתי לשלוח לו הודעה. נכנסתי לכרטיסו האישי, והנה גיליתי את פרטיו. רוצו מהר לכרטיס, לפני שיתחרט וישנה אותו.

לילית3

New member
הוא נחשף אתמול בערב ההתרמה של הל

הלל. ויש בדעתו להחליף מיד את הניק שלו כדי להסתתר שוב... למה לך רבי קדוש?? אתה לא עומד מאחורי דברים שכתבת??? חזור בתשובה, כלומר צא, ויהיה בסדר <לילית בתפקיד אלוהים מוכנה למחול לך על שטויות שאמרת, אם אמרת>

לילית3

New member
הגעתי רק לקראת הסוף

ממה ששמעתי וראיתי בקלטת ווידאו - זה היה מאד יפה.. בעיקר שמחתי לפגוש אנשים.

m666s

New member
הכרטיס שלו! בהעתקה ישירה...

שם משתמש :רבי הקדוש שם פרטי :שבתאי שם משפחה :מי שיודע יודע. כתובת: תל-אביב והמרכז גיל : 21 מין : מקצוע: ידו בכל מצב משפחתי :רווק/ה תחביבים: איך זה קורה שבן אדם צריך לחשוב מה הם התחביבים שלו, מה הוא לא מכיר את עצמו? ציטוט: כל ציתות שאני כותב אומרים לי ארוך מידי, מה זה פה, סתימת פיות? נבחר על עצמי :אני סוג בן אדם שצריך מוזה כדי לכתוב קצת על עצמו. הנה, כתבתי על עצמי למה לא כתבתי על עצמי. (קצת לא?) *מה כאן מפתיע אתכם? (סתם אני לא יותר מדי בעניינים) *מקווה שזה בסדר הרי זה לא איזה מידע חסוי! נכון?

אני מתנצל בפניך - רבי הקדוש!!!

איך יכולתי לשפוט אותך לפי ההודעות שלך? למה לא שלחת לי אף פעם מסר מי אתה? אני מתבייש בעצמי שכך דיברתי אליך? אתה איש מקסים! מהמעט שאני מכיר אותך אני יודע זאת, ואני מתנצל ולא יודע מה לעשות עם התחושה המגעילה שתפסה אותי על שדיברתי כך פעם אליך. אמנם לא אהבתי את ההודעות שלך, הן היו לא לטעמי, אבל חטאתי בכך ששפטתי אותך לפיהן! כבר פעם שניה שדבר כזה קורה לי ואני מקווה שתסלח לי!
והתנצלות. אתה איש יקר באמת.

בן הרב

New member
מצטרף אליך

אבל אני לא מבין למה אתה מתבייש בעצמך, הוא הרי לא טרח לתקן אותך, או להוכיח לך אחרת, בכל מקרה רבי אני מצטרף להתנצלות הזו. איציק

טוב

New member
כן, באמת, שתפו אותנו

גם אני עדיין לא הצלחתי להבין מיהו הרבי ומיהו הקדוש

אחר

New member
רבי הקדוש, יא *##^&%##

ידעת מי אני ובכל זאת לא הסכמת לספר לי מי אתה!!!! ואפילו עברתי על "חושד בכשרים" במישהו בסופ"ש של הלל באילת!! בכל מקרה, טוב לדעת שאתה באמת אחלה בן אדם. לאן נעלמת?

למעלה