שימו לב!

שימו לב!

שיחררתי לפני כשבועיים יצירת סאונד ראשונה שלי באתר "במה חדשה" והייתי מאוד שמייח, אם הייתם נכנסים, מורידים, ואפילו חולקים דעתכם. אמנם השיר עצמו הוא לא שלי, אבל העיבוד כן. לשיר קוראים All I Need והוא של להקת Air http://stage.co.il/s/151987 בכיאת.. עשו ג´סטה... זה חשוב לי... מאוד.

אני דווקא נכנסתי....

ושמעתי ונתתי לזה 5 אם אני לא טועה
זה ממש טוב...ובאיכות טובה רצח! יש לך קול נפלא...

טאלנה

New member
גם אני שמעתי...

ונדמה לי שכבר אמרתי לך שוקו שיש לך קול ממש יפה... ואם לא.. אז מאוד אהבתי את הקול... וזה אכן שיר יפה..:) תמשיך כך...

twigy

New member
זה בעיות בהנת הנקרא ?

השיר לא שלו העיבוד הוא שלו זה לא הקול של שוקו.

twigy

New member
נשמע טוב

איפה הקלטת את זה ? (האיכות טובה) ואיזה אקוסטית זאת ?

טוב...אז..

הקלטתי את זה על אותו מחשב שאני כותב ממנו.. שהוא הלפטופ המסרוח והאהוב שלי.. זה מה שיש לי בינתיים, עד שאני אקבל את הפורטראק החדש שלי... והאקוסטית היא סקיילארק זולה, אך אדירה למחירה, שקניתי לפני שנתיים ומשו בירושלים.

twigy

New member
כמה שילמת עליה ?

ואגב אני ממש קרוב ללקנות את הסילבר הד ממרום. היא נשמעת ממש מעולה. 700 שקל, סביר לא ?

DEATHRUCTION

New member
אני בצל!

סילבר הד מוציאים צליל נורמלי רק עם מגבר של סילבר הד! ניגנתי איתה במגברים ענקיים וטובים ולא ממולץ!

twigy

New member
אני בכלל לא קונה מוגברת

אני קונה את הזאתי שעולה 900 ש"ח אם אתה יודע על מי מהן אני מדבר, דווקא נשמעת ממש טוב וגם נוחה, אך יש סימנים לעבודה קוריאנית שטחית לצערי.

וואלה...

לא מכיר את האקוסטיות של סילברהד... נלך נעשה בדיקה מתישו... וכן, למחיר שלה, היא אדירה.

BoogieDTN

New member
שוקו אתה תותח

אתה תותח אין אין עליך... מאיליה הסקספוניסט

למעלה