שימו לב !!

ZeDuS

New member
שימו לב !!

יצא לי לטעום את ההמבורגר החדש של טבע דלי.
מה שחלק מפספסים כא הוא:

לא מדובר בשלושת ההמבורגרים של טבע דלי הקודמים, הם היו נחמדים אבל קצת כבדים לדעתי.
זו סדרה חדשה שקוראים לה BBQ.
כל מי שאמר שזה לא נראה לו דומה, פשוט לא טעם מהסדרה הזו לדעתי.
זה דומה עד רמה קצת מוזרה.

זה לא דומה בטעם לאף אחד מאלה:
http://tevadeli.co.il/category/בורגרים/

ואני לא מבין למה הם הוציאו מוצר אבל לא מפרסמים אותו בעמוד של עצמם o_O.

קיצר, אני רוצה לראות שמישהו טועם מסדרת הBBQ שלהם ואומר שזה לא דומה בצורה קיצונית,
לא יודע מה הולך שם בהנדסת המזון, אבל מקווה שאין שם בשר באמת

subatoi

New member
לנשום, לנשום, "בלי פאניקה"...

יש הרבה שטעמו והחמיאו (פה בפורום), יש מי שטעם ולא הבין על מה המהומה (אחי), ובכל מקרה, חשבתי שדובר על הוצאה מוגבלת, לא? איך זה עוד מסתובב בחנויות?
מוזר.

בכל מקרה, מומלץ לנשום מדי פעם. במיוחד בשרב כמו היום

kfktj

New member
זה מאוד מוצלח

דווקא את הסדרה הרגילה שלהם ממש לא אהבתי.

הBBQ זאת סדרה שהם הוציאו במיוחד ליום העצמאות והיא מוגבלת (גם שנה שעברה הם עשו את את זה).
בגלל זה קניתי 98486568 חבילות שתופסות לי כרגע את המקפיא.

שלחתי להם מייל שאולי כדאי להחליף את הסדרה הרגילה בזאת, כי כל מי שטעם מזה (גם כאלה שאוכלים בשר) אמר שזה טעים...

purplegiraff

New member
שישאירו את שני הסוגים!

הסדרה החדשה (למה בעצם סדרה? יש רק סוג אחד, לא?)
מצוינת ונותנת חיקוי בשר מוצלח וגם עוברת יפה על האש אך מכילה בעיקר סויה סייטן ומייצבים, ומעט זרעי כוסמת,
הסדרה הותיקה טעימה בהחלט אך לא על האש אלא בטיגון קל במחבת, או משומן בתנור, קריספי טעים, מעושן, לא כזה דומה לבשר אך בהחלט קציצה
טעימה וגם הרבה יותר מזינה - בכל הסדרה הזו יש יופי של מרכיבים, מזון מעובד בריאותי

ובאופן כללי אני אוהבת כמעט את כל המוצרים של טבע דלי, אחלהחברה!
מבחינתי שרק יוסיפו עוועוד מוצרים, שלא יחליפו ולא יבטלו.

(אולי כדאי שאת כל ההלל הזה אני אשלח להם במקום לכתוב פה איפה שאיש מבעלי השליטה שם לא קורא, כנראה...
)

brevislux

New member
באמת טעים ומגניב. :)

אני לא זוכרת את הטעם של בשר אז לא יכולה לומר עד כמה זה דומה, אבל טעמתי את זה על האש וזה באמת טוב. :) לדעתי מומלץ להכין את זה על האש, זה קריספי ומוצלח.

ניסיתי אתמול והתאכזבתי!

אמנם לא הכנתי את זה על האש אלא בגריל (לא יודע כמה זה משנה), אבל לטעמי ההמבורגר הזה טפל ואם הוא מזכיר בשר זה רק במרקם, מה שהופך את זה רק למגעיל יותר. מבחינתי ההמבורגר האדום מהסדרה המקורית עדיין מנצח.

למעלה