שימו לב-

dans girl

New member
יהיה טוב והכוח ישוב.

LemonLimeLilach

New member
אנטומיה

כל כך נבהלתי כשכריסטינה שפכה עליו את הקערה שלה כי הייתי בטוהח שהיא אוכלת מרק!!! רק כשקלטתי שזה קורנפלקס או משהו דומה התחלתי לצחוק. חה!

Rachel47

New member
למה נבהלת

אם זה מרק?

שישרף מבחינתי!!!!
אני נבהלתי מעצם העובדה שהיו איזה 5 דקות של שקט ופתאום היא קפצה

LemonLimeLilach

New member

כי חשבתי שהולכים להיכוות לו כל הפנים או משהו!
לא יודעת למה! אבל פשוט קפצתי כזה.

Rachel47

New member
נו....זה היה משמח אותי אם כן

מגיע לו

נניח אני...אם הוא היה בוגד בי
והייתה לי,כמו לה, גישה לסקלפל..וידע נרחב באנטומיה
הייתי חותכת לו דברים שהיו מונעים ממנו לבגוד יותר

dans girl

New member
ראיתי. את מופתעת?! אנשים עוד איכשהו מתלהבים מהחרא הזה
.
ונו, אם הם יכולים להודיע לגבי הקומדיות - איפה השארררר
?

[ואני עדיין קרועה עם עצמי אם אני רוצה שיחדשו את פרינג' או לא. הצילו
]

Rachel47

New member

ראיתי בטוויטר שהיא התלהבה מהחידוש...ומעניין אותה מה יהיה איתה
זה אומר שהיא בטוח ממשיכה?

limors2

Well-known member
סמאש

או אולי קראש?

עצוב שהיא התקלקלה כ"כ מהר. ושעכשיו אייבי (מה עובר עליה?) שרה שירי פופ שלא מתאימים לה וקארן מקבלת את שירי המיוזיקל.
הדבר היחיד שהיה (ממש!) טוב בפרק היה השיר של טום

LemonLimeLilach

New member

אהבתי שטום שר, אבל לא אהבתי את השיר עצמו, ובמיוחד את ההתחלה שלו ועם המגבות האלה בלעכס. זה היה מגוחך למדי.

ברייקאווי באמת לא התאים בכלל למייגן, אבל גם השיר שקארן שרה לא התאים לה בכלל. אני לא יודעת אם היא ניסתה לעשות יותר מדי מרילין, אבל זה הרגיש כל כך לחישתי וחלש.

אהבתי כל מה שקשור באייבי ודרק ביחד

Rachel47

New member
ליאורה....

יש איפה שהוא רשימה של כל השירים שהופיעו בסמאש?
שאפשר לראות שם גם את השירים ששודרו ולא שוחררו לאינטרנט (או יותר נכון לאתר שאנחנו מורידות ממנו)

dans girl

New member
גוסיפ
סרינה מטומטמת.
אני ממש מקווה שלולה תהפוך לאיט גירל וסרינה תשכח וכולם ינטשו אותה והיא תעוף מהסדרה, כי היא כלבה ואני שונאת אותה. ומגיע לה to taste her own medicine. עאלק מאשימה את גוסיפ גירל בכל הצרות שלה אבל כשפתאום מישהי אחרת היא האיט גירל אז היא מתחילה לחשוש. איכ.

חבל שהחזירו את דיאנה, היא מעפנה.

העלילה עם אמא של צ'אק הייתה מאז ומעולם אחת הטיפשיות בתולדות הסדרה, ולא הכזיבה בכך גם הפעם. דווקא אהבתי שהוא בא לדבר עם בלייר והיא הייתה כזה "דוגרי, אף פעם לא היינו ידידים" ואז היא גילתה על הנדוניה והתעצבנה עליו והתאפסה על עצמה והודתה לו בסמס. במילים אחרות, כל העלילה שהייתה סביב זה הייתה סבבה, אבל כל העיסוק המפגר באמא שלו היה גרוע כתמיד.

אסור להם להפריד לי בין לילי ורופוס. באמת.

דן ובלייר היו חמודים
.

סה"כ פרק בסדר כזה, לא להיט
. סרינה טיפשה.

LemonLimeLilach

New member

אומייגאד אני יכולה להפסיק לראות את הסדרה עכשיו כי מבחינתי זה היה הסוף המושלם? דן ובלייר רצים להם לתוך השקיעה. מאחר ואני יודעת שהסוף האמיתי יביא לי שבץ אני מעדיפה לסיים את זה ככה.

סרינה פשוט גועל נפש של בנאדם. אני באמת לא מבינה למה הם הופכים את הדמויות שלהם לכללללל כךךךך unlikeable!!!!!! קודם צ'אק ועכשיו סרינה. כאילו.. זה כבר ברמות אחרות!! סרינה!!! את מטומטמת!! כל כך!!! איכס! ולחשוב שחשבתי שהעלילה של סרינה העונה תהיה להרוס את גוסיפ גירל אחת ולתמיד. ועוד לפני שהיא עשתה את כל הסיפור עם לולה שנאתי אותה- למה לעזאזל היא שלחה בלאסטים על בלייר?! זונה!!!!!

לילי ורופוס הם כמו ילדים בגן. אני רק חושבת על מספר הפעמים שההורים שלי היו מתגרשים אם בכל ויכוחון הם היו עוברים לגור בדירות נפרדות. פאק. אתם אנשים מבוגרים!!!!!

דיאנה אמא של צ'אק, נכון?

למעלה