שימו לב-

LemonLimeLilach

New member
זה לגמרי מה שהיה לי בראש!

RenanaD

New member
אני כידוע סנילית, אז כבר המון זמן שכל רביעי

אני מתלהבת "יאי! "גלי"!" ומתחילה מזה, ואז נזכרת שזה בעצם גרוע ומתבאסת על כל הפרק.
וממתי אתן מחשיבות את הדעה שלי בסדרה הזאת?

Rachel47

New member

תכלס

את דעתי נראלי שהן כן מקבלות אבל אותי יותר קשה להתיש מאותן
הפרקים שהן ויתרו עליהם עוד היו בסדר מבחינתי
רק מהממש אחרונים סבלתי

אבל אני מוכנה פשוט לספר מה קורה בפרק עצמו..כמו שעשיתי עם הפרק שלפני הפגרה...ושיחליטו לבד...

LemonLimeLilach

New member
אני מאוד סומכת עלייך בקטעים האלה

אבל זה שאת עדיין רואה קצת מערער לי את האמון אני חייבת להגיד
אבל לא, את לא יכולה רק לספר לי מה קורה ולתת לי להחליט בפרק הזה, את צריכה להגיד לי אם לראות או לא. כלומר, האם ג'ון גרוף שווה את ה trainwreck שב-ט-ו-ח יהיה בפרק הזה (קראתי ספוילרים) או לא

dans girl

New member
[אפילו בלי לקרוא ספוילרים אני יודעת שזה יהיה trainwreck
]

Rachel47

New member
אני אחזור ואזכיר לך

שאני עוזבת סדרות רק לעיתים מאוווווד רחוקות...
אז אני כן שמחה שאת סומכת עליי

אבל תביני שהעזיבה שלי תהיה רק אם באמת יעיפו אנשים חשובים ברצינות (ליאה למשל)
בינתיים אנ עדיין אוהבת את השירים...
אבל בסדר...מבטיחה להביע דעה רצינית ונחרצת (ויש לי הרגשה שהוא לא יהיה שווה את זה דרך אגב)

RenanaD

New member
רק שבזמן האחרון לא אהבתי גם את רוב השירים

אז מה כבר נשאר, חוץ מעצבים על בזבוז הזמן היקר שלי?

LemonLimeLilach

New member
פרינג'

טוב אחרי ההודעה הנלהבת של דפי זה היה קצת let down כי חשבתי שהיא נלהבת בגלל שהיינו כל כך מאוכזבות מהפרקים האחרונים ואיך שכל הקטע של פיטר ואוליביה נפתר!! ושיקרה משהו עם זה. אבל מסתבר שזה לא היה זה

אני לא מאמינה שהרגו את הלינק המגניב יותר
! וזה היה ברור כבר הרבה זמן שלינק שלנו יהיה עם בוליביה!!!!! אז עכשיו הוא עבר לשם? אוקיי, אצלנו במילא לא היה צריך אותו כל כך.

לא נמאס להם לעשות פרקים בלי פיטר? ועכשיו גם בלי וולטר?? זה בלתי נסלח!!!!

ומה עם זה שלינק המגניב שאל מי עוד ידע מי עוד ידע ומתי מישהו יעלה על זה שרק ברוילס ידע??? הא???

ואני עדיין לא מצליחה לקבל את זה שזה העולם שלנו ולא כזה אכפת לי מהם אפילו שאמור להיות אכפת לי. אני רוצה את העולמות של עונה 3

dans girl

New member
סליחה, פעם הבאה אני אהיה יותר ספציפית לגבי האומייגאדים שלי
: "אומייגאד זה מדהים", "אומייגאד זה מזעזע", "אומייגאד אני לא מאמינה שהם עשו את זה". עובד?

את האמת, בדיוק לפני שהם הרגו אותו, חשבתי לעצמי שמאז שיש את שני הלינקים ויצא לנו להכיר אותם קצת, נראה לי שאני יותר אוהבת את לינק שלנו, כי השחצנות של אלט-לינק היא אמנם מאממת למדי אך לעיתים מוגזמת. אז דווקא בקטע הזה הלינק היותר חביב עליי נשאר. מצד שני, אולי היה עדיף שהיו הורגים אותו וגואלים אותו מייסוריו, ובגלל שהם לא יוצאים מהעלילה המפגרת שהם החליטו עליה, ייסוריו הם ללא ספק רבים
.

ולמען האמת ממש שמחתי שהפרק היה כמעט רק ברד-וורס ובלי מעורבות של הבלו-וורס, נראה לי שמאז שהם החליטו להיות טיפשים ולהרוס את כל העלילה שהם בעצמם בנו כל כך בקפידה, לראות את הבלו-וורס ואת האוליביה הלא נכונה (זאת הלא נכונה. שלא יתווכחו איתי
) עם פיטר רק מביא לי את הסעיף, אז אני פשוט מעדיפה לא להיות חשופה לזה.

ולדעתי יש סיכוי שיש עוד כמה פרקים עד שיעלו על ברוילס. לא נראה לי שמישהו יעלה על דעתו, כי זה מזעזע לחשוב איזה גרסה גרועה זו שלו
.

ואני לגמרי איתך בהתכחשות לזה שהטיים ליין החדש הוא בעצם העולם שלנו. זה מופרך לגמרי ולא חשוב כמה הם יעמידו פנים שזה בסדר.

אבל הפרק היה בעיני פרק ממש טוב, אם נניח בצד את זה שהם הרגו את לינק ואומייגאד אני שונאת אותם.
הדבר היחיד שעצבן אותי זה שהם בטח יישתמשו בזה שהם הרגו את לינק כדי לגרום לכך שבסופו של דבר לינק שלנו יהיה עם אלטליביה ולפתור את הבעיה של הפאפי פייס היפיפיים והשבורים שלו, וזה גרוע, כי לינק שלנו צריך להיות עם ניו-אוליביה, שהיא לא אולד-אוליביה, ולא חשוב כמה יהיו לה את הזכרונות שלה והיא לא תדע מיהו
.

LemonLimeLilach

New member

אני איתך בהכל, חוץ מזה שאת יותר אוהבת את הלינק שלנו, כי אומייגאד הלינק שלהם
אהבתי אותו מהרגע הראשון שהוא הופיע, בזמן שעוד לא הצלחתי לקבל את זה שיש פרק פה ופרק שם ותיעבתי כל רגע של אלטליביה
הוא היה הקרן אור שלי! ועכשיו הוא לא

שמעתי ספוקלציות שהוא לא באמת מת אז אני בוחרת להאמין בזה כי זה נשמע נחמד יותר

dans girl

New member
שלא תתבלבלי, אני לגמרי מסכימה לגבי לינק שלהם - הוא היה מדהים לגמרי מהשניה שהוא הגיע, והסיבה היחידה שאלטליביה הייתה נסבלת אי פעם (אם בכלל
) הייתה בגלל שהוא היה במלא מהסצנות איתה והיה מאממוש ממש. אבל אז לינק שלנו הגיע ואין לי מה לומר, יש לי חולשה לחננות, ואני מתחברת רגשית לאנשים ביישנים
. אז היה לי קל יותר להתחבר אליו מאשר ללינק שלהם, שהוא יותר מהמאגניבים
. אבל אין ספק שגם הוא היה לינק נפלא, וזה שהרגו אותו זה מחדלי לגמרי בעיני.

ולצערי אני לא בטוחה שאני בעד שהוא לא באמת מת. זה לא שהרגו אותו בדרך שתאפשר את חזרתו בצורה סבירה והגיונית בעיני. הוא מת בבית חולים. לא תעדו את זה בשום צורה חוץ מזה שבאו ואמרו לאלטליביה שהוא מת. להחיות אותו עכשיו יהיה די מוזר. כי אני לא יודעת להסביר את זה אבל המוות שלו זה כזה מוות טלוויזיוני סגור. לא מרגיש כמו משהו שאפשר לפשפש בו ולהתחרט.

כ"כ מסכימה איתכן על הכל

לא מסתדר לי העולם הזה, אני רוצה את אולד אוליביה...

אלטליביה הייתה טובה הפרק, סוף סוף רואים אותה בפרק לא מול אוליביה, אז היא לא מעצבנת אותה דווקא...
והצליפה, ממש אהבתי שחזרנו לזה שהיא צלפת אולימפית

גם אני התעצבנתי שזה פרק בלי וולטר-פיטר-אוליביה, אבל כנראה אין לאן להתקדם שם.

ממש אבל ממש לא אכפת לי מג'ונס, הבאדדי שאני הכי לא סבלתי בכל העונות, יש לי רק תקווה שכל העניין הזה יחזיר אותנו אחורה ושנראה עוד את הכוחות של אוליביה, כי הקיפודים המעופפים זה לא משהו שאני רוצה לחזור אליו...

אלטלינק
אל תשכחו את הסצנת לידה של בייבי הנרי שבה הוא הוריד את כל השכבות של האגו והיה אחד החמודים

כל הפרק היה מהמם מבחינת לינק, כל הסצנות מול אלטלינק
והסצנה האחרונה עם אלטליביה הייתה מעולה!

אני שמחה שהוא הלך לרד וורס, אני לא יכולה לראות יותר איך שהוא מסתכל על ניואוליביה בכזאת אכזבה, ואולי הוא יקבל קצת בטחון עצמי שם...

בסה"כ- אני צריכה לראות את הפרק הזה שוב בלי ציפיות, זה היה פרק character centric די טוב...

למעלה