סליחה, פעם הבאה אני אהיה יותר ספציפית לגבי האומייגאדים שלי
: "אומייגאד זה מדהים", "אומייגאד זה מזעזע", "אומייגאד אני לא מאמינה שהם עשו את זה". עובד?
את האמת, בדיוק לפני שהם הרגו אותו, חשבתי לעצמי שמאז שיש את שני הלינקים ויצא לנו להכיר אותם קצת, נראה לי שאני יותר אוהבת את לינק שלנו, כי השחצנות של אלט-לינק היא אמנם מאממת למדי אך לעיתים מוגזמת. אז דווקא בקטע הזה הלינק היותר חביב עליי נשאר. מצד שני, אולי היה עדיף שהיו הורגים אותו וגואלים אותו מייסוריו, ובגלל שהם לא יוצאים מהעלילה המפגרת שהם החליטו עליה, ייסוריו הם ללא ספק רבים
.
ולמען האמת ממש שמחתי שהפרק היה כמעט רק ברד-וורס ובלי מעורבות של הבלו-וורס, נראה לי שמאז שהם החליטו להיות טיפשים ולהרוס את כל העלילה שהם בעצמם בנו כל כך בקפידה, לראות את הבלו-וורס ואת האוליביה הלא נכונה (
זאת הלא נכונה. שלא יתווכחו איתי
) עם פיטר רק מביא לי את הסעיף, אז אני פשוט מעדיפה לא להיות חשופה לזה.
ולדעתי יש סיכוי שיש עוד כמה פרקים עד שיעלו על ברוילס. לא נראה לי שמישהו יעלה על דעתו, כי זה מזעזע לחשוב איזה גרסה גרועה זו שלו
.
ואני לגמרי איתך בהתכחשות לזה שהטיים ליין החדש הוא בעצם העולם שלנו. זה מופרך לגמרי ולא חשוב כמה הם יעמידו פנים שזה בסדר.
אבל הפרק היה בעיני פרק ממש טוב, אם נניח בצד את זה שהם הרגו את לינק ואומייגאד אני שונאת אותם.
הדבר היחיד שעצבן אותי זה שהם בטח יישתמשו בזה שהם הרגו את לינק כדי לגרום לכך שבסופו של דבר לינק שלנו יהיה עם אלטליביה ולפתור את הבעיה של הפאפי פייס היפיפיים והשבורים שלו, וזה גרוע, כי לינק שלנו צריך להיות עם ניו-אוליביה, שהיא לא אולד-אוליביה, ולא חשוב כמה יהיו לה את הזכרונות שלה והיא לא תדע מיהו
.