שימו לב!

otozevel1

New member
שימו לב!

שוב פעם , הפרק האחרון. אוקי דבר ראשו.. ישנו ספר ספרדי (לא יודע עד כמה הוא קשור למקור של הספרים) שבו יש סצינה שסנופקין עולה לחדר של מומין ורואה שם ספר ובספר כתוב משהו כמו "כל זה היה חלום" או משהו בסגנון. כשיו בקשר לסידרה.. זה שתכתבתם מכתבים והכל , זה נחמד, אבל זה לא בהכרח האמת, אולי הם לא רוצים שתראו את פרק 104. ולמה הם לא רוצים שתראו? אני משער שבפרק 104 היה משהו "לא חינוכי" או מתאים לילדים וזה גרם (ביפן) אולי לטראומות של ילדים או משהו בסגנון. שלחתי אמייל לחינוכית וגם לאיפה שאתם שלחתם, אולי בעתיד אני שאלח גם לחברה ביפן שהפיקה את התוכנית. בנתיים אני מחכה לתשובות.

Toft

New member
שים לב...

ראשית כל, לפניי שאתה מדבר ולפניי שאתה מתחיל עם הנושא, קודם כל -הוכחות בבקשה. להבדיל ממך, לנו יש את המכתבים האמיתיים מצד Oy Moomin Characters שלפי דעתך הם "שקרנים" ככה? בסדר, אז לפניי שאתה תוקף ומעלה השערות שאין לי מושג מאיפה הבאת אותן, תביא משהו שנראה, "ישנו ספר ספרדי" יש לך תצלום שלו? סריקה ממנו? טקסט שאפשר למצוא באיזשהו אתר ספרדי על המומינים עם הנושא הנ"ל? אני מאמין שלא :) וגם זה שאמרת את זה, זה נחמד ויפה אבל זאת לא ב"הכרח" האמת, כי זה אתה אמרת :) החינוכית לא תעזור לך כאן, וגם לא תצליח למצוא את החברה שהפיקה את המומינים כי אין להם לא אתר ולא מייל, אז אין טעם אפילו לחפש אחריהם. כל זמן שאין לך הוכחות לסיפור המעשיות הזה, אין לך מה לחפש פה, אף אחד לא יאמין לך. "אולי הם לא רוצים שתראו את פרק 104"- חזק!!

otozevel1

New member
טוב ירדתי מהרעיון

אבל עדין אני לא מבין למה חסר פרק באתר של חינוכית. אם היה לי כסף הייתי מזמין את הספרים בספרדית אבל אין לי אז אני אאלץ להסתפק בזה שאין סוף כזה.

Toft

New member
:\

הפרק ה"חסר" הזה עשה הרבה רעש, אבל אני לא חושב שצריך לקחת את זה כמשהו שהוא מובן מאליו שזהו "חסר" פרק ואותו הפרק זה "סנופקין מתעורר מחלום". לדעתי הכי טוב לבדוק את הנושא עם גורמים רשמיים, כמו שאנחנו עשינו... וכמובן עד שאין הוכחה חד משמעית מצד גורם רשמי, חבל סתם לשער לשווא :\ איך זה שרק פה בארץ הנושא הזה קיים? לא ראיתי ולא שמעתי אף אחד מדבר על זה בחו"ל, זה התחיל רק פה... דבר נוסף, בדקת את הקישור הבא?: http://www.boom.co.il/newsite/page.php?main=view_article&type=0&article_id=37950&cat_id=22&type2= נראה כאילו כל המהומה התחילה ממנו? o_O

otozevel1

New member
חחח

כנראה, כי זה בדיוק מה שקראתי רק בלי ההקדמה של "אנחנו המצאנו את זה", נאי אחכה לתשובה של חינכוית 23 אולי הם יסבירו לי את עניין הפרק החסר. חבל שאני לא יודע יפנית :).

otozevel1

New member
האמת שבאתי רק בנושא הזה

אבל אני מבטיח לבקר מדי פעם :p.

Witchcrafts

New member
כה, ניחשתי את זה,

העיקר שניסיתי.
(מה אכפת לך, הודעה ביום זה לא הרבה!)

Witchcrafts

New member
ךםך, תכל'ס, יש בזה משהו.

אבל אין טעם שרק אני אציף כאן בשרשורים, הרי. ניסיתי, זה לא עובד. אני זקוקה לשיתוף פעולה. ועל מה היית רוצה להגיב? '-' תרגיש/ו חופשי ליזום שרשורים ונושאים ומשחקים ודיונים כאוות נפשך/ם.

Dolev יי

New member
כאוות נפשי?:p

אפילו שרשור שעושה סקר אם לדעתך סנופקין גיי?3> P:

Witchcrafts

New member
לול,

כל עוד שהשרשור לא יפר את החוקים, כמובן. ידעתי שמישהו יתקטנן על זה.
אז אם הסקר הזה ינוסח כראוי ובהתאם, אני לא מוצאת סיבה למנוע אותו.

Dolev יי

New member
את יודעת שזה היה בצחוק

אולי ביינתים ננסה למלא את הפורום בשרשורי אוף? סתם שיתמלא קצת ..[?]

Witchcrafts

New member
מודה באשמה. P-:

שרשורי א"ט זה בסדר גמור במצב הנוכחי. אם כי מעולם לא הייתי נגדם, להפך. אבל במקרה שניתן לשלב (אפילו בקטנה) את העמק בשאלון או בסקר או במשחק (בכל סוג של א"ט, בקיצור), זה יהיה הרבה יותר עדיף. שוב, לא הכרחי.~

porky169

New member
בעניין הפרק החסר../images/Emo134.gif

זה לא קיים רק אצל המומינים תשים לב שכמעט בכל הסדרות ישנם פרק או שניים שחסרים ברשימה, אצל פרפר נחמד בכלל חסרים רוב הפרקים ובטאו טאו גם חסר פרק או שניים. הפרק החסר במומינים הוא לא הפרק האחרון אלא סתם פרק רגיל שבו מומין וסנורקה כאילו מתחתנים. לדעתי הפרק חסר בגלל עצלנות של מפעילי האתר.

למעלה