שימו לב...

בתאללל

New member
שימו לב...

בתוכנית של באפי היום שמתי לב לפרט מסוים -באפי וריילי -הלבישו אותם באותם צבעים -אדום ושחור -והיה עוד פעם אחת אבל שכחתי ובכל מקרה באפי נראית מדהים , ובקשר לדרקולה חשבתי שיביאו מישהו חתיך שווה שבאפי תתאהב בו ואז תשפד אותו ( כמו בשאר הסרטים של דקולה המבין יבין ) -זה היה יכול להיות היה ממש מגניב ובכל מקרה -איך כולם הספיקו לראות כבר את העונה החמישית ???????????

גרי אולדמן חתיך?

כי הוא שיחק את דרקולה והוא מזה לא! יכלו לפחות לעשות קטע נחמד ולהביא את בראד פיט ששיחק כביכול את לואי (היפיוף) בראיון עם הערפד. אגרררררר...... הממ ספייק הרבה יותר מפתה, סקסי ומאיים מדרקולה המכוער הזה. בעע בושה! הכי הרג אותי איך בסוף היא אמרה לו: "I´m standing right here!!!" חחח...

אני שמעתי

(פה או לא ? לא משנה ) ששרה רצתה להביא את החבר ההוא שלה לשחק אותו והכל היה מוכן עם המפיקים והכל רק ששרה שכחה לשאול את האידיוט שבכלל לא רצה לשחק בבאפי (כאילו שיש לו מה לעשות יותר טוב לעשות חוץ מגרסת כיסוי גרועה לסקובי דו !)

אשמה

New member
בקשר לכל מה שכתוב פה

דבר ראשון - הוא באמת לא נראה טוב, ספייק הרבה יותר כובש מדרקולה וגם אני לא מבינה מה כולם מתלהבים ממנו. דבר שני - שרה לא ביקשה מפרדי להופיע בפרק הזה. חוצמזה - סקובי דו אמור להיות סרט נחמד מאוד ולהביא המון אנשים לקולנוע והמון כסף לאולפנים. גם שרה מופיע שם בתפקיד של דפני אז איך אנחנו יכולים להרשות לעצמנו לפספס??? דבר שלישי ואחרון - שרה אמרה שהיא מעריכה את ניקול קידמן בכל רמה אפשרית והקטע הזה שמפרסמים במעריב לנוער וראש אחד שהיא רוצה לזרוק את פרדי בשביל ניקול נורא הצחיק אותי, כי היא אמרה את זה רק כדי להראות עד כמה היא מעריכה את ניקול קידמן וזהו, יום טוב לכולם:)

סקובי דו

כאחד שראה המון פרקים של סקובי דו למרות גילי הצעיר (שידורים חוזרים ) אני לא חושב שיוכלו לעשות מה שהוא טוב עם זה . סרטים שמקורם על סדרות מצוירות אף פעם לא היו טובים , וגם זה הולך להיות אותו דבר עם כל הכבוד לשרה אני לא אלך כדי לראות אותה ,אני הולך לסרטים טובים , ורק בגלל ששם משחקת שחקנית (אז מה אם ראשית?) בסדרה שאני מאוד אוהב לא אומר שצריך לרוץ ולראות אותו .

אשמה

New member
למען האמת

הסרט הזה נכנס לרשימת הסרטים הכי מצופים. יש המון ציפיות מצד כל הצדדים בנושא, האולפנים, הצוות ובמיוחד הקהל. זה סרט שמחכים לו הרבה זמן וההשקעה בו הייתה גדולה מאוד. לפי דעתי גם אם אתה לא מתכוון ללכת לראות בגלל שרה את הסרט, לפחות תלך בגלל העניין הגדול באיך דבר כזה יראה על המסך - אותי אישית זה מעניין

אשמה

New member
טוב תשמע...

פה אתה צודק, זה נכון שהמון סרטים שהיה מצופה מהם להרבה, התרסקו. בכל מקרה, מעבר למה שמצופה, אני חושבת שזה ממש מעניין לראות איך הם העבירו את זה למסך הגדול - חוצמזה שכן, אני הולכת לראות את הסרט הזה גם בגלל שרה - אין כמוהה ואני אלך אחריה לקולנוע לכל סרט שהיא תעשה. אחרי הכל אתה חייב להודות שככה זה, אנשים הולכים לקולנוע גם ולפעמים בעיקר בגלל השחקנים שמשחקים שם. אם אתה לא כזה אז אוקיי, סבבה, אבל הרבה אחרים הם כן וכשזה מגיע לסרט שהוא גם ככה משהו יותר גדול - אז למה לא?

סופ סופ הבנתי מה באפי מוצאת בריילי

סוף סוף חבר שאפשר להוציא אותו לשמש מבלי שיהפוך לאבק

פיית

New member
חחחחחחחחחחחח

פיית

למעלה