שימו לב

Eros6

New member
שימו לב../images/Emo70.gif

אני רק מיידע אתכם ש... החלפתי את השם-משתמש שלי מ- soshakespeare , ל- eros6 . כמובן, שהבלוג עדיין פועל - אתם מוזמנים לבקר בו: http://blog.tapuz.co.il/shakespeare המשך יום נעים, עודד.

Eros6

New member
אהבתי את...

SoShakespeare . אבל, ה-X החליט שהוא חייב לעשות צעד מלוכלך.... - בטח אתה יודע למה אני מתכוון...

גנימדס

New member
ארוס זה אהבה ביוונית עתיקה

וארוס היווני היה מסתובב בארץ ויורה חיצי אהבה באנשים. יש האומרים שהיה נראה כמו תנוק ויש האומרים שהיה גבר צעיר ונאה. היו לו סנדלים מכונפות ולפי גקגרסה מסויימת גם כיסוי עיניים שכן האהבה היא עוורת (או שהוא לא ידע לכוון טוב?) לנו הוא מוכר יותר בשמו הלטני-קופידון. על שמו של ארוס קיימת המלה אירוטיקה ומשם נגזר השם של רשת חנוית המין. אני מעדיף את השם הזה

Nחמן

New member
../images/Emo50.gif

לפני 3 ימים הבאתי כאן ידיעה תחת הכותרת "מחאה וזעזוע" בעניין התערבות הבג"ץ בהחלטתו של ביה"ד בראשות הרב שרמן נגד גיוריו של הרב דרוקמן. והנה מצאתי עוד בעניין זה במקום אחר באתר "כיפה": "...במקביל קיימה מכללת שערי משפט את כנס הגיור לקראת שבועות. שר המשפטים שנכח באירוע טען, כי המשימה הלאומית של מדינת ישראל איננה בעיית הגרעין האירני או המשבר הכלכלי אלא בעיית הגיור. לדבריו, אם לא נפתור בעיה זו ונמשיך במצב הקיים "מדינת ישראל לא תהיה קיימת"" האם מישהו קולט את המשמעות? "הטוענת הרבנית, רבקה לוביץ', הצליחה להתסיס את הקהל, כאשר טענה, כי בתי הדין המיוחדים לגיור המשתייכים לציבור הדתי לאומי מהווים בעיה של ממש, משום שהם מסוגלים לבטל רטרואקטיבית גיורים שנעשו בעבר - ואין פוצה פה. לוביץ' ביקרה בחריפות את הציבור הדתי לאומי על כך, שהוא יוצא למלחמה נגד בתי הדין הרבניים על ביטול גיוריו של הרב דרוקמן, אך אינו יוצא למלחמה דומה כנגד הקלות הבלתי נסבלת בה מבטלים בתי הדין המיוחדים לגיור (בהם יושבים רבנים של הציבור הדתי לאומי) גיורים. בתגובה לדברים טען הרב בניהו ברונר - ראש תחום מחקר הלכתי באגף הגיור ואב בית הדין לגיור בחיפה, כי ביטול גיורים בבתי הדין לגיור נעשה במספרים מזעריים". "על פי דו"ח בנושא הגיור של מכון עיתי"ם, שנחשף בכנס, ישנם כיום במדינת ישראל כ 300,000 לא יהודים המגדירים עצמם כיהודים סוציאליסטית, אך אינם מוגדרים כך על פי ההלכה וממילא הם פסולי חיתון. מתוכם ב- 2007 עברו תהליך גיור 1,297 אנשים וב- 2008 עברו תהליך גיור רק 933 איש. הריבוי הטבעי של קבוצה זו יביא לכך, שתוך כ- 10 שנים תמנה קבוצת הלא יהודים, שהגיעו ארצה מתוקף חוק השבות, כמיליון איש, ובעוד כשני דורות צפויה להיות התבוללות טבעית בתוך תחומי מדינת ישראל". למישהו יש תשובה לזה?

Eros6

New member
נחמן....

אתה לקחת את זה יותר מדי רחוק.... זה בסך הכל שם - ותו לא!...

Nחמן

New member
קצת יותר...

אומנם זה בסך הכל כינוי אבל לפעמים הכינוי מתחבר גם עם האישיות. בעבר רציתי להיות מקורי ולהרגיש צעיר. על כן בחרתי בכינוי "קשקוש בלבוש המקורי". מהר מאוד הרגשתי, שאינני "שייך". כלומר: כל מי שהכרתי או הכיר אותי שאל: "הזאת נעמי?!" הזהו "קשקוש"?! ואכן מהר מאוד קלטתי, שיש פה חבר'ה רציניים - צעירים ומבוגרים כאחד וממש לא מתאים הכינוי הזה. ךפיכך אימצתי לעצמי כינוי פשוט: Nחמן (nun שמאלית...
) ואז מי שרוצה לזהות אותי באמת, מתעלם מהשמאלניות שלי, ומי שרוצה לזהות אותי "על שקר" יכול לראות בכינוי חלק מהאישיות שלי. בתכל'ס אין הרבה, שמתייחסים לשינוי. בקיצור: אני מניח, שהייתה לך כוונה כלשהי בשינוי שם המשתמש. אינני מפרש כוונות אולם מחובתי לאחל לך, שתמצא חן ושכל טוב בעיני א-לוהים ואדם, ושתשכיל להשתמש בשם המשתמש החדש שלך לדברים טובים ומועילים. חוץ מזה ציפור לחשה לי, שהחל מפורים (שושן) גדלת בשנה. נכון?! אז צריך סיבה לאחל לך
והנה "סיבה למסיבה". העיקר: עלה והצלח, ושתראה רק טוב כל ימי חייך.

Nחמן

New member
שאלה טובה ../images/Emo13.gif

בשעת הצורך אני עושה "העתק" ו"הדבק". אין לי כל ספק, שיש משמעות לכינוי בעיניך, ואם הוא חשוב לך, הוא חשוב גם לי.

konito

New member
פשוט נפלא! הלואי וזה מה שיהיה

ולא... זאת לא התבוללות... אלא ירידת כוחה של הדת. גם כך רוב האנשים בארץ אינם מאמינים ורק הממשלה והממסד הדתי כופים עליהם את הכינוי יהודי ואת החובה להתחתן ולהתגרש בבתי דין דתיים של הדתות השונות. מה שזה אומר זה שבעוד 10 שנים הבעיה תהיה הרבה יותר גדולה והרבה יותר אנשים ידרשו מענה של נישואין לא דתיים. וזה בדיוק מה שקהילת ההומואים והלסביות דורשים, יכולת להנשא. אז נשתה לחיים לשינוי המיוחל.

למעלה