שימו לב

שימו לב../images/Emo59.gif

סעודיה, מרוקו, אפגניסטן, ישראל, רוסיה, ארה"ב.... ועוד ידו של האיסלם נטויה. התרוצים מתחלפים: כיבוש, עצמאות, הגדרה עצמית, שלטון איסלמי, ג'יהאד, צו הקוראן, ועוד ועוד ועוד.. אבל מטרת האיסלם להשתלט על העולם המערבי ולהרוג כמה שיותר עוברת כחוט השני. אז אל תצפו שביום שנצא מהשטחים, הערבים יפסיקו להרוג בנו.

avvv

New member
שים לב

אני מציע לנסות להפריד בין מוסלמים מתונים לקיצונים, כי עם המצב של העולם הלא מוסלמי, אין לחבר'ה סיכוי. גם המורה שלי להיסטוריה טוען שהולכת להיות איזה מלחמת ציויליזציות, אבל היהודים לא הולכים להיות גורם מאוד פעיל.

כוונתי היא

כוונתי היא שישנם לא מעטים בעולם הערבי (והם הולכים ומתרבים) שאינם מעוניינים בפשרה. הכל או לא כלום (כולל, למשל, להניף את דגל האיסלאם מעל בית ראש ממשלת בריטניה, כמו שאמר לאחרונה שייח מוסלמי שמתגורר שם). צריך לקחת בחשבון שגם אם יהיה הסכם עם הפלשטינים, ייתכן כי 50% לא יכירו בהסכם (חמאס, ג'יהאד, תנזים, חזית ועוד ועוד...) והטרור ימשך.

אתה מצחיק - ומי שיחתום יתכוון לחתימ

לחתימתו?! אש"פ חתם... ולא התכוון לכלום מלחתכילה....

yeshgvul

New member
אתה קם או יושב?

בפורום דו קיום ביקשתי ממי שחושב שהחלפת ממשלת הרש"פ בממשלת דנמרק תביא את שרון ומועצת ישע לפרק את קרית ארבע ולסיים את ההתעללות של 35 שנה לקום. אתה קם? הסכסוך בינינו לפלסטינים הוא סכסוך אתני לאומי, שעובר בדור האחרון הקצנה דתית באדיבות קנאי שני הצדדים. לא מעניינו של אף אחד לכרוך אותו במלחמות עולמיות.

יאללה אתה והדו קיום שלך

תגיד לי אבא שלך ערבי ? מה אמא שלך מוצצת לערבים לזה אתה קורא דו קיום ?

Asaf p

New member
סוציולוג, בוא נהמר שתעשה דמגוגיה

על חשבוני על סמך זה שאני משקיע וחוסך את כספי בבורסה בת"א? מעניין מה תגיב.

למעלה