לא הרגשנו בחסרונך
I icודליה New member 16/2/04 #21 ../images/Emo110.gifהאמת לא היה מי שירגיש../images/Emo12.gif רמי התעלף או משו, ורונוש הלכה אחרי כמה דקות.
../images/Emo110.gifהאמת לא היה מי שירגיש../images/Emo12.gif רמי התעלף או משו, ורונוש הלכה אחרי כמה דקות.
ד דף חשבון New member 16/2/04 #22 גם אני הייתי. אבל המחשב שלי החליט שבא לו להיכבות. ולא הצלחתי להדליק אותו שוב וגם ככה הייתי צריכה ללכת להתכונן למבחן במתמטיקה להיום
גם אני הייתי. אבל המחשב שלי החליט שבא לו להיכבות. ולא הצלחתי להדליק אותו שוב וגם ככה הייתי צריכה ללכת להתכונן למבחן במתמטיקה להיום
א אסִי New member 16/2/04 #24 אני נכנסתי לצ'אט, אבל מהר מאוד הלכתי לראות ת'משחק של חיפה. במחצית באתי להיכנס - אבל ה"נטוויז'ן" המניאקים האלה... לא יכולתי לגלוש! לא משנה, פעם אחרת.
אני נכנסתי לצ'אט, אבל מהר מאוד הלכתי לראות ת'משחק של חיפה. במחצית באתי להיכנס - אבל ה"נטוויז'ן" המניאקים האלה... לא יכולתי לגלוש! לא משנה, פעם אחרת.
M MikeY fReAk New member 17/2/04 #31 ../images/Emo79.gifהמבחן, המבחן איך היה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif
ה השנייה מנצר האחמיות New member 16/2/04 #28 בחמש דקות שהייתי../images/Emo15.gif היה נחמד.. חוצמזה שעליתי על מישהו שפרץ לניק של רמי,יאפ רמי?