שימו לב

mga-abir

New member
שימו לב../images/Emo23.gif

את המפתח אבדתי מזמן, היה עלי להעזר באחרים על מנת להיכנס לדירתי הישנה בת שני החדרים שהיו מופרדים זה מזה באמצעות דלת. חפצי הישנים היו שם. נשאו כאב וזכרונות. לא הספקתי לעבור אל החדר השני וכבר היתה הצפה. ידעתי שעלי להתגבר עליה. ואכן התגברתי, לא היה לי קל. השקפתי מעבר לחלון ונזכרתי בדברים היפים שחוויתי כאן בדירתי. אהבות והפתעות, ביקורים ואכזבות. התחלתי לארגן את הבית. ניקיתי, פיניתי צבעתי וקשטתי, ואף הספקתי לנוח. הגעתי להחלטה בבית הזה יהיה רק טוב, הבית הזה יהיה פתוח לכולם, בבית הזה ישכון האושר ויקרין על כולם. כן הבית הזה שכחתי לציין נמצא ברחוב חזה בין שתי הגבעות מעל האגם והוא נקרא בית לב. שמח אני שלכולנו יש בתים כאלה ואין חסרי בית, אלא חסרי ריהוט. אז קדימה לעבודה בברכה אביר בעליו של לב בן שני חדרים

mga-abir

New member
טיפול

טיפול עצמי רבים יטיפו לדו שיח עם הגוף.אני מעדיף לקרוא את רגשותי רבים יטיפו לסליחה עצמית. אני מעדיף לא לשגות יש כאלו הנהנים מכאב גופני (מזוכיזם) יש כאלו הנהנים להכאיב (סדיזם) יש האוהבים עצמם במראה (נרקיזם) יש המרעיבים עמצם למות עבור הגוף יש המחפשים אתגרים מסוכנים עבור הגוף והנפש יש כל כך הרבה סוגים,אז כיצד נדע מה נכון?? מי צודק ומי לא??ים של שאלות הכלים שווים,חומרי הגלם רבים כל אחד אומן של עצמו. בברכה אביר

mga-abir

New member
שאלתי את נשמתי

מה קורה? מה הענינים? וכך היא השיבה: הבט, כשאינך רץ אני נחה כשאינך מודאג אני שלוה כשאינך טרוד אני חופשיה כשהינך ממתין אני צופייה עוד יבוא יום או לילה בו נתאחד. תדע את רצונותי גם מבלי לחפש לא תצטרך על דבר להתנצל אני ואתה נהפוך כגוף וצל בברכה אביר

mga-abir

New member
טליה-חשוב

האם תוכלי להשיב מענה להודעה זו (כתובת רצ"ב) http://community.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=f/m/object&id=6395091

Tal_Ya_Tal

New member
תודה, אביר../images/Emo42.gifשידעת אותי,../images/Emo9.gif

אכן, הייתה כאן אי הבנה וזוהי תגובתי ככתבה וכלשונה: "צר לי, שלי יקירתי
איכשהו קבלתם מס´ דירה שגוי מס´ הקומה הוא 7. (מרקורי עדיין היה בהילוך נסיגתי.) ואילו אנחנו המתנו לכן בדירה מס´ 28 באותה כתובת, באותו הבניין חבל! א-ב-ל, אל תקפצי למקנות. יהיה ערב נוסף ביום ה´בתאריך ה21.2.2002- והיות שכבר יודעות הנכן היכן זה ממוקם, אתן מוזמנות להגיע.ואנו מצידנו, נשתדל לפצות אתכן על עוגמת הנפש. איך אמר דן? מגיע מי שצריך." LIGHT & LOVE TALYA

Tal_Ya_Tal

New member
ו.... תוספת לתגובה, ../images/Emo42.gifתקשור../images/Emo42.gif

שלי היקרה, בעקרון, אינני בעד סדנאות תקשור מהסיבה הפשוטה, שקיים חוק קוסמי האומר שדומה מושך את הדומה. ובכן, החוק הזה, מדבר על משיכה הקיימת בין שני גופים או שתי אנרגיות בעלות רמה פיזית, רגשית, מנטלית, אנרגטית ומנטלית דומה. כך שמי שמצוי במצב רגשי ירוד, עשוי למגנט `ישויות` שמתאימות לאותו מבנה אסטרלי מעובה שבו הוא מצוי ובאות בדרך כלל על מנת לשאוב אנרגיה, מידע ועצמה (ערפדי אנרגיה) מכל מי שמזמין אותן. וגם המידע שהן מעניקות מוטל בספק, או מועבר דרך המסננת האישית של המתקשר או מתוך ההבנות הבלתי מושלמות שלו. לגבי הסדנא שמתקיימת אצלי (לא אני מעבירה אותה, אלא נותנת לזה מקום מתוך אמונתי שמה שמנחה את האדם הזה, הוא רצון כן ואמיתי ונסיון רב שצבר מתוך עבודת מחקר שעשה ללא טובת הנאה אישית.) הסדנא אינה!!! מלמדת אנשים לתקשר!!! אלא עוזרת לאנשים בעלי יכולת תקשור, לפתח את יכולותיהם ולמקד אותן בדרך, שתביא תועלת לעצמם ולאחרים. לכן, הסדנא היא "סדנא להכשרת מתקשרים" ומתאימה גם למי שהוא כבר ´מתקשר ותיק´ הסדנא עובדת באופן אינדיווידואלי על כל אחד מהמשתתפים (שניים עד שלושה בלבד !!!), לאחר שמלכתחילה אובחנה יכולת התקשור שלהם. ישנם מי שעברו אבחון ולא התקבלו מהסיבה, שעדיין אין להם מוכנות פנימית או שישנו פחד מהתקשור. הערב הפתוח, כשמו כן הוא, הוא מיועד להתרשמות ולשאילת שאלות. מי שיתעניין לאחר שישמע על הסדנא ויתרשם ממי שמעביר אותה ומאלה שעברו אותה, שיש לו רצון לעבור את הסדנא, יבוא למפגש אישי, על מנת להחליט אם הוא מתאים לסדנא מסוג זה. כי ישנה כאן הבטחה של 100 אחוזי הצלחה!!! ולכן, ישנה בחינת התאמה. אשמח אם את וחברתך תרצו להגיע לערב הפתוח על מנת להתרשם. הכתובת היא: (שימי לב) מוהליבר 24 דירה 28 !!!, קומה 7 ראשון לציון את מס´ הטלפון שלי, תוכלי לקבל אם תכתבי אלי ל[email protected] ואשמח גם לשוחח אתך
L&L TALYA

R2

New member
אזכיר לך סיפור אביר שאתה מכיר..!

על בחור שפחד מהצל שלו,רצה לברוח ממנו,והתחיל לרוץ ולהסתכל אחורה,והצל לא עוזב אותו,הוא רץ אחריו,אז הבחור רץ יותר מהר,ובכל זאת הצל עדיין נדבק אליו,ועד משהו עכשיו הבחור שמע רעש מאחוריו(רעש הפסיעות של רגליו) אז הוא פחד עוד יותר והגביר את המהירות שלו,רץ ורץ עד שהתעיף ומת..! הוא לא שם לב שאם ישב לו בצל מתחת לעץ,הצל שלו היה נעלם,וגם רעש הרגליים שלו נעלם.

למעלה