שימו לב

ליאת, הבטחת לי איזה שהוא צבע....=/

איזה משהו סגלגל - הסגלה! אוקי ליאת מוותר על האדום ומבקש מתפוז אופציה להסגיל, ויסיגלו אותי. את ממש ממש ממש ממש אחותשלו
מגיע לך
אז יאלה יאלה תרביצי אותה במומחיות אחותשלו
וה- 2 שורות הראשונות נאמר בצחוק.

miss_t

New member
קבל הסגלה../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif../images/Emo67.gif

סגול הולם אותך
ותודה שוב לכל המברכים והמברכות

ווינגז

New member
על כחולים, אדומים וסגולים

צר לי שאני מעלה את זה פה, הכוונה המקורית שלי הייתה להתעלם מכל ההערות ה"חצי רציניות" שהועלו בשרשור הזה, אבל כן חשוב לי שתשמעו את מה שיש לי (ואני בטוחה שגם ליעל) להגיד: אני לא חושבת שיש פה מישהו שבאמת לא ברור לו למה ליאת אדומה בפורום, ולא צריך לדבר על התרומה הרבה שלה ועל הניסיון לעזור בכל בעיה ושאלה שעולה פה. יעל ואני מודעות לחלוטין לקיומם של עוד גולשים בפורום - אבל ההחלטה להאדים (או להכחיל, אם וכשיהיה צורך בזה) היא קודם כל שלנו, ולא לפי רצון הגולשים. האדמה הוא תואר של מומחה בפורום, ובפורומים לא מקצועיים - מדובר על גולש תורם במיוחד. אני לא חושבת שקריאות כמו "גם לזה ולזה מגיע אדום" או פניות נרגשות/כועסות במסנג'ר/מסרים בנוסח "אבל אני רציתי אדום! למה לא האדמתן אותי?!" מכבדות אתכם, ובטח לא את ליאת (שקיבלה את ה"תואר" הזה ביושר ומגיע לה כל הפירגון בעולם). מעבר לזה - הכחלה. כרגע אנחנו בכלל לא חושבות לכיוון של להעביר את שרביט הניהול לאנשים אחרים, ואם כן נחליט - אנחנו בטוחות שנמצא מועמדים מתאימים לתפקיד. לא אתחיל לספר לכם כמה עבודה וכוחות נפשיים ניהול פורום גוזל, אבל אנחנו רוצות להאמין שלפחות בתחום הזה אנחנו יודעות מה אנחנו עושות, ושיש לנו מספיק ניסיון ואחריות כדי לדעת מתי, איך, למה וכמה מנהלים או גולשים לבחור. זה לא מכבד אותנו, כשגולשים קופצים ומציעים (אפילו בצחוק) אנשים אחרים לניהול, במיוחד לא לאור ההשקעה שאנחנו חושבות שנראית לעין בפורום הזה. בקשר להסגלה - ליאת מוזמנת להסגיל את מי שהיא רוצה

הסגלה זה היה בגדר הצחוק בלבד../images/Emo12.gif

בדיחה פרטית
וכמובן שמיגע לה והכל. זה היה בצחוק... עם לא לאחותי מגיע למי מי?! עם היא לא תודאם מי יודאם?!

ToryMaster

New member
אתם חייבים להבין משהו

כשאנחנו כותבות הודעות מהסוג הזה אנחנו לא מתכוונות לאף אחד ספציפי, אנחנו פשוט מבהירות נקודה, הגיעו מים עד נפש מה שנקרא, אנחנו מקבלות כל יום הודעות במסרים, מסנג'רים ואפיל ועל גבי הפורום שלהוא מגיע אדום ולהיא מגיע כחול ואנחנו צריכות את זה וככה וככה. אני אגיד את זה שוב - אנחנו מאוד מעריכות את הכוונה הטובה שמאחורי כל הדברים האלו, אבל באיזשהו שלב זה נעשה כמעט מעליב שעל כל מה שאנחנו עושות ומחליטות יש עשר תגובות מה עשינו לא בסדר, מה היינו צריכות לעשות אחרת וכו'.

למעלה