שימו לב!

MadonnaFan

New member
שימו לב! ../images/Emo124.gif

פירסמו אותנו במוסף "קפטן אינטרנט" של עיתון "הארץ"! הוריי! יש! ישששששש! @מעין@ נרגשת ביותר!

coolit

New member
וואוו!! איזה יופי! איזה מגניב!!

איזה וואוו!.. מעין, מצחיק לראות אותך בכחול, כמו שמצחיק אותי לראות את ענבל בפורום דיסני לא בכחול.. פורום מדונה.. נו, נו.. קפצתי לביקור.. ^_^ זה כיף להיות מנהלת פורום? מענייןשאני שואלת אותך ולא את ענבל.. :))
Brit Schreiber

MadonnaFan

New member
אכן, מהנה להיות מנהלת פורום...

או הכוח, הכוח! *חיוך זדוני* להעיף אנשים! *צחוק זדוני* למחוק הודעות! *צחוק מופרע* ווי גאט דה פאוור! חח סתם אני אוהבת להיות מנהלת פורום, אני מאוד גאה שאני הקמתי את פורום מדונה של תפוז. ואני מאוד אוהבת את כל האנשים החמודים בפורום הזה... @מעין@ לאום: אנושות מולדתנו: כדור הארץ

GEL

New member
יש לי רעיון ../images/Emo62.gif

אולי תעלי את הכתבה לפורום או לפחות תעלי קישור מדויק לכתבה כדאי שגם מי שלא קורא הארץ יוכל לראות מה כתבו עלינו..........

libi k

New member
אויש שכחתי את האיקון שלי ../images/Emo54.gif

´החתול השחור´ .....

MadonnaFan

New member
חיפשתי באתר של "הארץ",

אבל לא מצאתי את זה!
אז אני אהיה חמודה ומתוקה ואכתוב כאן- [יש כל יום שלישי מוסף ב"הארץ" שנקרא "קפטן טינרנט" על אינטרנט ומחשבים, ויש לו מדור ""קפטן הצילו"... על בעיות תוכנה וכ´... אז לשם שלחתי *חיוך זדוני*] ההבדל בין בריטני למדונה שלום לך קפטן יקר! אני מנהלת פורום "מדונה" בתפוז. לצערי, קל יותר לאתר מעריצות בריטני ספירס צווחניות למיניהן מאשר מעריצים אמיתיים של מדונה. האם אוכל, בדרך כלשהי, לפרסם את פורומי הקט בעיתונך (למשל ב"קפטן הצילו")? בתודה מראש, מעין הקפטן משיב: שאני אפרסם את מועדון מעריצי מדונה שבכתובת: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?=95 השתגעת? חמוד נכון?! ומתחת לזה הוא שם אררבע תמונות מפודחות במיוחד של ברינטי שפיך ומתחת כתב- שהמעריצות שלה יגיעו לרמה של מעריצות מדונה?!, למעין איזה חמוד! ראיתם איזה מאמצים אני עושה למען הפורום פה?... @מעין@ לאום: אנושות מולדתנו: כדור הארץ

MadonnaFan

New member
הי ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

אין לכם מה לומר על זה?!!!

אגסית

New member
אני רואה ש....

אנחנו כבר בדרך להוליוד!!!!!!!!!!!! WE ARE FAMUS!!!!!!!!!!! אני מתרגשת!!!!! ואז כשנהיה מפורסמים נפגוש אותה!!!! את ה-מדונה!!!!!!*חיוך אינפנטילי*

למעלה