שימו לב !!!!

• פותח הנושא HaimH
  • פורסם בתאריך

HaimH

New member
שימו לב !!!!../images/Emo124.gif

ביום שישי ה-06/06/03, תהיה סיבה כפולה לצניחה. גם יום ההולדת שלי וגם הצניחה ה-200 שלי, בהמשך היום. אני מעוניין לעשות BIG WAY (שמינייה+צלם) בצניחה הנ"ל. צביקה- כמו שדיברנו אתה הצלם. קובי ישראלי- אתה מגיע עם ולנסי ?, ענבר- אשמח אם גם את תצטרפי, רועי בג- אשמח שתצטרף (גם ידע וגם ניסיון), מורדי- תתן לנו הדרכה, ולכבוד אם תשתתף בצניחה. כל הצנחנים/ות שיהיו במועדון וירצו להשתתף, YOU ARE MORE THAN WELCOME. שמיים כחולים לכולם. חיים

Kobi Israeli

New member
חיים היקר

ראשית, מזל טוב ! כמובן שאני מגיע. ולנסי יתייצב גם הוא. סגור את הפרטים עד הסוף. קבל אישור ממורדי ומהמשתתפים. אני בסביבות 12:00 אהיה במועדון. כמתנה תקבל (בהשאלה !) את GOOD STUFF.... להתראות.

yanivw

New member
המון מזל טוב (פעמיים) ../images/Emo171.gif

לא בטוח שאגיע ביום שישי, אבל אם כן, יותר מאשמח להשתתף בשמינייה.

schultz

New member
האם תקבל גם...

שני צנחנים לא מנוסים (50 ו-100 צניחות), אבל עם מוטיבציה גבוהה ורוח ספורטיבית? אם כן- אנחנו בפנים! שולץ ונורי

RoyNeuman

New member
מזל טוב

מזל טוב, בערב נרים לחיים (משחק מילים שכזה) תהנו

bennymi

New member
טוב אני בעד לנסות שוב ../images/Emo13.gif ..

חיים מזל טוב .. א. לא יותר מידי תכננתי להגיע בשישי ... אבל אם מתארגנת שוב שמיניה
.. אני אשתדל להגיע ... בואו נסגור על להפגש במועדון בסביבות 11:30 (צריך להתכונן להזמין יעף וכו'... ) וכמובן ננסה להפיק לקחים מהפעם הקודמת (אם תצליח לגייס את מקסימום האנשים שהשתתפו בפעם הקודמת יש מצב שהפעם דברים יעבדו יותר טוב..) .. בכל אופן אני נמצא בטל' 054-773688 ... count me in ... blue skies ... בני.

למעלה