שימו לב שימו לב!!

בונא! מזה ההשמצות העמק חפר האלו?

עמק חפר לא נבלות ולא כלום, הם פשוט טיפה יותר טובים וערכיים מכל השאר..

א מ ו ץ

New member
אין לי נושא שנון... אבל זה לבן.

אוי, בן, בני.... חפרן קטן וחמוד שלנו... החברה בוואדי חפר (וגם זה בקושי) הם לא רעים, אבל אתה לא צריך להגזים...

אמוץ....

כמו שאתה אולי כבר יודע.... אני יכול להימכר... אבל כמו שאתה בטוח כבר יודע... אין מי שיקנה... ואני לא נמכר עם סירקין שם!

MICHALYB

New member
אמוצי אמוצי...

כמה דברים: א. אורי לא סמרטוט, הוא פשוט חבר אמת. ב. כבר סוכם עם שי ובן שהכל בצחוק ובאהבה, ככה שחוץ מזה שאינספור שיחות ממתינות של שכטר קטעו לנו את השיחה, באמת לא נעשה כל נזק. ג. לך למודיעין הזה שלך ברמת גן ותברר עוד קצת, אני בטוחה שאין תלונות.. :)

אמוץ מה שאתה לא מבין

אתה פשוט לא מבין ולא מוכן להודות שאנחנו בעמק חפר חפרני תוכן, לעומת חופ"ש שהם חפרי בלאי!!! ממש כמו סירקין- למרות שהוא לא בחופ"ש.. קח לדוגמא את אורי! איךאתה יכול לקרוא לו חפרן כשהוא נראה כמו תרנגולת כשהוא מסתובב לדבר איתך?! אורי הוא גמל! עמק חפר הם נמרים! אמוץ, אני יודע שזה קשה אבל אני נאלץ להגיד לך את האמת: אנחנו טובים ואתם פחות... :)

א מ ו ץ

New member
לבחור מוואדי חפר...

דבר אחד לי אליך- אפילו החפרן מספר אחת, עם כל הכבוד לך ולדווצ'ה, הגיע אלינו. משפחה ומועצה להיוולד בה לא בוחרים, אבל אחרי 18 שנה של התלבטויות, אלוף המחפרונים עשה בחירה נכונה והגיעה לחוף אשקלון (מועצה שהשם שלה תואם את אופיה הגיאוגרפי, שלא כמו מועצה אחרת שאני מכיר...). כן, כן, אתה יודע טוב מאד על מי אני מדבר: עומר שבסעה האחד והיחיד! ואם הוא בחר בחופא"ש- הוא יודע על מה הוא מדבר... אז אל תגיד לי שאין פה חפרנים. זה שאורי לא נראה לך חפרן חיצונית, לא מעיד על כלום. החפרנות היא מבפנים. ואם היית מפנים משהו מהשנים הארוכות שלך בתנועה, אז אולי לא היית שופט אנשים על פי המראה החיצוני שלהם, אלא על פי מי ומה שהם. אחרי שתבנה עם אורי סמינר ציונות אז תגיד לי שהוא לא חפרן. *ההודעה נכתבה בלשון זכר, אך היא מיועדת גם לשכטר.

א מ ו ץ

New member
מיכלי...

איי מיכלי.... איך קונים אותך במילים... כמה מילים שקצת מטפחות לך את האגו, והופ! את שלו... בנר חפרן. יצא פה קצת סמרטוט. לא נורא, קורה... שיהיה לילה נהדר.

MICHALYB

New member
נו מי שמדבר...

תזכיר לי איך אתה קנית את ליבי בקורס משצי"ם?.... זה לא היה במקרה ע"י כתיבה משותפת של איזה נאום מסויים..? "כמה מילים", כהגדרתך..?

א מ ו ץ

New member
נכון. אני מדבר מנסיון...

כן, וזה רק מוכיח את טענתי- קל לקנות אותך במילים! נאום שכתבנו שלושתנו, את, שכטר ואני, פשוט קנה אותך כמו שילד קונה בזוקה במכולת. ואני עוד לא מדבר על זה שלקחת לעצמך את כל הקרדיט והתהילה.... אנחנו לא מתלוננים... שכטר ואני זה אנשים של מאחורי הקלעים כנראה... ואני ממש שמח שאת קוראת למרגליות האלה שהפקנו באותו יום בעזריקם "כמה מילים..." ומשווה אותן לחנופה הנ"ל... כנראה שלא ממש האמנת במה שאמרת שם... את יכולה להיות פוליטיקאית מושלמת...

למעלה