שימו לב שימו לב!!

שימו לב שימו לב!!

בערב הלהקות הצעירות הידוע גם בשם הלועזי "חם בחטבם" תתבצע מכירת רווקים ורווקות צעירות, בעיקר יבניקים צעירים שעדיין בתוליים ביותר! על כן מיכל היב'ניקית הנחשקת מגליל תחתון מוצעת למכירה לכל המרבה במחיר! מיכל הולכת להיות גרעינרית שנה הבאה ומאופיינת בתכונות איכותיות מאוד!(חוץ מהשיער שלה... שיותר מדיי נקי לטעמי, אבל זה כבר עניין של טעם..) את ההצעות יש לשלוח אליי, בן -סוכן המכירות שלה! המכירה מתחילה עכשיו והחל מ130 ש"ח! בהצלחהומזסל טוב לזוכה המאושר! כל ההכנסות קודש לתנועת בני המושבים!

צודק שי...

אין ספק שהגזמתי מעל ומעבר, ולכן אני מוריד את המחיר ההתחלתי ל-0.0067 אגורות! ברכות לזוכה המאושר!

MICHALYB

New member
ילדים מלוכלכים!!!

ואני באמת לא הבנתי מה פשר ההודעה התמוהה ששכטר שלח לי לפלאפון היום על "דברים מוזרים שכתובים בפורום של התנועה"!!! ואני העזתי לקרוא לכם "חברים"..... בן, לא להאמין שבדיוק כרגע שלחתי לך מסר חביב וידידותי! פעם הבאה שאתה צריך לנקות אסלה מלוכלכת (או את הפה ג'ורה הזה שלך!) - תמצא לך עוזרת אחרת..! שי ובן, זה נגמר ביננו! על כך נאמר- כוס עמק (חפר)

benner

New member
מיכלי...

על אף שלא ניתן לעמוד את שווייך בכסף או בכל רכוש חומרי אחר, הייתי נותן את כל הכסף שבעולם למענך... לילה טוב לכולם...

חברים אי הבנה! מיכל לא למכירה!

וגם מסתבר שהודעת המחאה שלה כלפי וכלפי שי הייתה בנימה צינית....נרגענו...

t h e windman

New member
חברים באמת, הגזמתם...

איך אתם יכולים להתבטא ככה, ועוד בפורום אינטלקטואלי כמו מזה? ויינר, אני דורש שתמחקי את השרשור המגעיל הזה. אם אתם רוצים להגיד משהו, אל תזרקו סתם, תלמדו להתנסח ולהסביר את עצמכם בשפה יפה, יש דרך להגיד כל דבר, איך שאתם מדברים, זה לא צורה בכלל, פשוט בושה. איך תהיו ככה גרעינרים בכלל, אני ממש מתפלא שקיבלו אותכם. כמו שאתם, אף אחד לא ירצה לקנות אותכם, עם כזה פה מלוכלך באמת בושה. אפילו אם היו משלמים לי לא הייתי לוקח., אולי את מיכל.

עזוב אותי באמשך

חחחחחח
הייתי חייבת:]

א מ ו ץ

New member
עמק חפר נבלות...

עמק חפרים, אתם נפולת של נמושות.... אני רוצה לראות אתכם אומרים את זה למיכל בפנים... ראיתי איך התקשרתם כל הערב להתנצל... הצקתם לנו עם הממתינה שלכם! עמק חפר נבלות.... ואילון צודק. זה באמת עובר כל גבול. אני חושב שאנשים עלולים להיעלב פה... זה לא טוב. תסננו מילים. כל דבר יש דרך להגיד אותו. קחו לתשומת ליבכם. אורי- אתה בכלל סמרטוט. אני לא חושב שאני צריך להסביר למה.... ומיכל- הייתי קונה אותך. אבל מודיעין סודי העביר לי מידע מסווג ביותר... אמרו לי שאיזה מישהו מרמת גן חתם על בלונדינית, ועד היום הוא מרגיש מרומה... אז כדאי לחשוב פעמיים לפני שמשלמים עליך...

ומיכל

ממנו הסליחה אני מציע את אמוץ למכירה!! ויש מבצע שנים במחיר של אחד.. קנית אמוץ קיבלת איילון מתנה. נ.ב לי אין זכות לדבר על מכירות פומביות לאחר שהפסדתי במדמי"ם לסירקין... ):

תגידו?

יש מצב לרכוש לי מש"צ שיהיה גרעינר אצלי שנה הבאה? בלי גרעין ותקציב מינימלי כמובן? וחוץ מזה... יש תקנון? בחורה יכולה לקנות מש"צית וההפך? מה עם הצמ"ר? יש להם זכות קנייה? יש דברים שאסור לעשות עם הרכש? :)

א מ ו ץ

New member
שכטר, חתיכת שחור...

שכטר, אתה שפן... אתה יודע הרי שאם אני מציע אותך למכירה אז יש פה מישהי שתהרוג אותי במושב... מתחבא מאחורי הבעלים שלך... וחוצמזה- אותך אי אפשר להציע למכירה. זה לא מוסרי. אחרי שמכרו את אבותיך לעבדות תמורת פרוטות... ובכלל- מי יכניס שחור הביתה מרצונו הפרטי?! (פרט לבחורה הנ"ל...).

Logan16

New member
מיכל אכן למכירה גברותי ורבותי וגם+

כולם יכולים לקנות את כולם לכן יש מצב שאיזה טרומפית מאוהבת תקנא את שי שחטר בדיוק כמו שיש מצב שטרומפ(זכר) מאוהב יקנא את שי שחטר המחיר הוא הרלוונטי בשבילנו וזהו. על פי האמרה : המרבה במחיר יזכר לתגמול עשיר ! ובקשר לכן או לא להציע למכירה, אין זה שיקול של המש''צ אין לו דעה בדבר הוא רכוש למען מטרה (לכן גם הבחורה תימכר ) עסקת חבילה תתקבל במחיר מיוחד

למעלה