שימו לב שימו לב.. !!

שימו לב שימו לב.. !!

=) חח פתחו אוזניים ופקחו עיניים ושימו לב טוב טוב!! לא יודעת אם זכור לכם או מוכר לכם אבל יש פה איזה מקסימה קטנההה .. אולי היא קצת שקטהההה אבל אני חולה עליהה.. וביום רביעי הזה אח שלה מתחתן!!! שזאת סיבה ענקית למסיבה!! ואני אישית מקנאה בה חח אני מתהה שאח שלי יתחתן כבר..חח ליאתי יודעת על מה אני מדברת!! בקיצור כן זאת ליאתי!!! ליאתי נשמה שלי רציתי לאחל לך שתהני אני יודעת שהחינה עברה כמו שצריך ושעשיתם שמח..חח ועכשיו חתונה יום רביעי ואת הולכת להנות נשמה החלטתי להקדיש לך הודעהה ולהגיד לך שאני מתה עלייך הכי שבעולם!!! ומתגעגעת רצח ושמחה בשבילך!!! ... אז יאללה כולם תפציצו אותה בברכותת או יותר נכון לאח שלה!!! ושתהנה!!! ליאתי נשמה מואהההה סוף שבוע מקסים.. !!

ליאתושששששששששששששש

ממי תהני הכי שבעולם!! שיהיה לאחיך מזל-טוב!! רק שתידעי לי את ממש חסרה לי יפה שלי!! מקווה שתחזרי מהר יפה שליייייייייייי ועוד פעם נישמתי מזל טוב לך לאחיך!!!!!!!

ליאתושששש נשמתייייי

אני מתגעגעת אליך המוןןןן אני כבר יראה אותך חחח את מבינה למה אני מתכוונת אני מאחלת לך ולאח שלך ולכל המשפחה שלך שיהיה לכם המון הון מזל טוב ושיהיה לך את היום הכי הכי כייפי בעולם ותהני המון המון ואני מחכה לראות אותך מואה ענקיתתתת

ליאתוש מיאמורססססססס

אין עליךךך ווווואי תגידי לאח שלך שכל פורום מאיה בוסקילה מאחל לו את כל המזל טוב שבעולםםםםםםםםםםם ואני חולה עליךךך ושתדעי שאין אחת כמוך!! חולה עליךך מממי מזל טובבבבבב מואהה...יש לי חשבון לא סגור איתך..נדון במהלך השבועע

חחחחחח מתה עליכםםם!!

דיקוש תודה רבה מאמייי גמני אוהבתת אותך ומתגעגעתת המוניםםםם עדיין לא ידוע עד כמהה!חח.. תודה על הכל!! יההההההההה ואיזה חמודים כולכםם חח תודה אחי הספיק לראות את הברכות הוא אמר וואלה החתונה שלי מפורסמת באינטרנט חחחחח!! באמתת תודההה!! וחנוש גמני מתגעגעתתת חחחח שתינו יודעות כבר מתה עלייךךךךךך !!!!!! טלוש לא הבנתי איזה חשבון יש לנו לסגור חח מה עשיתי?!?! ותודה מאמי!! תודה שובבב אני אוהבת את כולכםם!! מואההההה!! חח אני בהכנות ובהתרגשויות זה קורה יום רביעי הזה וואייי ...ודיקוש גם אחיך יתחתן בקרוב אני יתפלל בשבילו ובשבילךך חח !!

אביבוש7

New member
ליאתוששששששששש!!

ככה את בורחת לי?! זהו לא שומעים ממך ולא כלום..חכי חכי..!! תמסרי לאח שלך את כל האושר שיש בעולםם.. והמונמון מזל טוב!! וזהו אין לי כלכך מה לומר..חח רק מישהי אחת יכולה להבין אותי...אהממ אהממ..חחחחחחחחח וזה בסדר חכי את עוד תקבלי על הראש על זה שאת לא בקשר!...וגם פה המבין יבין...חחחחחחחחח אנשושים חבל שאתם לא יכולים להבין למה אני צוחקת!...תתאפקו!...דיי אל תתייחסו אליי...חח ליאתי המונמון מזל טוב!! מתה עלייךךך מלאאאאאאא דברי איתי מכוערת!!

למעלה