שימו לב...שימו לב....!!!!!!!

אלעזר2005

New member
שימו לב...שימו לב....!!!!!!!

כן,כן,הרגע הגיע סוף סוף...................... מפגש פורום ענקייייייייייייייייייייייייייייייי כולכם מוזמנים לבוא אליו. המקום:תל אביב איפה בתל אביב???? שאלה טובה.....עוד לא סגרנו יום:ב'.... חחחחחחחחחחחחחח כמה .................. בכל אופן יש לאשר את השתתפותכם. ככה נוכל לסגור פרטים מדויקים. אני נוסע עוד 3 שעות ללימודים ולא יהיה לי אינטרנט אז אני בפלאפון(אתם בטח יודעים אותו......) חחחחחחחחח שוב עשיתי ......................... אז יאללה,תאשרו השתתפות ונוכל לסגור פרטים מדויקים. אוהב תמיד אלעזר נעמן סורי שאין סמיילים לא ידעתי מה לבחור.......................................... חחחחחחחחחחחחחחח הפעם ה................ היה סתם יאללה די אני עייף רואים לילה טוב לכולם או כמו שאומרת איילת בוקר טוב!!! יותר נכון מי שאומר את זה זאת "אומלטה" טוב דייייייייייייייי אלעזר,תשלוט בעצמך חחחחחחחחחחח אני מדבר עם עצמי טוב דייייייייייייייייייייייייייייי ביי ביי אוהב תמיד אלעזר

ו ר ד ב

New member
בוקר טוב ../images/Emo68.gif {מאומלטה }

אני מאשרת אני באה !!!! יאללה תאשרו

קבל אישור....2..3....עבור../images/Emo8.gif

בוקר מצויין ויום שטוף שמש
לכוווווווווווווווולם. חלי

ו ר ד ב

New member
מה נסגר

למה אתם לא מאשרים, בנתיים : אני ,חלי , גרציה , מי עוד , כדאי לכם מבטיחה !!!!!!

ו ר ד ב

New member
הפרטים הם

נמצא לנו איזה בית קפה כזה שנוכל לשבת כולם, נדבר דיבורים ברומו של עולם , דוגמא : כמה עולה חלב במכולת, סתםםםםםםםםםםםם, המפגש בא במטרה להביר כמה דברים שלא כולם יודעים ,או יודעים רק חצאי דברים , נשב נדבר מה רע ?.

ו ר ד ב

New member
חשוב מאוד לחלקנו

חוץ מזה תמיד טוב לדעת מי האנשים שמאחורי הכתיבה ולהיפגש להכיר אחד את השני , חוץ מזה תמר אנחנו רוצים לראות אותךךךךך מאוד מאוד , אז את באה?

תמר, בלי הרבה מחשבות...

את באה וזהו. (אני החלטתי) וכולם באים. עכשיו נותר להחליט באיזה שעה. מה ההעדפות?

איפה ומתי:

אז ככה, מחר בסביבות 16:30, תלוי בהעדפות ואם זה מתאים לכולם. איפה? בת"א, באיזושהו בית קפה, למישהו יש הצעות למקום נחמד בת"א ושיהיה נגיש לכולם?

האמת הזו לא מרוחה מדיי...

האמת שאם יכולתי הייתי מצטרפת... אני יכולה לקבוע רק לשבוע הבא ... אם תוכלו לדחות את זה אני אצטרף...

למעלה