שימו לב!שימו לב...

שימו לב!שימו לב...

אני מצטט את הטקסט הבאט מתוך התעודה שקיבל יורי,שעכשיו בג"ע לכיש- אות המתנדב לשנת תשס"ה יורַי שטטפלד יורַי שטטפלד רשם לזכותו עשייה פעילה ותורמת למען הזולת והקהילה והומלץ בחום ובהערכה כמתנדב מצטיין. יורַי יליד 1985 , בן להורים אנשי חינוך. יליד רמת הגולן. מתגורר עם משפחתו בישוב בת – חפר. מגיל צעיר מתנדב, יוזם ומארגן פעילויות שונות למען הנוער בישוב מגוריו ובתנועת בני המושבים. תחומי פעילותו כמתנדב צעיר מגוונים ומרשימים. § התנדבות פרטנית בבית החולים שער מנשה, עם ילדים בחוות הסוסים בעולש, בגמ"ח "תן לב" בחדרה ועוד. § בבת – חפר: במרכז הקהילתי, בחינוך הבלתי פורמלי ובגיוס בני נוער בישוב להשתלבות מאורגנת בקהילה. § בתנועת בני המושבים: מדריך יצירתי, מאתגר, יוזם ושותף במפעלים רבים של התנועה. רגיש למצוקת הזולת ופעיל להטמעת הערך של אחריות חברתית. יזם גיוס כספים למען חניכים על מנת שיוכלו להשתלב בטיולי התנועה. § בגרעין עודד: בשנת שרות בנהורה שבחבל לכיש. יורַי אינו מבין מדוע דווקא הוא נבחר ולדבריו יש עוד רבים כמוהו בסביבתו. בשבילו ההתנדבות והנתינה היא דרך חיים, צורך לביטוי אישי ואחריות חברתית. "להיות כאשר צריכים אותך, ולדעת לתת ברגישות..." הוא אומר. ועל פעילותו הברוכה כמתנדב מצטיין נבחר יורַי לקבל כנציג הנוער את אות המתנדב לשנת תשס"ה יישר כוח !

וואו!!

סחטיש על הבן אדם! מעניין מאיפה היה לו הכוח והזמן להתנדב כל כך הרבה?... הלוואי וכולנו נעשה כל כך הרבה. דרך אגב, מורן, איך היה הסמינר?

הבנאדם תותח:)

לא יודע,צריך לשאול אותו...אבל זה מראה שאם משהו מספיק חשוב לך-הוא אפשרי(בתנועה ובכלל בחיים...) בסמינר? שכחת אותי בהודעה שכתבת(הקודמת על הסמינר,אבל לא נורא...) היה ממש מצויין,גרעין ארצי רציני,מצחיק ואיכותי:) (ואני לא משוחד) (או שכן...?:)

CaspeR4EveR

New member
הלוואי ויהיו עוד אנשים כמוהו...

אני בטוח שיש כמובן אבל אם יהיה רוב כזה הדברים יראו פשוטים לביצוע בפועל ולא בתאוריה קבל ח"ח חבר באשר תהיה! :)

אשף

New member
וגם בכושר טוב...

קיבל מטכ"ל... אני טיילר נתי ויוראי רצנו עם סנאדות באבן גבירול... היה מצחיק...

כושר מצויין...

בערבים בסמינר שהיה להם השבוע,בזמן שכולם הלכו לישון-החבורה הזו הלכה לרוץ... איך היה בעצרת?

אשף

New member
לא יודע...

היה עץ שהסתיר את המסך... מי בחר את המיקום ?

אשף

New member
הקשבתי,

זה לא בדיוק הפסטיגל שהשמות של המשתתפים מופיעים בכל חור...

tuty fruty

New member
ורי הוא גבר גבר

אם אתם זוכרים פעם רשמתי על השתלמות סובלנות שהייתה לי ויורי הדריך אותי שם הוא באמת בן הטובים שיש לנו בעמק ובכלל...

bobby6killer

New member
כבוד כבוד כבוד

שאלה:אות המתנדב ממי? מהמועצה? ושוב תודה ליוראי על הכבוד שהוא מביא לעמק

געמג 22

New member
אכן

הוא קיבל את אות המתנדב של מועצה איזורית עמק חפר יש טקס כזה פעם בשנה

NKstuff

New member
למען התיקון: יש טקס פעם בשנתיים

ושי שכח לציין שגם סבא שלו (ושלי) קבל את אות המתנדב על מפעל חיים באותו טקס... הטקס ע"ש אברהם וינגרד ז"ל, פרס מטעם המועצה - וכמובן שגם יש איזשהו משרד ממשלתי שנוגע להתנדבות שמעורב בנושא... ובל נשכח את הקהילה!

וואלה כל הכבוד!

חתיכת בנאדם עצום! שמעתי על הסיפור לפני כמה ימים:) סבתא שלי אמרה שהיא היתה בטקס הזה התחילה לשאול אותי אם אני מכירה את יורי ובלגאנים היא נורא התלהבה מאיך שהוא וחברים שלו היו הצעירים היחידים שם

NKstuff

New member
מה זאתומרת רק הוא והצעירים?

כל המשפחה ובני דודים (כמעט) היינו שם!!!

למעלה