שימו לב !שימו לב!

הליויתן

New member
שימו לב !שימו לב!

ביום שישי הבא עלינו לטובה 28/6 יתקיים בקיבוץ עין- כרמל (פולניה אשר במישור החוף) אירוע לציון עשר שנות עבודה על פסלים מונומנטלים של הפסל דגן שקולובסקי,בתכנית כינוס בשעה 1600 במעגל הפסלים של דגן(בכניסה לקיבוץ),ובשעה 1900 הופעה של להקת "עשב -בר"(בתשלום)בשטח מעגל הפסלים.דגן הוא אדם מקסים ו"פסל נשמה" שיוצר פסלים מונומנטלים בפיסול טונאז (פיסול בקנמ גדול מאד)באבן בזלת קשה מאד.אני ממליץ מאד להגיע ולהתרשם!!

נשמה שלי - למה לא לפרסם בלוח?

הרי קבענו שלשם מכניסים הודעות על תערוכות מעניינות...

ננהננה

New member
ליויתן, בשביל להוסיף הודעה ללוחות

אתה הולך לפס האפור שבראש הדף של הפורום, זה שמעל הכותרת של הפורום ושם אתה לוחץ על הקישור שכתוב עליו לוחות. אתה מגיע לדף שבו אתה יכול להכנס ללוחות (פונקציה שלא עובדת משום מה, עכשיו כשהלכתי לבדוק זה לא עבד אולי תקלה של תפוז) ובכל מקרה יש שם קישור להוספת מודעה ללוח. אז ככה עושים את זה. ננה

הליויתן

New member
ננה אני מתחיל ממש לאהוב אותך!

(עד עכשיו הערכתי וחיבבתי!)אני מציע ברצינות אמיתית שתחשבי גם לשלב הוראה בין עיסוקיך האמנותיים!אין ספק שגם בזה את מוכשרת.תודה!

ננהננה

New member
../images/Emo9.gif אולי בסוף אני אפילו אשמין קצת..

מרוב נחת. תודה זה כיף לשמוע. ננה

ננהננה

New member
תודה ליויתן גרמת לי לחייך ../images/Emo13.gif

אתה מצחיק ומפרגן וזה נחמד רוחב הלב הזה ובעניין ההוראה, אני לא אוהבת לעבוד עם קבוצה של יותר מכמה אנשים והתחייבויות זה דבר שממש קשה בשבילי. אבל עוזרת כשזה מזדמן בדרכי. ננה

הליויתן

New member
זהירות!

"הוא מצחיק אותי"אמרה גם גסיקה במי הפליל את רוגר רביט כשנשאלה מה היא מוצאת בארנב המכוער הזה עם השינים הבולטות!

למעלה