שימו לב! פריצת דרך!

.Mr. Wizard

New member
שימו לב! פריצת דרך!

ברצוני להיות הראשון שיפרוץ את הסטטוס קוו הזה ולהנפיק הודעה שנושאה: חובבי מוסיקת ג`אז ובלוז! שימו לב! כולם מוזמנים!! כן! גם אתם, הגיטריסטים! מוזיקת נשמה, שחורה אפורה ולבנה! אם קראתם הודעות קודמות הבנתם שאני מנגן על סקסופון... בכל מקרה, אתם בטח לא מתמצאים בתחום הזה, אבל יש 12 סוגים שונים של סקסופונים, כשהפופולאריים ביותר הם אלטו וטנור. ויש גם בס... אני מנגן על אלטו, למרות שזה לא משנה כי הניגון עצמו הוא דומה בכולם. מה שאתם רואים בדרך כלל בסרטים וכאלה, זה טנור. וזה מה שיהיה לי. עכשיו, אם קורט יואיל בטובו לאשש אותי הטווח מחירים נע בין 4000 16000 שקלים לכלי. תלוי כמובן בסוג וביצרן. טוב, אני לא אעמיס עליכם, אבל אם בא לכם להוסיף תגובה. פשוט תעשו את זה. Wiz.

wiz

New member
אוקיי אז...

דבר ראשון, בהצלחה עם הסקסופון החדש שיהיה לך. מתי אתה מתכנן לקנות אותו ? ודבר שני, גם אני די אוהב ג`אז. זה לא ממש הסגנון העיקרי שלי, אבל אני שומע ומנגן (ממש קצת) כשיוצא לי. אני גיטריסט (דהה...), ומנגן על חשמלית של איבנז, מהסידרה של סטריאני. אני לא אעמיס אותך בפרטים (כי הבהרת לנו שאתה לא מתעניין בזה...), ואני מנגן בעיקר רוק (פרוגרסיב), קצת ניאו-קלאסי, וטיפה בלוז וג`אז. תיהנה בפורום, ותמשיך לכתוב. ותשנה את השם... ;-)

Yoni16

New member
WIZ אתה אחלה בןאדם

אתה מנגן מה שאני מנגן. יהיה נחמד לנגן איתך מידי פעם. אני מנגן דרים ת`יאטר בעיקר, ועוד פרוגרסיבי. וגם ניאו-מטאל כמו מאלמסטין. תשאיר הודעה בICQ המספר שלי זה 37686893

wiz

New member
דרים תיאטר הם בסה``כ

הלהקה שאני הכי אוהב, ושאני חושב שהם עושים את המוזיקה הכי טובה, מבחינת מורכבות, רמה, מלודיה, דיוק וקצב, ובעצם בהכל !... פטרוצ`י הוא ה-השפעה העיקרית שלי, ביחד עם סטיב ואי, אינגווי, סטריאני ועוד כמה... בזמן הקרוב אני לא אהיה זמין באי-סי-קיו, אז אם אתה רוצה, תשאיר לי הודעות באי מייל ואני אענה. ביי בינתיים.

למעלה