שימו לב.......פנטי ואורני

• פותח הנושא magy
  • פורסם בתאריך

magy

New member
שימו לב.......פנטי ואורני

מחקתי את הלינק שלך כי חשבתי שהוא זה שדופק את הפורום אבל אז גיליתי שזה הלינק של אורני...... צר לי.......אחזיר את שלך.......פנטי..... אורני, האתר הזה, אוסף התצלומים הלאומי, יש בעיה עם מעתיקים את הלינק שבסרגל העליון הוא דופק את כל הפורום.......... זה קרה לי ביום שישי עם תמונת הסנדלר....... צריך להעתיק את הכתובת המקוצרת...... טוב שעליתי על זה.........אחרת הפורום לא זמין עד שלא מוחקים את הלינק הדופק...........

magy

New member
ברגע שמחקתי את הלינק של אורני

הפורום חזר לעבוד........... שלחתי לך מסר פנטוש........ביקשתי רשות למחוק......כדי לבדוק אם יעזור זה לא היה הלינק שלך..........

magy

New member
פנטוש, תחזירי את ההודעה עם הלינק

לא יכולה לשלוף אותו מהמחוקים........אין אפשרות..........

magy

New member
מזל שמישהו הפנה את תשומת ליבי

איזה גאון כתב לי מסר ביום שישי, כי צרחתי בפורום תמיכה ובפורום מנהלים שרק הפורום שלי לא עובד.........ועושים לי עוול........ יענו, דופקים אותי............ ענה לי הגאון........שיש לי לינק דפוק......שמונע כניסה. בדחילו ורחימו נכנסתי להודעה שאני הדבקתי ואחריה לא יכולתי להכנס, וחשבתי לי, מה הוא מבין בכלל בפורום שלי......... אבל ברגע שמחקתי את האורך הנוראי הזה......הכל הסתדר........ נו, הוא מבין הגאון הזה........ לא רציתי ליידע בפורום שאפשר לדפוק אותו בקלות כזו.......כי כל מיני חבלנים יכולים להכנס עם לינק ארוך ודפוק........ולתקוע את הפורום. אבל אם זה קורה, כמו היום........אני כבר יודעת איפה לחפש את הדפק...... אורני, ניתן לקצר את הלינק אם עומדים על הדף שרוצים, ובעכבר ימני מקליקים על "פרופרטיס" וזה נותן כתובת מקוצרת.....מעתיקים אותה.... ומדביקים במקום הארוכה............ יאלללללללללה צריכה לזוז.............. פנטוש , תחזירי את שלך............................ הקובץ שלך חף מפשע

אורניהו

New member
חונוש,אני חשבתי אותו הדבר,לפני שעה.

אבל,אמרתי לעצמי,,,לא להיות גס כאן,ואת כותבת על זה,על העובי

אדמור, השאלה הקבועה: האורך -

ארוך יותר או טוב יותר? או שהטכניקות והשילובים? בכלל לא משנה מה השאלה זו השאלה שבבסיס כל שיחה גם אם לא נאמרת לא?
מה נשמע בים?

הגישה שלי לעניין מאד פשוטה

מי שהטבע חנן אותו במימדים אדירים לא טרח להשקיע תשומת לב מספקת כדי ללמוד את רזי העינוג לכן אפשר לוותר עליהם כמעט אוטומאטי (בוודאי יש איזה יוצא דופן) היתר - זה עניין של אישיות: אלה אם האורכים הנורמליים, לא חריג לשום כיוון חלקם - השקיעו והפכו אשפים לעינוג וחלקם לא שווים את המשך ההקלדה ונכון שלא ניסיתי את כולם
אבל שמעתי לא מעט אז נכון שאתה לא תספר לנו אם אתה גדול מהממוצע?

למעלה