בון דוק
Well-known member
" בבסיס ההחלטה תכתובת רשמית בין מקרון לאבו מאזן. במכתבו הדגיש מקרון כי ההכרה מבוססת על שורת התחייבויות שהעביר אבו מאזן לצרפת, ובהן: גינוי של מתקפת 7 באוקטובר, התחייבות לרפורמות עמוקות ברשות הפלסטינית וקיום בחירות כלליות תוך שנה בפיקוח בינלאומי."
1.שוב פעם הפלסיטנים נדרשים להכיר בישראל למה שוב כי אף אחד לא מאמין להם ולא רק בישראל.
2. בחירות ברשות זה עלייתה חמאס
3. רפורמות לא תעזורנה, אף מדינה ערבית לא מתנהלת בשקיפות או מנהלת ממשל תקין ודמוקרטי.
4. גינוי ל 7 לאוקטובר, עצם זה שהוא נדרש לגנות מראה שהפלסטינים לא גינו ואני בטוח שזה גינוי כאילו, גינוי עקיף עם הסברים למה הצד הערבי צודק.
5. באיסלם מקובל לשקר לאוייב כשאתה חלש. סורה 16, פסוק 106. ומוחמד בעצמו יישם את הכלל הזה.
שוב פעם הצד הערבי מספק ניירות תמורת מתנות בפועל ונכסים דלא ניידי .
יש ציטוי של סאדאת "אני נתתי לישראלים מה שהם אוהבית - נייר והם נתנו לי מה שאני אוהב - אדמה"
www.ynet.co.il
1.שוב פעם הפלסיטנים נדרשים להכיר בישראל למה שוב כי אף אחד לא מאמין להם ולא רק בישראל.
2. בחירות ברשות זה עלייתה חמאס
3. רפורמות לא תעזורנה, אף מדינה ערבית לא מתנהלת בשקיפות או מנהלת ממשל תקין ודמוקרטי.
4. גינוי ל 7 לאוקטובר, עצם זה שהוא נדרש לגנות מראה שהפלסטינים לא גינו ואני בטוח שזה גינוי כאילו, גינוי עקיף עם הסברים למה הצד הערבי צודק.
5. באיסלם מקובל לשקר לאוייב כשאתה חלש. סורה 16, פסוק 106. ומוחמד בעצמו יישם את הכלל הזה.
שוב פעם הצד הערבי מספק ניירות תמורת מתנות בפועל ונכסים דלא ניידי .
יש ציטוי של סאדאת "אני נתתי לישראלים מה שהם אוהבית - נייר והם נתנו לי מה שאני אוהב - אדמה"
המדינות שעשויות להצטרף לצרפת, והניסיון של מקרון לבסס מורשת מהשפל
טראמפ כינה זאת "הצהרה חסרת משמעות", בבריטניה אומרים כי "זה צריך להיות חלק מתוכנית גדולה", באיטליה מחכים להכרה פלסטינית בישראל: בצרפת סימנו מדינות שעשויות להצטרף להכרזת מקרון, בינתיים זה לא קרה. זהו מצבו הפנימי העגום של נשיא צרפת, שמקווה שההצהרה תעניק לו נקודות זכות בדעת הקהל
נערך לאחרונה ב: