שימו לב!!! מחר!!!

GUIDANCE

New member
חן, אני בוחר בך לא משנה מה!

ואתה?

שקר החן

New member
GUIDANCE - Silence הצביעו!!!

ושוב שיר של גאיידנס עומד להצבעה באתר makeastar הפעם אני קורא לכל אחד מכם אנא הכנסו. הרשמו בחינם, הצביעו והשפיעו זה חשוב לנו מאוד השיר עומד ב- club-7 בתחרות והנה ההודעה המקורית של אופיר מתוך הפורום של גאיידנס: GUIDANCE שוב בתחרות שימו לב למכתב הבא ותעזרו לנו לעשות היסטוריה ולנצח את הגויים במשחק של עצמם! פעם שעברה קיבלנו המון הצבעות ממכם ובזכות זה כמעט הצלחנו לעבור שלב אבל אנשי התעשייה שמו את הVOTE החזק יותר ולכן נפלנו... הפעם... מלחמה! אם ראיתם בטעות מחשב בספריה, בעבודה, אצל דודה, תתחברו, הצביעו והשפיעו! תודה, GUIDANCE Congratulations! Your song Silence is now in the Preliminary Round of the makeastar.com Contests competing in Club 7. As a contestant, you have already achieved a major accomplishment by earning a spot on our "Sweet 16" winners page. So, contact all your fans, friends and family and ask them to log on to www.makeastar.com and vote for you. Make sure you remind them that they automatically receive Sweepstakes entries each time they vote in any of the matches, and that they can get bonus entries by referring friends. Good Luck, and thanks for submitting such a great song!

gvn2fly

New member
אני כבר הצבעתי!

ואתם? למה אתם מחכים? בלי פדיחות! להצביע!

PurpleGoat

New member
בהצלחה לכם שם =)

בינתיים, אני הצבעתי, נקווה שזה יעזור במשהו =)

שקר החן

New member
GUIDANC צו התפקדות

יום שני 22:00 בערב הופעה חיה של להקת GUIDANCE יש מפגש פורום במקום. אנא שרשרו התפקדויות!

שקר החן

New member
הייתה אחלה הופעה...

משום מה לאופיר כנראה מדגדג בכיס וזרק את כל המקלות שלו... אני מתקשר לד"ר דראם להגיד לו שמחר אופיר בא לקנות סט חדש... שיכין את המיטב שלו...

למעלה