שימו לב מה שרון אומר בטורקיה

שרוף

New member
שימו לב מה שרון אומר בטורקיה

אנחנו רוצים משא ומתן אבל רק לאחר הפסקת האש. זא´ ששרון מתכונן לנהל משא ומתן עם אירגון טירור? ונניח שתהייה הפסקת אש על מה ידברו? על החזרת הבקעה? על החזרת הר הבית לפלשתינים? על הקמת מדינה פלשתינית?על זכות השיבה? חברה תודו בחרתם בשרון בחרתם בשמאל. ואני הכי חכם ראיתי את הנולד ואמרתי !! שרון בך אני לא אבחר. מצפוני שקט היום אני לא נתתי ידי לבדיחה העצוסה הזאת ששמה ממשלת אחדות.

שרוף

New member
אתם עוד לא תופסים.

ברק השמאלני היה ראש הממשלה בכי ימני של הליכוד. חה חה חה חה חה חה חה חה חה חה מחה חה חה אך זה מצחיק אותי.

וינטו

New member
אינני מאוהדי ברק ../images/Emo28.gif

אבל לדעתי הוא באופן אישי אחרי התאוששות מהטירונות וטעויות המתחיל היה נוהג באינתיפדה כמו שצריך ולא מפקיר את גורלם של תושבי הארץ כולל חילים ומתישבים לידיו של הטרוריסט והרוצח ערפאת. שרון היה ברירת מחדל לבחירה ומברירה הפך האיש למחדל ואין יודע אנה האיש בא

שרוף

New member
אני לא בטוח לגבי ברק.

ראה לפני החתימה על הסכם אוסלו נפגש ברק עם רבין המנוח ואמר לו כרמטכל. הסכם אוסלו הוא הסכם גרוע אל תחתום עליו ההסכם גרוע ומלא חורים. בהיותו ראש ממשלה צרף ברק את שס לקואליציה בניגוד להבטחותיו לבוחריו בטענה ששס בקואליציה תאפשר לו מטריה להמשיך בתהליך אוסלו. היום טוען ברק שעראפת רימה אותו לכל אורך הדרך הוא טוען שהרשות הפלשתינית היא רשות לטירור ואין לנהל משא ומתן עם עראפת כל עוד והאש ממשיכה. יש פה סתירה חריפה בהתנהגותו של האיש הזה יש סתירה חריפה בהתנהגותו של שרון לעומת הבטחותיו לבוחר. אני לא יכול שלא להגיע למסקנה שהפוליטיקאים האלה מעוניינים בשלטון לצורך שלטון והם יעשו הכל כדי להעלות לשלטון ולהשאר שם כמה שיותר. אנחנו הפראיירים משתמשים בנו ביום הבחירות מספרים לנו את אשר אנו רוצים לשמוע מבטיחים לנו הבטחות ואחר כך זורקים אותנו לכלבים.

prima

New member
אינני מאוהדי ברק ../images/Emo33.gif

נכון גם אני לא . גם אני חשבתי ששרון ינהג אחרת והנה האכזבה של המדינה חבל שיקירינו משלמים מחיר יקר ולא כמו שכולם אומרים מחיר השלום איזה שלום ואיזה בטיח......

נוסטלגיה

יש תכונה טובה לבני אדם, להסתכל אחורה ולראות כמה טוב היה בעבר. כל מסע מפרך, כל "שיפשוף קורע ת..." בצבא, כל תקלה שנחלצנו ממנה - הופכת לחויה כשמסתכלים עליה מרחוק. אינני "מתתגעגע" לא לביבי ולא לשמיר אבל כן לבן גוריון, בגין (עשיית השלום עם מצריים) וכמובן עם רבין, שנקטע בעודו באיבו. לגבי ברק המרחק עדין אינו מספיק על מנת להתגעגע, יחלוף עוד זמן לזאת. יתכן הגעגועים יתפתחו אם וכאשר יכשלו מאמציו של שרון להביא שלום עם בטחון. נכון שלברק לא היה מספיק זמן לחסל סכסוך בן למעלה ממאה שנים במשך שנתיים. אבל גם הוא "התעורר" כשהיה כבר מאוחר מדי. עוד מוקדם ל"הספיד" את שרון. אני מקווה שיתפקח לפני ש"חבורת" הימן תדיח אותו. מה אז ?? יקום "מלך חדש" שימשיך דרכי הסכם אוסלו רק בתוספת יתר של יזע, דם ודמעות. בסופו של תהליך לא יהיה מנוס אלא לשבת ולדבר - מדוע לחכות ???

למעלה