שימו לב לשרנסקי!

transtrist

New member
שימו לב לשרנסקי!

כל הכבוד לישראל בעלייה! שרנסקי היחידי שדבר על מה אפשר וצריך לעשות ולא רק "לכלכך" על אחרים. המסר המדיני שלו היה ברור והגיוני.. וחוץ מזה - מספיק כבר עם ההערצה העיוורת לטומי לפיד - אולי תמליכו אותו וזהו? מה הם קיימו ועשו עד עכשיו? שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד!

meirkl

New member
אם לא הבנת עד עכשיו

אז לא נצליח להסביר לך. תפסיק כבר עם הערצה העיוורת לשרנסקי, מה הוא עשה עד עכשיו? אולי מישהו יסביר לי?

transtrist

New member
תקרא בעיון MEIRKL

אחלה תשובה לזה שבעצם אין לך מה להגיד. חוק אחד אני זוכר להם לטובה וזה חוק חברת החשמל של פורז.. אכן הצליח להלחם בשחיתות. לעומת זאת - אצל ישראל בעלייה יש 7 חוקים - כולם חברתיים וכולם דואגים לשכבות הבינוניות ומטה - חוקים המונעים הלנת שכר, מיטיבים עם מהנדסים ועורכי דין עולים.. שלא לדבר על פתרונות הדיור הציבורי המלחמה בקיצוץ הקצבאות לאמהות חד הוריות (שהצליחה!) ומתן המעמד האזרח לאמהות חיילים עולים . וכמובן הכי חשוב - עם 4 מנדטים בלבד לעומת 17 של ש"ס מנעו את כוונת ישי לשנות את חוק השבות!!! אני מקווה שעניתי לך

../images/Emo41.gif מי מעריץ את טומי יא גנוב?

גם אני וגם רבים אחרים בפורום הבענו לא מכבר את חוסר אהדתנו ברמה האישית לטומי לפיד. זוהי דמוקרטיה וזהו מנהל תקין - אתה בוחר אדם לפי כישוריו (כולל כישורי הנהגה) ולא ע"פ כמה שאתה מחבב אותו.

snea

New member
תגידו

איפה אני יכול להשיג את הספר "הנחש"?

transtrist

New member
תשובה לאיפכא

התכוונתי להערצה הבלתי מוסברת לשינוי.. אני עדיין מתעקש לשמוע על חוק אחד לפחות שהם העבירו בכנסת הנוגע לכל אותם דברים שהם מייצגים. חוק אחד! נישואים אזרחיים , לעומת זאת, היה החוק של ישראל בעלייה .

אף אחד לא מעריץ את המפלגה

אבל כולנו תולים בה תקווה רבות ומאמינים כי היא תייצג אותנו בכנסת בצורה הטובה ביותר ובגלל זה אנחנו כל כך נלהבים לסייע לה בהסברה. תכנס לאתר שינוי ותראה את החוקים שהעבירה המפלגה, את החוקים שבשלבי חקיקה ואת הצעות החוק (ודרך אגב - הרבה הצעות חוק נפלו בגלל וטו מוחלט של הגוש החרדי והדתי בממשלה הנוכחית על כל הצעת חוק של שינוי - אחרי הבחירות האלה הכל יראה אחרת)

rastotman

New member
התשדיר של שרנסקי היה באמת התשדיר

היחידי שהשפיע על הדעה שלי לטובה אפילו שהסלוגן שלהם מוזר "ימין,ישר,שפוי- נקי(?)"
.

transtrist

New member
ימין - שפוי - נקי

ימין - כי הוא ימני. אל זה אין ספק שפוי - כי הוא נגד טרנספר ועוד קיצונויות שכאלה ונקי - כי אחרי 7 שנים בממשלות ישראל השונות ובמגוון משרדים - לא דבקה בו טיפת שחיתות ולא מתנהלת נגדו ונגד חבריו למפלגה שום חקירה במשטרה..

sheketz

New member
מצטער - לא מבין טוב רוסית

בעצמי אני חצי רוסי - אבל שפת האם של ישראל בעליה היא רוסית ואני לא מבין מה מדברים שם במפלגה בינם לבין עצמם.

למעלה