שימו לב לקישור הבא !!!!!!!!!!!

מצב
הנושא נעול.
לא אני העלתי את התמונה הזו לשם.

נצל"ש הפרת זכויות יוצרים בגלריה
גלריה של אביתר.
אם אינך יודע, מטוסים לא מעניינים אותי אינגל'ה ! בזמנו, היתה תקלה כאשר הגלריות היו חדשןת וכמעט כל התמונות נכנסו אלי כי אני ראשון באות א'. מצפה לתגובה מיידית ממך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ועוד דבר קטן:

אם אינך יודע, מטוסים לא מעניינים אותי אינגל'ה ! בזמנו, היתה תקלה כאשר הגלריות היו חדשןת וכמעט כל התמונות נכנסו אלי כי אני ראשון באות א'. מצפה לתגובה מיידית ממך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ועוד דבר קטן:
אני אמנם לא מגלה עניין במטוסים, אך אני מאוד מהיר כמו מטוס, בהגשת תביעות משפטיות באינטרנט, כנגד אנשים שמכפישים את שמי (בעניין הוצאת דיבה) אז אתה צריך להבין שאינני מעלה תמונות ללא אישור וחוץ מזה, ארכיון הצילומים שלי בנושא תחבורה ציבורית הוא הגדול ביותר בישראל כך שאני לא צריך תמונות של אחרים.

fireman

New member
הבה נרגע, נבהיר עניינים

ועוד דבר קטן:
אני אמנם לא מגלה עניין במטוסים, אך אני מאוד מהיר כמו מטוס, בהגשת תביעות משפטיות באינטרנט, כנגד אנשים שמכפישים את שמי (בעניין הוצאת דיבה) אז אתה צריך להבין שאינני מעלה תמונות ללא אישור וחוץ מזה, ארכיון הצילומים שלי בנושא תחבורה ציבורית הוא הגדול ביותר בישראל כך שאני לא צריך תמונות של אחרים.
הבה נרגע, נבהיר עניינים
נחסוך עוד תיק לבית משפט וכסף ואי נעימות לכל המעורבים. בפרסום התמונה לא נעשתה כל עבירה של זכויות יוצרים מאחר ושם הצלם והאתר מופיע בגוף התמונה.

ה דרומי

New member
אני מעלה תמונות לפורום וכול הרוצה

הבה נרגע, נבהיר עניינים
נחסוך עוד תיק לבית משפט וכסף ואי נעימות לכל המעורבים. בפרסום התמונה לא נעשתה כל עבירה של זכויות יוצרים מאחר ושם הצלם והאתר מופיע בגוף התמונה.
אני מעלה תמונות לפורום וכול הרוצה
מוזמן לעשות בהם כול העולה על רוחו הכונה לתמונות שאני צילמתי לגבי האחרים זכותם לבקש מה שהם רוצים מה שאני צילמתי תעשו מה בראש שלכם.

אני אפילו לא ידעתי שיש תמונה כזו

הבה נרגע, נבהיר עניינים
בגלריה שלי כי מעולם לא בדקתי מה יש שם ואף פעם לא הכנסתי תמונות לשם. את כל הגלריה הזו בנו אחרים ובעיניי התמונה המדוברת בכלל לא יפה ולא הייתי מכניס תמונה כזו בחיים לגלריה שלי. אשמח מאוד אם תמחוק אותה משם כי מה לי ולמטוסים ??? אני באמת אשמח אם בגלריה "שלי" יהיו רק תמונות של קטרים ואוטובוסים. מודה לך מראש על מחיקת התמונה. אינני יודע כיצד למחוק אותה בעצמי אז אנא מחק אותה בשבילי. שלך, אביתר.

נדמה לי שרק מנהל יכול למחוק

בגלריה שלי כי מעולם לא בדקתי מה יש שם ואף פעם לא הכנסתי תמונות לשם. את כל הגלריה הזו בנו אחרים ובעיניי התמונה המדוברת בכלל לא יפה ולא הייתי מכניס תמונה כזו בחיים לגלריה שלי. אשמח מאוד אם תמחוק אותה משם כי מה לי ולמטוסים ??? אני באמת אשמח אם בגלריה "שלי" יהיו רק תמונות של קטרים ואוטובוסים. מודה לך מראש על מחיקת התמונה. אינני יודע כיצד למחוק אותה בעצמי אז אנא מחק אותה בשבילי. שלך, אביתר.
נדמה לי שרק מנהל יכול למחוק

ישראל ב

New member
אין כאן הפרת זכויות יוצרים כלל וכלל

נצל"ש הפרת זכויות יוצרים בגלריה
גלריה של אביתר.
דבר ראשון אני שמח לשוב לפורום האהוב הזה לאחר סיום שרות המילואים. ולעצם העניין, אין כאן שום הפרת זכויות יוצרים (בלי קשר מי העלה את התמונה לגלריה של אביתר) כי יש בתמונה את הפרטים של הצלם ושל האתר ממנו נלקחה התמונה. ובאתר הספציפי הזה כתוב במפורש שאפשר לעשות שימוש בתמונות כל עוד מציינים את שם הצלם והאתר.

ארזS

New member
ישראל צודק במאה אחוז !!!

דבר ראשון אני שמח לשוב לפורום האהוב הזה לאחר סיום שרות המילואים. ולעצם העניין, אין כאן שום הפרת זכויות יוצרים (בלי קשר מי העלה את התמונה לגלריה של אביתר) כי יש בתמונה את הפרטים של הצלם ושל האתר ממנו נלקחה התמונה. ובאתר הספציפי הזה כתוב במפורש שאפשר לעשות שימוש בתמונות כל עוד מציינים את שם הצלם והאתר.
ישראל צודק במאה אחוז !!!
לי אישית יש באתר Airliners ובאתרים דומים לו כמה מאות תמונות שצילמתי. מצידי שכולם בעולם יקחו את התמונות שלי ויפרסמו אותן באיזה אתר שהם רק רוצים, וזאת כל עוד התמונה נשארת בשלמותה כפי שהורדה מהאתר. זאת אומרת עם השם שלי כבעל הזכויות כפי שמופיע בתחתית התמונה ועם הסמל של האתר. זה גם כתוב במפורש באתר Airliners שככה צריך לעשות. לכן אין בהעלאת התמונה הנ"ל לגלריה בפורום שום הפרת זכויות יוצרים. מה שכן, ואני לא יודע מי העלה את התמונה, אני לא בטוח שזאת תמונה ששייכת לתחבורה ציבורית. זה נראה לי מטוס צבאי ולא מטוס ששייך לתחבורה ציבורית...

מצב
הנושא נעול.
למעלה