שימו לב למה שאתם אומרים?!

---@---

New member
שימו לב למה שאתם אומרים?! ../images/Emo23.gif

כיצד אתם יכולים להגיד שיש לחסל את כל הערבים כמקקים? זה מזעזע אותכם כשזה נאמר עליכם - העם היהודי, כיצד אתם יכולים להגיד זאת על אחרים? צריך להרוג כל אחד בגלל היותו ערבי? נראה לי שהשנאה הזאת נובעת מהשיגרה היומיומית הנוראה שלנו(בגלל הערבים, לא כולם!!), אל תתנו לשנאה להשתלט עליכם! תחשבו פעמיים!

ELIRAN*

New member
לא צריך ../images/Emo66.gif

לא צריך לשים לב . צריך לחסל אותם בקצב .אותם ואת הרוסים שמישתלטים על ה"מדינה" נ.ב אמינם המלך

Mortisha

New member
סליחה??????????????? ../images/Emo54.gif

מה זה הגזענות הזאת? שלא נדבר על צרות האופקים...

MARKU

New member
לתשומת לבך אספסופצ´יק ../images/Emo70.gif

לתשומת ליבך ההודעה אל חיסול הערבים שאתה כל כך תומך בא ניכתבה אל ידי אחד ה"רוסים". אספסוף שכמותך יא זבל

זה לא כל הערבים - זה כל המוסלמים.

מכיר את סיפור סדום ועמורה?? תראה לי קבוצה, או אירגון, ערבי אחד שפועל בריש גלי נגד מעשים שכאלה, ואומר לך שאתה צודק....... בינתיים כל מה שאנחנו רואים זה את השבאב מרקד ברחובות ומחלק סוכריות...... כמובן שמנהיגיהם יוצאים בהכרזות "גינוי" (אחרת יגרשו אותם מהאו"ם חס-וחלילה.....), אבל זה דומה (בפראפראזה על משהו שקראתי היום) לפירומן שמודה למכבי האש על מאמציהם לכבות את השריפה שהוא הצית.......

MARKU

New member
אולי הגזמתי אבל... ../images/Emo70.gif

אני מודה שההערה שלי נכתבה מתוך כעס רב ואיתכן שכצת הגזמתי,אבל כפי שכתבתי אין דרך אחרת וככול שזה מזעזע זה הם או אנחנו והבחירה די ברורה. אים יש לך פטרון אחר אשמח לשמוע אבל אני בספק אם מישהו יכול להציעה כזה.

למעלה