שימו לב לכתבה הבאה

teen17

New member
נראה לי שהם קצת נסחפו עם התביעה....

או קי אני מבין שתובעים וכל זה אבל 12 מיליון שקל? ומכונית כל שנתיים וחצי? קצת מוגזם לדעתי.

inbale

New member
הם ממש ממש לא הגזימו

הילד פגוע לכל החיים. סביר להניח שהעורך דין שלהם יעץ להם להפריז כדי שאם יגיעו להסדר מסויים זה יהיה הסדר נאות. אבל אין שום דבר בעולם שיוכל לפצות על הפציעה שלו ומה שעבר על המשפחה הזו. ליבי איתם.

teen17

New member
לא אמרתי שהם לא צודקים פשוט הקטע

של מכונית כל שנתיים וחצי? זה מוגזם, מכונית יכולה להחזיק גם 5 שנים ואפילו יותר. על זה אני מדבר.

MineSweeper

New member
לא מדובר על מכונית רגילה,

אלא על מכונית מיוחדת, לבנאדם נכה או עם מוגבלויות, והיא צריכה להיות במצב טוב (מאוד). אני לא איזו מומחית בזה, אבל אני משערת שאם זו הדרישה אז יש סיבה... אבל מה שאני לא מבינה- אמיר רנד מאושפז בבי"ח, מחוסר הכרה ומונשם, לא? זה מה שאני הבנתי... אז ברור שאני מחכה ומקווה שיתאושש והמצב שלו ישתפר, אבל כל התביעה של המשפחה מבוססת על המצב שלו אחרי שהוא יתאושש, ואיך הם יודעים מה יהיה אז? לא יודעת, נראה לי קצת מוזר שהוא שוכב שם ככה ובינתיים מתכננים עליו כל מיני דברים...אבל שרק יצאושש, אם זה יקרה, כל השאר פחות חשוב...

geger

New member
איפה את חיה?

אף אחד לא יודע אם הוא בכלל יקום איי פעם ממצבו.

MineSweeper

New member
ומה זה קשור?

אמרתי את מה שאני מקווה שיקרה, ואמרתי שאני לא מבינה למה מתעסקים עכשיו במה שיהיה אם הוא ´יקום אי פעם ממצבו´...

נתי (בת)

New member
חברים ירוקים !

מצורפת לכם כתבה על בנאדו .... אני מקווה שזה יצליח לי כי זאת פעם ראשונה שאני עושה זאת !!! אם לא אני אכתוב לכם את הכתבה .... נתי :)

למעלה