שימו לב לידיעה הבאה:

תביעה נגד הרשות הפלסטינאית

חבל שלא אמרו שאגודת מורי הדרך יזמה את המהלך ופנתה לכל חברי האגודה להצטרף לתביעה.

תביעות מהרשות הפלסטינית

אגודת מורי הדרך, כמו מייצג אמיתי של ציבור עובדים היתה חייבת לתבוע את הרשות הפלסטינאית או "כל גורם אחר" מכספי קופתה ולא מכספי "נדבות" חבריה. ואז היו לה יותר תומכים ומודים.

אגודת מורי הדרך עושה מה שביכולתה.

אגודת מורי הדרך צריכה פעילים שעושים ולא תומכים ומודים. אגודת מורי הדרך צריכה לגלות בגרות במעשיה. התובנה שצריך לעשות מה שאתה יכול, ולא מעבר לזה, היא סוג של בגרות. היכולת לעשות ולייצג קשורה במספר החברים הפעילים ולא במספר אלה שאינם חברים ומעבירי הביקורת. ככל שירבו החברים הפעילים, תוכל האגודה לעשות יותר. וזאת כל התורה על רגל אחת.

מה עושה אגודת מורי הדרך ?

למשה פרנק שלום 1. הבעתי את דעתי בעדינות על מדיניות, באם אסור לעשות את זה בפורום מורי הדרך יהיה סופו של פורוום זה כמו הפורום של מיטרני ששם אסור היה להביע דעות, והיו דעות שנמחקו. 2. ידוע לך ולאחרים מי תרם מזמנו, רעיונותיו, וכספו לאגודה. פעיל שתורם אחרי שהוא "חוטף" הוא מפסיק לתרום, אני את שלי בארגון הזה עשיתי, אני היום מפנה את מאמצי להיכן שגם מקבלים מילת תודה.

אים כולם ישלמו...

אז תשלמו פחות... לרמאות הזאת אתה מתכוון ? הלוא אים יהיו יותר משלמים אז יהיה יותר כסף להעלות משכורתו של היו"ר....ולעוד . הייתי רוצה לראותך בתפקיד היו"ר מר משה פרנק ! רואה שמרלינג

למה שיהיה יושב ראש???

כדי שכל מי שחושב שהוא מחלקת ביקורת של העולם מבלי שעשה משהוא למען אחרים יפתח את חרצובות לשנו ולפעמים מבלי לדעת למה יש לנו ביקורת על דרך ההתנהלות זה לגטימי (אגב גם לי יש ביקורת) אבל מה דעתכם ל"בקר" באופן שיציג גם פתרון לנושא שאנחנו מעברים עליו את הביקורת וחוץ מזה יו"ר אמור להיות מנוטרל מעבודה שוטפת (למרות שבידא סיפר לי כי יו"ר נבחר בעבר לא היה יותר מיומים בשבוע במשרדים) וכנראה יותר משתלם גם היום להיות מורה דרך פעיל מאשר יו"ר

חברים - עד כאן. חוזרים לנושא.

אכן, הוגשה תביעה בבית משפט נגד הרשות. אכן, היוזמה יצאה מאגודת מורי הדרך, שפנתה ואירגנה מורי דרך להגשת התלונה, כמו שהיה במשבר המפרץ הקודםץ אכן, 42 מורי דרך הצטרפו לתביעה. ועכשו כולנו צריכים להחזיק אצבעות שהם יצליחו. וכל שאר הדיונים הם חוכמה שלאחר מעשה.

למעלה