שימו לב לזה...

Smelly

New member
שימו לב לזה...

Twista & Miri Ben-Ari - "Overnight Celebrity" ובתמונה ניתן לראות את מירי בן-ארי.... אולי בכל זאת ישראלים מצליחים בחו"ל??? ד"א הקליפ לשיר הזה מועמד לפרס ה-Viewer's Choice ב-VMA השנה... אני לא ממציא את זה!!!

ערן1987

New member
אולי היא ישראלית לשעבר? אולי ההורים

שלה עברו לארה"ב לפני מלא שנים והיא נולדה בארה"ב בכלל? לא בטוח שהיא ישראלית

Smelly

New member
חדשות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כריסטינה מתכננת כבר את הקאמבאק! בימים אלו ממש, כריסטינה אגילרה לוקחת חופשה, שבהחלט מגיעה לה, מאור הזרקורים של התקשורת, וכבר מתכננת את הקאמבאק שלה עם אלבום וסרט חדש(!), אבל כל זה רק בשנה הבאה... "אני לוקחת את פסק-הזמן השה כדי לכתוב ולהקליט את האלבום הבא," אמרה כריסטינה לתחנת הרדיו הבריטית 'Radio 1'. היא הוסיפה, "אני רק לוקחת קצת זמן לעצמי כדי לנוח ולחזור במכה חזקה - סרט חדש, אלבום חדש, ולכבוש את הכל מההתחלה." כריסטינה אף הכחישה בראיון את השמועות על כך שהיא סובלת מהתקרחות, זאת לאחת שצהובונים שונים פרסמו תמונות שלה עם חלקים קירחים על קרקפתה...

NoWords

New member
הממ

כל עניין ההתקרחות היה לפני הרבה זמן. זה היה לה בגלל כל תוספות ששמו לה, והיו מותחים לה את השיער אחורה נורא חזק שהשערות נהיו חלשות מאוד ונתלשו.
היא כבר ממזמן בסדר!

חשבתי על זה אתמול...

ואני חושב שבזמן שבריטני מפוצצת את המסך, כריסטינה נעלמת ובאה אחרי שבריטני עוזבת... ככה שלא יווצר מצב ששתי הזמרות יופיעו עפ קליפים חדשים בו זמנית, על מנת למנוע חיכוכים והשוואות מיותרות.

האמת שהיו קליפים שיצאו באותו זמן

כבר שחכתי איזה(אחד האחרונים...) וזה פשוט שכריסטינה לוקחת לה את הזמן לכתוב אלבום... דבר מאוד צפוי... זה לא פשוט להביא כול שנה אלבום חדש שאתה כותב לבד

Xtina1

New member
חחח לא נורא עברנו תתקופנ של "הקרחות

"חחח אני מקווה שהיא תביא אותה באלבום לפחות כמו האלבום האחרון שלה ואולי אפילו יותר איכותי ומדהים כמו שהיא יודעת לעשות אין אני חולה על האישה הזאת חחח שיהיה לה בהצלחה!בקשר לסרט לא יודעת אם זה רעיון טוב מקווה שכן!

למעלה