שימו לב לזה!

yoavl1

New member
שימו לב לזה!

מתנחלים הקימו היום מאחז חדש מצפון להתנחלות נווה דניאל שבגוש עציון. במקום, הנמצא במרחק של כקילומטר מההתנחלות, מתגוררים כמה רווקים בקרוואן ובמספר מכולות. בקול ישראל דווח, כי בהר חברון הרחיבו המתנחלים את חוות מעון, והקימו מאחז בגבעה סמוכה לחווה. חוות מעון פונתה בכוח בימי ראש הממשלה אהוד ברק, והוקמה שנית מאוחר יותר. לטענת אנשי שלום עכשיו, שקיימו היום סיור בהתנחלויות באזור, המאחזים הבלתי חוקיים ששר הביטחון, בנימין בן אליעזר, התחייב לפנותם, לא פונו, וחלקם אף התרחבו. המתנחלים הלא-חוקיים לדין! בנימין בן אליעזר הביתה! אנחנו צריכים את מצנע. במיוחד עכשיו!

EverMan

New member
אנחנו צריכים את העבודה היום

לא משנה מי .. העיקר שלא את הליכוד.

SAtAnic Soul

New member
חד-צדדיות בסטוקים...

תגידו לי, רק על ישראל אתם יכולים להתלונן? פעם שמעתם על הבנייה הדלתי-חוקית של הבדואים בנגב? הא? כן כן, הבדואים משתלטים על אדמות מדינת ישראל בנגב, בונים ללא רשיון, וקצב ההתפתחות שלהם כל כך מהיר שעד שמתחילים לדון בעיניינם בבית-המשפט- הפחונים הקטנים האלה הופכים לבתי-קבע, שמהר מאוד הופכים לישוב בדואי חדש בנגב. כרגע אנחנו רק בשלב של הפחונים, וקצב התפשטות הבניה הבלתי-חוקית בנגב גדל במימדים מפלצתיים! יואבי, לפני שאתה שופט את בני עמך ומחפש ליצור קרע מתמיד בעם על חשבון פיוס הפלסטינאים, תנסה את הססמא הבאה: המתנחלים הבדואים הלא-חוקיים- לדין!!!

EverMan

New member
רק על ישראל ?

הבדואים הם לא חלק מישראל ? הבניה הבלתי חוקית של הבדואים (שהם אזרחי ישראל למהדרין) היא עבירה על החוק , לא פשיעה בינלאומית כנגד עם אחר. הבדואים אינם מתנחלים , הם אזרחי המדינה. הם נמצאים בשטח של המדינה שיש להם אזרחות בה. להבדל מהמנתחלים. הם לא עוברים על שום משפט בינלאומי. רק על חוק מקומי.

CANDY MAN

New member
לכעוס על הבדואים?

הם גאונים, הם לוקחים שטח מדברי ומפתחים אותו, אלוואי שבממשלה שלנו היו חושבים על זה... יש לנו שם המון שטח מבוזבז וענקי ואם אף אחד לא עושה איתו כלום לפחות שהבדואים המסכנים ינצלו אותו. העיקר אנחנו עושים מלחמה על יהודה ושומרון אבל משאירים את הנגב בתול ומסכן...

EverMan

New member
עזוב , זה לדבר עם גזענים ...

זה כמו לדבר עם הקירות.

yoavl1

New member
כמה דברים.....

א. הבדואים הם ישראלים בדיוק כמוך, אז אני לא רואה את הקשר. ב.אני מתנגד גם לבניה הבלתי חוקית הזו. אין קשר בין הדברים וזה לא סותר. ג.אני מתלונן על ישראל, כי אתם הימניים דואגים כבר להתלונן על הצד השני וצריך להיות צודקים וחכמים גם יחד. ד. אני לא מחפש ליצור קרע מתמיד. אני מנסה לאחות את הקרע שהימין גורם. ה. מועדים לשמחה.

Moledet972

New member
כן ירבו. למי שלא שם לב,כבר קמו יותר

מ-100 מאחזים, ואף מאחז לא פונה. המאחזים הם חוקיים, ובאישור צה"ל. זה שהם לא מקבלים אישור מ"גוש-שלום" או ממהמטוס הקל של "שלום עכשיו", זה לא אומר שאין להם אישור.

EverMan

New member
זה שהוא לא פונה זה לא אומר

שהם באישור צהל או באישור הממשלה ! הם מחוץ לחוק , ומחוץ לגבולות המדינה. אדם ששם את משפחתו בשטח אש - צריך להיות מועמד לדין על ניסיון לרצח משפחתו.

Moledet972

New member
ענבר, מתדרדרים? איזה שטח אש?

יהודי שחיי במדינה צריך ללכת לטיפול פסיכיאטרי בגלל שהוא בכלל חיי בארץ הזאת. זה שיהודים לא רוצים לחיות בגוש דן, אלא בשומרון, לא אומר שהם רעים. גם הגליל לא היה מסופח לישראל עד לתחילת שנות ה-60, ועדיין אף אחד לא קרא למי שחיי בו רוצחים, או אנשים שמנסים לרצוח.

EverMan

New member
נכון , ומי שגר בגולן

(הגליל סופח עם קום המדינה!) היה צריך להיות מועמד לדין לפני שהוא סופח ! שומרון אינה חלק מישראל ! היא אינה חלק ממנו ואין לנו זכות להיות שם ... בטח שלא בהתנחלויות מבודדות !

Moledet972

New member
תגובה לענבר...

- הגליל סופח בתחילת שנות ה-60. עד אז היה בו ממשל צבאי. - שומרון היא חלק מישראל, היא לא סופחה רשמית לישראל. -הישובים הישראליים בגליל הם יותר "מבודדים" מאשר אלו שבשומרון. - רבין הקים את "ההתנחלויות" הראשונות בגוש קטיף.

EverMan

New member
תגובה למולדניק

-כל הארץ הייתה בממשל צבאי עד שנות ה60 ! -שומרון היא חלק מישראל ? כן ? לפי איזו מפה מדינית ב2000 שנה האחרונות ?! היא לא סופחה והיא לא תסופח - היא לא חלק מישראל. -יש בגליל רוב יהודי על ערבי , ואין ישוב מבודד. -רבין הקים את ההתנחלויות הראשונות כאשר היה צורך בהן וזה היה סביר שהשטחים יהיו שלנו ונוכל "לגנוב" עוד קצת שטח ... אנחנו פינינו את ההתנחלויות שלנו כאשר היה ברור שנצטרך להחזירו.

Moledet972

New member
תגובה לעובד...

- לא כל הארץ הייתה בממשל צבאי עד שנות ה-60, אלא רק חלקים מהגליל, והמשולש. - ענבר, בגליל יש רוב ערבי גדול. ויש המון ישובים מבודדים, ה"מצפים", שבהם חיות משפחות בודדות.

EverMan

New member
כן ?

מתי בדיוק המשולש היה בידי ישראל לפני שנות ה60 ?! וכן , רוב הארץ הייתה בממשל צבאי. -בגליל אין רוב ערבי , המצפים מקיפים מקומות כמו כרמיאל שיש סביבה כפריים ערביים. וזה עדיין מאזן את הערבים. יש רוב יהודי בגליל.

Moledet972

New member
ענבר!!!!

- המשולש היה בשטח ישראל עוד בשנת 1949!!! - אין רוב יהודי בגליל. גם אני גר שם.

EverMan

New member
וואלה ? לפי התעודה האישית

שלך אתה גר בסביבות י-ם ... בגליל יש רוב יהודי ברוב האזורים , מלבד סחנין שם זה אזור בעל רוב ערבי ורק כמה יישובים יהודיים קטנים. שאר הגליל יש בה רוב יהודי. ומבחינת מספרים נטו - יש בגליל יותר יהודים מאשר ערבים. איפה בגליל אתה חי ?!

למעלה