שימו לב להודעה הבאה:

שימו לב להודעה הבאה:

אני רוצה ליזום כמה שינויים בדרך שבה הפורום הזה יפעל. קישורים מפה לאתרים פרטיים של מורי דרך קישורים מפה לאתרים ופורומים חשובים לנו חובת הזדהות וביטול האנונימיות מבקש לשמוע א דעתכם בנידון. חוץ מזה, שיש סיכוי שנפתח פורום "טיולים בארץ" באתר שנקרא מטיילים בעולם ושינוהל קצת אחרת מהפורום בתפוז.

פורום מורי דרך

כבר הבעתי את דעתי בנושא הזיהוי. אני חש ניכור מוחלט נגד מי שמסרב להזדהות ואני חושד שהסיבה איננה כשרה. על אחת כמה וכמה בפורום כזה האמור להיות חברי ושבו אחד עוזר לשני וכולנו אמורים להיות חברים, הרי הסתתרות תחת כינוי סותרת לחלוטין את הכוונה, והרי בסופו של דבר ניפגש בדרכים (או לא). לגבי קישור לאתרים של מורי דרך וקישורים לטלפונים חשובים או מידע חשוב יש לפרסם בפורום ואחר כך לצורך שמירה להעביר לטאגליין או לקישורים ברצועה הכחולה לשימוש עתידי.

../images/Emo45.gif מסכים בהחלט

גם לי כמו למאיר, מפריע "הדו-שיח הויאטואלי" עם כל מיני אנונימים שלא בדיוק ברור מי עומד מאחורי הכינוי, וכן, מה בדיוק כוונותיו של ה"תותח על". לכן, כתנאי ראשון להשתתפות בפורום כזה, יש להזדהות בשם המלא. כמו כן קישורים לאתרים ופורומים שחשובים לנו כמורי דרך, בהחלט יתקבלו בברכה. לגבי קישורים לאתרים פרטיים של מורי דרך, הייתי משאיר לשיקולו של כל אחד ואחד, כיון שזו עלולה / עשויה להיות כניסה לפרטיות.

שינויים סבירים בהחלט

לגבי קישורים, אכן כדאי לברר עם החבר, אם הוא מעוניין בקישור לאתרו (סביר להניח שכן). לגבי הזדהות - בוודאי. וכל עדכון קישורים יתקבל בברכה.

EYTAN155

New member
מסכים בהחלט

והייתי אפילו מקצין והופך את הפורום לפורום סגור(שהכניסה אליו תהיה באמצעות סיסמה) על מנת שכל הארחי פרחי זבי חוטם שמשתלחים בנו בפורום השכן לא יוכלו להכנס לקריאה בלבד כפי שאפשרי נכון לעכשיו.

יש מחשבה ליצור שתי קומונות חדשות

אחת למורי דרך ןשניה לטיולים בישראל. קומונה היא כמו פורום אבל הכניסה אליה מותרת לאנשים מורשים בלבד. זה הרעיון של חגי ליכטיג. אני מקוה שהוא יארגן לנו את זה בקרוב. אשר לפורום טיולים - לא מוכרחים להכנס למקום שבו מקללים אותך.

הקומונה למורי הדרך - נוצרה.

קומונת מורי הדרך קמה. כתובתה: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=9205 היות והקומונה סגורה, כל אחד חייב למלא בקשה להצטרפות. בעיקרון, כל מי שהינו מורה דרך, בעל רשיון, יקבל הרשאה. שם, מלבדינו, אף אחד לא יוכל להיכנס גם לא כדי לצפות. דבר נוסף. היות והבקשה מועברת אליי במייל, רק כאשר אני רואה את המייל אני יכול לאשרו, והיות ולא תמיד אני זמין בבית, אני אאשר ברגע שאיכנס לתיבת המייל שלי. נוצרה גם קומונת טיולים בארץ, שכרגע היא קומונה פתוחה לכולם. כתובתה: http://www.tapuz.co.il/communa/usercommuna.asp?communaid=4818 חגי.

חגי - תודיע את זה בפורומים רלונטיים

אני יודע על כמה וכמה אנשים שישמחו להכנס ולהשתתף בפורמים האלה, אנשים שיש לנו ענין בהם. צריך להביא לידיעתם את דבר קיומם של הפורומים האלה. יש יתרון גדול מאד בפורום מו"ד סגור. צריך רק לדאוג שיכנסו אליו רק מי שראוי.

למעלה