שימו לב, אני חדש פה!

barhenhalliwell

New member
שימו לב, אני חדש פה!

היי אנשים, מה המצב? אני בר-חן ואני חדש פה, אני חולה על אקס-מן במיוחד על סטורם.. לא יכלתי שלא לשים לב למה שכתבתם מיקודם על הסרט ה3 ועל האלי בארי ועל כל זה.. וובכן, האלי בארי , לא אמורה לככב ביינתים בסרט ה 3 , כי יצלמו את הסרט קאטוומן- ( זאת לא הקאטוומן שכולם מכירים(ססלינה קייל) זאתתי הקאטוומן החדשה, עם הנשק וכל זה..) פיניקס האפלה?!! אני חולה עליה, במיוחד על הסאגה שעשו לה ... ואמה פרוסט בכלל.... > אגב אמה פרוסט< ראיתם את הסרט דור האיקס ? אמה פרוסט, ג'ובילי, באנשי, ועוד כמה משתתפים בו, והוא סרט די גרוע אבל עדיין... ורגע איזה אש מופיע בסוף של X2 ?? לא שמתי לב ... פליז פרטו... התלבושת של סטורם באמת הייתה נוראית, היה בדיוידי הראשון כל מיני תוספות, והראו אזה תלבושות רצו לתת להם, אחת מהן ( הדחויות) הייתה מזה יפה!! פעם יצא לכם לדקלם את השורה שלה מהסרט הראשון? you know what happens* to a toad when it gets strucket by a lightning אני לא בטוח אם זאת השורה הנכונה אבל עדיין... וזהו לביינתים

Adritha

New member
אם תשים לב

בסוף האקס מן ה-2 לאחר שג'ין כביכול נסחפת עם זרם המים לאחר שהצליחה לעצור אותו ולעזור לאקס ג'ט להמלט מהסחף, האקס ג'ט כבר המריא, ומראים איך כולם עצובים בתוכו ומתאבלים על ג'ין שהצילה את חייהם בעזרת כוחות הטלקנטים שלה. ואז מראים את המים ממבט אל, ואם תשים לב, בתוך המים מופיעה מן דמות של ציפור אדומה(אש) וזו הפיניקס..........

Adritha

New member
עכשיו, בבקשה שמישהו יסביר לי...

מה היא הפיניקס, במפורט, כי הסבירו לי מספר פעמים בחפיף. אז בבקשה שמישהו יבהיר לי מהי הפיניקס, מאיפה בא? למה? ומה פתאום דווקא ג'ין?

הפיניקס או בשמה השני מגנת הגביש

(אפשר להוסיף המיקרן) הפיניקס היא ישות אשר שומרת על גביש המיקרן ביזמן ההיתרסקות של האקס מן לכדור הארץ לאחר ביקור במעבורת החלל שמשו האדום(אני שוכח שמות בזמן האחרון)הישטלת עליה וניסה דרקה ליצור חור תולעת או משו כזה היא ניכנסה בג'ין ש(עם אני לא טועה)ניסתה להחזיק את החללית יציבה ושלמה בזמן שהיא עוברת דרך האטמוספרה פיניקס ניצלה את זה וניכנסה לתוכה לאחר מיכן היו כל מני דברים(אני כבר לא ממש זוכר) היה קטע שצ'ארלס טס למכון של מוריה מקג'גר(אני גם לא בטוח בשםממש ברכו לי כל השמות)הוא ניפגש עם לילנדרה אחותו של דיקן שליט (אני בשוק שחכתי)אההה ניראה לי שיאר ולאחר הפגישה הקצרה הג'אגרנאוט היתפרץ לחדר ועוד אחד(אח של הבנשי) שחטפו את לילנדרה צ'ארלס קראה לאקסמנים ורובם הגיעו חוץ מג'ין ואני לא זוכר היה קרב נחמד ואז הזה שהיה במעבורת חלל הגיעה רצה לכחת את לילנדרה אבל האקס מנים ניראה לי עצרו אותו או משו ואז הגיע הסופר מן השיארי(שחכתי תשם שלו אולי גלדיאטור?טוב לא זוכר) וברגע שהוא הגיע ג'ין היתעוררה אש עפפה אותה והיא שינתה את מדה למדים ירוקים סמל של פיניקס על החזה(לא ממש על החזה)וצעיף לבן על המותן לאחר קרב קצר עם האקסמנים הבינו שהם לא מסוגלים נגד גלדיאטור(אני יקראה לו ככה) הוא בדיוק(ניראה לי)הביס את רוג ש... ג'ין הגיעה במדיה החדשים בתוך ציפור אש ענקית היא תפסה אותו והזעירה אותו שעם הוא יחזור היא תעלץ לעשות לו משו וזרקה אותו לחלל ואז הגיעה החללית של דיקאן טוב אני ימשיך ליכתוב אחר כך אין לי כוח להמשיך ליכתוב עם למישו יש כוח להמשיך/לתקן אותי אני ישמח נ.ב זאת הפיניקס מהסידרה אני יותר מאוחר יעתיק את הביוגרפיה של פיניקס לפה

barhenhalliwell

New member
השאלתי את ספר האקסמן שלי ככה ש..

אז זה מה שאני זוכר, בערך אותו דבר, רק שאני זוכר שפיניקס השטלתה על ג'ין, ואז לילנדה יצרה קשר עם הפרופסור כי איכשהוא יש בינהיהם קשר טלפתי כזה..והיא אמרה לו שאחיה נמסה לחטוף את גביש השיאר ולהשתלט על היקום... לילנדרה מגיע לכדוה"א יחד עם חברים, כדי לקחת את האקסמנ'ז לחלל, בתקווה להציל את הגביש ואת היקום ... ביינתים ציקלופ פוגש את אביו בחללית ( מבלי לדעת שזה הוא) ומתפתחת עלילה.. אח של לילנדרה חטף את הגביש והוא שואב את כל היקום לתוך הגביש. כולל החללית, אך "פיניקס" פתאום משתחררת מגופה של ג'ין וכגאילו שומרת על החללית שלא תישאב.. אבל זכור לי שהם איכשהוא כן נשאבים.... ולבסוף הם מצילים את הגביש , ופיניקס לוקחת אותו לשמש ואז היא כאילו נפרדת מכולם ו"נשרפת בשמש"... כולנויודעים שיש המשך.. פיניקס האפלה ( השולטת) ומועדון אש-גהינום, ואמה פרוסט (שלא יודעת מזה צניעות)..

spidey 82

New member
אף פעם אל תתבססו על הסדרה או הסרט.

הם רק מבוססים על הקומיקס, כך שרוב העובדות לא נכונות. הנה הביוגרפיה של פיניקס.

*superstar*

New member
יש שם דברים משונים. זה שינה לי

את הכל

spidey 82

New member
הם לא משונים, אלו הדברים הנכונים.

אבל שים לב שהאתר עודכן בפעם האחרונה לפני כשנתיים, אז יש עוד הרבה אתרים מעודכנים יותר.

spidey 82

New member
סליחה.

מצאתי 2 אתרים של מעריצים עם מידע, ואתר אחד שלא קשור לנושא: כותבים שם והאתר קובע איזה מוטנט את/ה.

למעלה