שימו לב איך לונדון נראית בימינו

Harrington

Well-known member
מנהל

שימו לב איך לונדון נראית בימינו​

השאלה אם זה באמת איך ש"לונדון נראית בימינו", או שסרטונים כאלה מצולמים באופן מגמתי ודווקני, שלא משקף את המציאות. כך למשל יתכן שהצלם בחר להסתובב דווקא בשכונות עם ריבוי מוסלמי, בהן אך טבעי שבסופרמרקט ניתקל במוסלמים רבים יותר מ'לבנים'. אגב אחד הדוברים (לקראת דקה שניה) אכן טוען כך (אני מאזין לסרטון ברקע כתיבת תגובתי זו), שהשכונה בה מתקיים הראיון היא שכונה של 'בעלי צבעים רבים', כלומר הזרים הם לא בהכרח מוסלמים מחד ומדובר בשכונה ספצפית שלא בהכרח משקפת את כל לונדון מאידך.

גם בדקה ה23 מרואיינת (לבנה למהדרין) מדברת על ה'גטו-זציה' של ההגירה, מה ששוב יכול להעיד על כך שבניגוד לרושם שכותרת השרשור מנסה לעשות ואולי הסרטון כולו, לא באמת מדובר באיך ש"לונדון נראית בימינו", אלא בשכונות מסוימות, אזורים מסוימים, אולי יותר מהעבר.

DANIAVNI

Well-known member
השאלה אם זה באמת איך ש"לונדון נראית בימינו", או שסרטונים כאלה מצולמים באופן מגמתי ודווקני, שלא משקף את המציאות. כך למשל יתכן שהצלם בחר להסתובב דווקא בשכונות עם ריבוי מוסלמי, בהן אך טבעי שבסופרמרקט ניתקל במוסלמים רבים יותר מ'לבנים'. אגב אחד הדוברים (לקראת דקה שניה) אכן טוען כך (אני מאזין לסרטון ברקע כתיבת תגובתי זו), שהשכונה בה מתקיים הראיון היא שכונה של 'בעלי צבעים רבים', כלומר הזרים הם לא בהכרח מוסלמים מחד ומדובר בשכונה ספצפית שלא בהכרח משקפת את כל לונדון מאידך.

גם בדקה ה23 מרואיינת (לבנה למהדרין) מדברת על ה'גטו-זציה' של ההגירה, מה ששוב יכול להעיד על כך שבניגוד לרושם שכותרת השרשור מנסה לעשות ואולי הסרטון כולו, לא באמת מדובר באיך ש"לונדון נראית בימינו", אלא בשכונות מסוימות, אזורים מסוימים, אולי יותר מהעבר.
לפעמים נוקטים באמצעים לא אמיתיים כדי לשקף מציאות אמיתית
זאת אומרת, אכן יש כבר יותר מדיי מוסלמים באירופה
אלא שכדי להדגיש את זה בחרו בצורה לא הוגנת לצלם שכונות מוסלמיות .

Harrington

Well-known member
מנהל
לפעמים נוקטים באמצעים לא אמיתיים כדי לשקף מציאות אמיתית
זאת אומרת, אכן יש כבר יותר מדיי מוסלמים באירופה
אלא שכדי להדגיש את זה בחרו בצורה לא הוגנת לצלם שכונות מוסלמיות .
השיטה ידועה ומוכרת, אבל היא הופכת את כל הטיעון לבלתי אמין לחלוטין.

Harrington

Well-known member
מנהל
הצופה הממוצע מתרשם יותר מסרטי מדע בדיוני שכאלה .
לו היית מתחיל בססטיסטיקות סקרים ושאר נתונים אמינים הרייטינג שלך היה קורס .
בכיף, אז טוענים כאלה למיניהם יישארו עם 100% רייטינג ו0% אמינות. אני הייתי מעדיף מספרים שקרובים יותר להיפך המוחלט.

kangaroo1

New member
סביר להניח שיש פה קצת מגמתיות, זה כבר הפך להיות סוג של ז'אנר שנקרא decline videos או משהו כזה. כל היוטיוב שלי מפוצץ בזה. אבל אין להקל ראש מצד שני, אתה רואה שחצי מראשי העיריות שם מוסלמים .. זה הסקר הכי טוב... אני אישית הייתי לפני 8 שנים בערך ולא הרגיש כאילו אני בעזה מניח אבל שזה הכיוון כי כל מי שהיה בפריז לפני עשר שנים אמר לי כבר אז זה פשוט עזה קטנה.. מה שבטוח שהממשלות ומערכת המשפט שם נותנות להם צ'יק פתוח

למעלה