שימו גלגל"צ עוד מעט הראל עם הסינגלל
ס סקעתית בעמ האחת New member 12/3/06 #2 אני שמתי.. :] ../images/Emo39.gif שישמיעו כבר את הראל.. בגללם אני לא רואה מדיה פאלטה!
ס סקעתית בעמ האחת New member 12/3/06 #7 סדרה בערוץ הילדים../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif שמעתי עכשיו את הסינגל.. איזה מהמם!! כולי צמרמורות כמו שלשדרנית..
סדרה בערוץ הילדים../images/Emo6.gif../images/Emo39.gif שמעתי עכשיו את הסינגל.. איזה מהמם!! כולי צמרמורות כמו שלשדרנית..
O osh360 New member 12/3/06 #4 ראיתם../images/Emo35.gif ../images/Emo182.gif אממ.. באתר הזה http://www.shironet.co.il/songView.aspx?song_id=16362&singer_id=3963&song_title=1f9aa4 יש את כול השירית:ואת. מקווה שחידשתי..למרות שלא ניראה לי
ראיתם../images/Emo35.gif ../images/Emo182.gif אממ.. באתר הזה http://www.shironet.co.il/songView.aspx?song_id=16362&singer_id=3963&song_title=1f9aa4 יש את כול השירית:ואת. מקווה שחידשתי..למרות שלא ניראה לי
ס ס פ י ר ו ש ש ש New member 12/3/06 #8 חח ידוע נשמתייי יואווווווו הסנגל זהההה מדהיםםם פשוט מדהיםםפם&*^*)^)*
S skaatit 1 New member 13/3/06 #12 פחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif אין לך בושה שתיבולי אחת... אני שמתי את זה בקומונה שלך ושל מוגי חחחחחחחחחחחחחחחחחוצפהניההההההההההההההההה
פחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif אין לך בושה שתיבולי אחת... אני שמתי את זה בקומונה שלך ושל מוגי חחחחחחחחחחחחחחחחחוצפהניההההההההההההההההה
O osh360 New member 13/3/06 #13 באמתתתת../images/Emo35.gif יואו נישבעתת לךך שלא ניכנסתייי.. באמת!!!! יא כונפפפפפיתההה
S skaatit 1 New member 13/3/06 #16 חחח....כפרה עלייך../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif חמודה את וספירוששש,תצטרפי לקומונה
S skaatit 1 New member 12/3/06 #5 שמעתי שהיא אמרהההההההה../images/Emo42.gif אני מתרגשיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת
I i love skat New member 13/3/06 #9 ../images/Emo10.gif לא שמעתייי..../images/Emo187.gif הייתי בהלכיה באסההה
S skaatit 1 New member 13/3/06 #11 מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif השיר היה פשוט מרגש מדהים... והדר מרקס המותק הזאתי.... איך היא פירגנה היא אמרה שיש smsים שלא שוכחים אפעם... והיא אמרה שאחד ה-smsים האלה הוא ה-sms להצבעה להראלי בגמר איזה מותק...היא משלנו והיא אמרה שהשיר פשוט עושה צמרמורת... ואני מסכימה איתה כמובן...
מדהים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif השיר היה פשוט מרגש מדהים... והדר מרקס המותק הזאתי.... איך היא פירגנה היא אמרה שיש smsים שלא שוכחים אפעם... והיא אמרה שאחד ה-smsים האלה הוא ה-sms להצבעה להראלי בגמר איזה מותק...היא משלנו והיא אמרה שהשיר פשוט עושה צמרמורת... ואני מסכימה איתה כמובן...
ל לאו14 New member 13/3/06 #17 גמאני לא שמעתי אבלל../images/Emo141.gif אמא שלי אמרה שאתמול השמיעו אותו 5 פעמים[והיא ספרה..] והיום בבוקר השמיעו גם אצל דידיי!! אויי איזהה כיףף שמשמיעים אותו הרבההה!!
גמאני לא שמעתי אבלל../images/Emo141.gif אמא שלי אמרה שאתמול השמיעו אותו 5 פעמים[והיא ספרה..] והיום בבוקר השמיעו גם אצל דידיי!! אויי איזהה כיףף שמשמיעים אותו הרבההה!!
S skaatit 1 New member 13/3/06 #18 הראל סקעת עוד יכבוש את כל הלבבות../images/Emo70.gif השיר כ"כ מרגש,כל כך אמיתי,וכל כך מתאים לו...שזה מדהים ושלא נדבר על הקול שלו... והתמונה של הסינגלון...
הראל סקעת עוד יכבוש את כל הלבבות../images/Emo70.gif השיר כ"כ מרגש,כל כך אמיתי,וכל כך מתאים לו...שזה מדהים ושלא נדבר על הקול שלו... והתמונה של הסינגלון...