שימותו...

AirOHead

New member
שימותו...

ילדים קטנים (כיתה ז` בלעעעע) וקרצייתיים שעושים מסיבות, שומעים בריטני ספירס, עומדים במרפסת וצועקים וואסאפ כבר שעה.... כמה נחמד להציק שמתי אצלי מוסיקה שמתי פול ווליום שומעים בכל הרחוב (חח איזה כיף) אבל שיהיה לא שומעים אותם שיפלו מהמרפסת אמן.

mmm

New member
בגלל אנשים כמוך...

אנוכי סובל מדי יום ממוזיקה מזרחית, שדרך אגב אנוכי ממש ממש ממש ממש ממש ממש..... שונא. אז לפני שאתה שם מוזיקה על פול ווליום, תחשוב על השכנים האחרים, תסתפק באוזניות.... דרך אגב אנוכי לא מקווה שתמות.

AirOHead

New member
אתה אידיוט...

א) אני בת ב) אני אמרתי משהו על מזרחית??? וואט דה פאק?!

mmm

New member
את!!!, צודקת אנוכי כנראה אדיוט....

אנוכי הגיע למסקנה שהוא אדיוט ממזמן, לאחר שהחליט שאם היה מקבל שקל על כל מי שאמר לו את זה, הוא היה עשיר. אנוכי לא קרא הודעות קודמות שלך לכן לא ידע שאת בת. באשר לתשובה הקודמת, זו לא הנקודה, אז אנוכי יכול היה לאמר שהוא שונא פופ, או איזו מוזיקה שאת שמעת, אז אנוכי לא דבק בנושא ההודעה המקורי, אבל אולי תמשיכי לקרוא ותיראי שיש אולי, אפילו קצת קשר למה שאת כתבת. by mE

AirOHead

New member
הרבה שקלים..

לא היתה לי כותרת תתעלם שמעתי בריטני היה אחלה סבבה הילדה מוכשרת אני חולה עליה מעריצה שרופה OH BRITNY מה שאתה מנסה להגיד זה שאתה לא אוהב מוסיקה? ``איזה מוזיקה שאת שומעת`` אני מחפשת קשרים אבל אין גם בנעל אין כי זה מגף אז מצטערת נ.ב לא לקחתם אותי ברצינות בקשר לבריטני נכון?

mmm

New member
m מגיב...

m לא אהב ולא אוהב ולא יאהב להתעכב על קטנות, אבל במקרה הזה... m אמר ``שמעת`` לא ``שומעת``.... תסיקי מסקנות!

rastotman

New member
m יקירי:

אולי משהו לא בסדר איתי אבל שני דברים מאוד מפריעים לי- א. השם של אדון אנוכי היקר, הוא ממש ארוך ומשפיע עלי כמו שחחחחחחח משפיע על דולצינאה. ב. האנוכי הזה מרגיז אותי. אותי! שמביעה תמיהה כל פעם שמישהו עושה סימני חוסר שביעות רצון מכתיבה בגוף שלישי של מישהו אחר- אני לא יודעת, אני בטח מאבדת את השפיות, אני מצטערת, אבל זה פשוט מציק לי- תעשה עם זה מה שבא לך.

mmm

New member
נלקח לצומת ליבו של m היקר....

אז m החליט שמעכשיו לא יקרא לעצמו אנוכי, אלא m , אם זה יעזור לך. באשר לשפיות M ימליץ על תרופות נהדרות שיעזרו לך להשיב את שפיותך. m עצמו איבד את שפיותו מזמן, למעשה הוא מדבר מאבארבנל, הוא שיחד את הרופאים והם נתנו לו מחשב, אל תשאלי איך. באשר לכינוי של m האם הוא שונה מכינויים אחרים.... מה רע בו? m מאוד נעלב. בברכה m היקר!. BY mE

rastotman

New member
אני מיצטערת, אני אתרגל-

אבל תיסתכל על כל הת`רייד הזה, הוא לא ניראה לך קצת משונה? עד כמה שהת`רייד על החלומות שניסיתי להישתלט עליו הרבה יותר מפריע לי- כמו החוברת מילים של ההקלטות ההאחרונות של ענבל פרלמוטר, יש גבול לכמות הפעמים שבנאדם יכול לראות את השם שלו. -רק שזה בכלל לא קשור- אני מבטיחה להיתרגל, אל תיעלב זה בטח לא בריא.

goldy

New member
ילדים בכיתה ז` הם מתלהבים:

אין דבר שהם לא מתלהבים ממנו, הם בטוחים שהם בראו את העולם, הולכים מכות מתלהבים שיש להם שפ#$#& וכו`. זה עובר להם עם הזמן, בסביבות המחצית השניה של כיתה ח`. אל תגזים עם המוסיקה, השכנים יזמינו משטרה רק פעם אחת!

למעלה