שימוש data access aplication block

moriay

New member
שימוש data access aplication block

שלום, אני רוצה להשתמש ב-data access aplication block של ms patterns & practices. הורדתי את האפליקציה, פתחתי ב- NET, אך יש לי בעיה בהרצה, הוא לא מזהה את ה-refference: using NUnit.Framework; הוא מסמן אותו במשולש צהוב (!). אולי צריך לשנות את קובץ הקונפיגורציה או להתאים אותו בצורה כלשהיא למחשב שלי? תודה רבה

EdotK

New member
using וreference זה שני דברים שונים

לרשום using בראש העמוד סה"כ מקצר לך קריאות בתוך namespaces. אתה עדיין צריך Reference למקום הנכון. תחלץ קליק ימני על הפרויקט (בSolution Explorer), תלחץ על Add Reference, ותחפש משהו שנראה כמו NUnit

moriay

New member
אני חושבת שאני מבינה למה אתה מתכוון

ואכן הסתכלתי ב- references, והרפרנס מסומן במשולש צהוב (!), מה שמראה שהוא לא תקין. ואני לא יודעת מאיפה להוסיף אותו. מעבר לזה, אני ממש לא יודעת איך משתמשים ב- data access block של microsoft. אם תוכל לתת הדרכה קצרה, או אתר שעושה זאת, אני מאוד אשמח. תודה רבה

EdotK

New member
אם הרפרנס קיים ועדיין מראה טעות

אז אולי לא התקנת נכון את הDLLים? אני ספציפית לא משתמש בDAAB אז אני לא יכול להדריך אותך צעד-צעד, אבל אני מניח שאולי לא התקנת את זה כמו שצריך. הרצת קובץ התקנה כלשהו?

moriay

New member
הרצתי את קובץ ההתקנה הבסיסי שהורדתי

מהאתר של MS וחוץ מזה התקנתי גם את ה- hands on labs וזהו... מה זאת אומרת אם לא התקנתי נכון את ה-DLLים? איך מתקינים אותם? ממש תודה רבה על ההתיחסות.

EdotK

New member
נשמע שהתקנת כמו שצריך

נראה שחסר לך רישום הDLL של NUnit. אני לא יודע מה הקשר בין NUnit לבין DAAB, אבל בכל אופן, תנסי להוריד ולהתקין את NUnit מhttp://www.nunit.org/index.php?p=download לפי דעתי את משתמשת בדוגמא שמשתמשת בזה או משהו כזה, וזה לא חלק אינטגרלי בDAAB, אבל ננסה לפתור את זה קודם באופן שטחי.

למעלה