שימוש ציני בפורום

Susichka

New member
שימוש ציני בפורום

לאחרונה נעשה שימוש ציני באחד מן הפורומים שבבעלותכם, פורום "זינה הנסיכה הלוחמת". מנהל האתר, שכנראה מרגיש שבאפשרותו לעשות על מה שיעלה כל רוחו, החליט, בשיתוף עם כמה אנשים אחרים, לעשות שימוש בפורום על מנת לנגח את אחד מחבריו. לאחר שהם פתחו במתקפה אישית, שכללה הטחת עלבונות ברמה אישית, הוא דאג למחוק את מרבית ההודעות שהתייחסו לעניין. לא עזרו בקשות מצד חברים אחרים בפורום שביקשו להגיע לפשרה. לדעתי, יש לנקוט ביד קשה כלפי מנהל הפורום, אלעד אברון. אם לא לבטל טת קיומו של הפורום, אז לפחות להליף מנהל פורום תוך פרסום נזיפה קשה. אין טעם לניסוח כללים ותקנות התנהגות בפורומים אם אפילו מנהלי הפורומים מתעלמים מהם, לא?

מנהל פורום זינה מוכר כמנהל מסור

ואמון על חוקי ההתנהגות בפורום. נבדוק את הדברים מולו, אך אנו בטוחים שהוא פועל בתום לב.

Hinds Blood

New member
ברור שזה מה שהוא יאמר

אבל הוא רחוק מלפעול בתום לב. והוא מסור אך ורק לאג´נדה שלו. אם תפתח את הפורום תגלה שיש כמה חברים שמאד לא מרוצים מן ה"עליהום" שהתרחש שם, וממחיקת הראיות. לדעתי, אדם כזה לא צריך לקבל עמדה כזאת, הכוללת אחריות שהוא אפילו לא מתחיל להבין. ואגב, לדעתי הוא גם הרבה יותר מדי צעיר כדי לקבל עליו אחריות כזו. (רק בן 17) אם לא לסגור את הפורום, אז, כפי שאמרתי, להחילף מנהל. אגב, אלעד אברון גם לא מכיר בזכות הדיבור. אתה יודע כמה פעמים הוא פשוט מוחק או משנה הודעות סתם כך, כי נראה לו?

טל קר

New member
קודם כל היא יודעת בדיוק, כי אין

אפשרות לשנות הודעות בתפוז. כלומר שהתשובה לשאלתך כמה פעמים הוא משנה הודעות סתם כך = 0. כך שאמינות דבריך היא לא ממש שוס היסטרי. בנוסף להנהלה יש גישה לכל הודעה והודעה שנמחקה, שנשמרות בתיקיה מיוחדת. השתתפתי בפורום כמה וכמה פעמים עוד בIOL וזה פורום נעים, עם אוירה נעימה ועם פעילות מאוד אבל מאוד אבל מאוד ערה של המשתתפים. פתחתי את הפורום כמה וכמה פעמים ולא ראיתי את התלונות שאתה מדבר עליהן. אגב מקום התלונות הוא בדיוק כאן, או בפורום משוב, או אצל הנהלת הקהילות, לא בפורום עצמו, זה פורום זינה, והסידרה זינה, לא פורום "אני חושב שאלעד זקוק לשיפור דחוף בתיפקודו כמנהל".

Hinds Blood

New member
בתור מי שראתה איך הוא משנה הודעות

פשוט כי יצא לי לראות את המקוריות, מה גם שהוא מחק אינספור הודעות שלי - I SHOULD KNOW אלעד מחק את כל השאריות של ה"דיון" ההוא, שלא היה דיון כלל וכלל אלא עליהום. אגב, אם תפתח את ההודעות מהיום (או שמא אתמול) תראה הודעות של כמה חברים ש כתבו על הפרשה הזו בדיוק. השורה התחתונה: אלעד אינו ראוי לקבל על עצמו אחריות כזו.

טל קר

New member
בתור מנהלת פורום בתפוז אני יודעת

בדיוק מה אפשרויות הניהול בתפוז, ואופציה של שינוי הודעות פשוט לא קיימת כרגע. אז אם את חושבת שראית הודעות משתנות זה מאוד מאוד חמור, אבל לא מבחינתו של אלעד. אגב, למי שכותב אינספור הודעות בתקופת זמן קצרה, קוראים "מציף" וחוסמים אותו מלכתוב בפורום. לא ראיתי אף הודעה שמדברת על "עליהום" או מבקרת את ההתנהגות של אלעד בדפים האחרונים, רק על נועה שמתגעגעים אליה ומקווים שתתעשת ותחזור. אז אם זו את, מתגעגעים אליך בפורום וקוראים לך לחזור.

.ronit

New member
אני חושבת שלנועה יש בעיה אישית מול

אלעד ומול חלק נכבד מחברי הפורום, והיא מנסה לפגוע בו ע"י ניסיון פאתטי לזרוק אותו מתפקיד מנהל הפורום. זוהי נקמה אישית שלא קשורה לתיפקודו הטוב כמנהל פורום זה. הוא לא מחק את ההודעות שלה שהיו מעליבות ופגעו בשאר חברי הפורום. ולמרות שהוא ביקש ממנה להפסיק להשתמש בטון זה, היא התעלמה והמשיכה, וזה מה שגרר תגובות זועמות של חברי הפורום, שגם אותן הוא מחק (כמו שמנהל פורום צריך לעשות). ולכן - מנהלת הפורום - אל תתיחסי ברצינות רבה להודעה אחת, שנכתבה ממניעים אישים, ולא מדאגה לתפקודו של מנהל הפורום.

גם לאחר בירור מעמיק עם מנהל הפורום

עולה כי הוא פועל במסגרת תפקידו וסמכותו. הוא לא משנה הודעות, ולא ראינו כלל הודעות שנמחקו שלא היה מקום למחיקתן. הפורום מתנהל היטב, אלעד עושה את עבודתו בצורה מצויינת, ולגילו אין כל קשר לכך. אנו מאחלים לכלל הגולשים גלישה נעימה, ולמעריצים של הסדרה, שהסדרה תחזור בקרוב למסכים במגוון הערוצים. לשם הבהרה, נסביר בצורה חד משמעית כי לא ייתכן שהודעות נערכו, משום שלא ניתן לעשות כן בתפוז, וכי כל הודעה שנמחקה על ידי מנהל הפורום מופיעה במאגר הודעות מחוקות.

למעלה