שימוש בsql בשפה נוספת

pitoach

New member
אני מציע שבשלב זה תתחיל מסודר מההתחלה

אתה קופץ משאלה לשאלה בלי ממש קשר ויסודות כמו כתבתי לך כל הזמן שלב 1 תבחר שרת מסד נתונים (ותתקין אותו בעזרת מדריך צעד אחרי צעד) שלב 2 תתקין כלי ניהול ותתחיל לתרגל (תתקין אותו בעזרת מדריך צעד אחרי צעד) * לשאלה שלך כן אפשר לייצר קובץ שאילתה שכתבן (notepad) ואז להריץ את השאילתות אבל כמו שאמרתי אני מציע לך להתקיל מההתחלה לפי מדריך מסודר (אחרי שתבחר עם איזה שרת אתה רוצה לעבוד נוכל להפנות אותך אולי למדריך התקנה מתאים ומדריך לתחילת עבודה). נסה לעבוד לפי 2 השלבים...

PHPSQL

New member
אוקיי מסודר..הנה: אני מעוניין לעבוד עם המסד..

MYSQL מה עכשיו?

jonjac

New member
רגע של כנות

אתה מפגין ידע מזערי במחשבים בכלל ומסדי-נתונים בפרט. אני מייעץ לך בחום שתיקח ספר טוב, או אם אין לך סבלנות לספר אז תיקח קורס טוב או מורה פרטי טוב ותלמד את המבואות לנושאים הללו אם הם מעניינים אותך. השאלות שלך כל-כך כלליות וחסרות יסודות של ידע שקשה לדעת איפה להתחיל את התשובה. נושאים מומלצים ללימוד, לפי הסדר שתבחר: א. MySQL - כולל התקנה וניהול בסיסי ב. שימוש בMySQL מתוך PHP ג. HTML, CSS וכדומה

PHPSQL

New member
אני לא טכנאי מחשבים,אלא בונה אתרים...

ולכן אני יודע HTML CSS ג'אווה סקריפט PHP ועכשיו רוצה ללמוד SQL עם מסד MYSQL (ואחר כך לחבר את זה עם PHP) אז למדתי SQL את שפת השאילתות ואני רק רוצה לדעת איך להכניס את הנתונים לתוךMYSQL נכון,אני לא טוב בזה ,כי אני רק מתחיל ללמוד את זה(בכל דבר יש התחלה) אז הבנתי שאם יש לי WAMP זה כלול . אבל אני רוצה שיהיה לי את המסד MYSQL. על דיסק און קיי וכך אוכל לעבוד איתו מכל מחשב. או לחילופין לעלות את הקובץSQL על השרת אחסון באינטרנט שהוא תומך ב MYSQL. אבל אני לא יודע איך מתחברים שם ךMYSQL. ובקטע הזה אשמח אם תסבירו לי תודה. (גם אתה שהתחלת ללמוד ,לא ידעת.אבל למדת ועכשיו אתה יודע.) כי גם אני רוצה לדעת SQL / MYSQL

jonjac

New member
לומר שלמדת SQL זו טעות

אתה חוזר כאן על משהו שכתבת בפתיחת האשכול - והוא שלמדת SQL. אם לא התנסית בשפת SQL אז לומר שלמדת SQL זו טעות. ואם אתה טוען שעצם הקריאה היא למידה, אז הואל נא וקרא גם כיצד מתקינים את תוכנת MySQL וכיצד מקימים מסד-נתונים ואז כיצד מתחברים אליו וכיצד משתמשים בשפת SQL מתוך PHP או מכלי ניהול כדוגמת phpmyadmin או toad for mysql. אם אתה צריך עזרה בהפניה למקורות מידע ראשוניים (באנגלית TUTORIALS) אז אתפלא לאור ידיעותיך בטכנולוגיות רשת אבל אשמח לעשות זאת בכל אופן.

PHPSQL

New member
בדיוק מה שאמרת,רק קריאה לא שווה כלום..

ולכן אני רוצה להתנסות בזה, אני ילך על המסד MYSQL. אשמח לקבל מידע איך להריץ את זה ולקבל תוצאה של טבלאות.... (יש לי חשבון בחברה לאחסון אתרים והם תומכים שם במסד הזה אז העליתי קובץ SQL שמכריז על יצירת דטה בייס ואז התחברתי לPHPMYADMIN של החברת אחסון כתבתי טבלה אך עדיין לא ברור לי איך לראות את הטבלה?) תודה

jonjac

New member
קורס זה הפתרון

אתה לא מצפה שמישהו יתרגם לך מדריך שימוש בMySQL, נכון? חברי הפורום שמחים לעזור למי שעושה מאמץ משל עצמו. אם אין לך משאבים לקורס אז תעשה מאמץ אחד מן השניים: או שתיתן תמונות מסך ותיאורים מפורטים של מה שניסית לעשות עם phpMyAdmin ואיפה נתקעת, או שתנצל את ההזדמנות הזאת להתפתחות המקצועית הכי משמעותית שלך ותתרגל קריאת אנגלית טכנית.

למעלה